Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ars3nal
ha már megcrackelted akkor mindegy:S

mér te vagy az az ember, aki 2 év alatt bl-t nyer magyar csapattal? mert amit beírtam, kizárólag az õ eredményének szólt, eszem ágában sincs bárkit itt közületek lecsalózni, távol áll tõlem. sõt, mondom, rendszeresen figyelem, ki hogy áll a weymouthal, palermoval, satöbbi csapatokkal.
egyébként bárcsak meglenne az amigám, de már nins, helyette egy szar pc-m van.
mégegyzer bocs mindenkitõl!!!!!!

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

jbal
ha NT-re teszem akkor nem kell crack?na megnézem

jbal
kösz

ez nem championship manager!hanem fm'szerintem most is amigád van.boccs de most olvasom mit irkálsz!ne csalózzál,mert itt korrekt mindenki,kihúzod a gyufát!menj más fórumra te root!ezzel be is fejezném,de nembirom az ilyeneket
Ars3nal
windows NT kompatibilitás nem crack, mostmár szívás:/

jbal
ha nem krekkelem akkor meg nem indul
ja meg h nincs beállítva a folyamatos automatikus mentés de mégis sokszor elmenti

Atesz89
A tarcsiban van...

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

editort nem ismerem,ezért nem is használom
Ars3nal
gondolom megkrekkelted:/

ne oktass.fin--- sincs mi az a tcm?ÉN FM es VAGYOK évek óta,amugy jol irtam,mindenki értette te debóra.vagy válaszolj ha van értelmes mondanivalód,v fusson át a szemed a dolgon,azért ne irj h kritizáld a semmit.itt nem ez a stilus!asszem elég fontos dolgokat kérdeztem,nem1 szavas fiká--ásokat,ugyhogy pihenj és gyakorolj egy kis fm et.na szvsz
jbal
felraktam a 6.0.3-as patchet de azt írja az fm-be h verzió 6.0.2 és Dacourt nincs a Romában.

IGAZ!!!kanál megcsinálta!fradikeret kb fejbõl:cocis,priskin,bibi,rivaldo,belém,riveros,bosnic,martic,regedei,máté,gavilanez,brajic,marek suker,guimares,cigan....kb.2.év.kiket igazoljak???tipp?3.évben már nyerni akarok
Terminátor14
Hát akkor én arról lemaradtam, csak nem rég olvasgatom megint a topikot 😊
Mondjuk kíváncsi lennék rá hogyan csináljátok 😄

CSAK a Fradi

Ars3nal
azt is át lehet írni😛

Terminátor14
1. évben? Az érdekes lenne, mivel elsõ évben a fradi az uefában indul 😛

CSAK a Fradi

otthon nincs net,itt meg nincs fm,de megoldom h legyen kép..,sajna még nem küldtem1képet sem,corell be is megtudomoldani? v photoshop,nincs paint em.de valamit kitalálok.amugy IGENIS lehet bl t nyerni fradival 2.évben!!itt volt is szó róla!
jbal
ok majd játszatom😄DDDDD

Fyrex
te pedig ne gyanusítgass

amennyiben ragozni szeretnéd a csalás témát --> OFFTOPIK

Avanti Crociati!

vegyé vissza öcsém, nem õriztem veled malacot, mer én nem voltam ott.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

nem is nektek szólt. rendszeresen olvasom ezt a topikot, régebben írtam is ide, és néha még játszogatok is.
1992 óta játszok championship manager, most már fm játékokkal, még amiga 500 on kezdtem, tudom, mirõl eszélek.

fsgh
ha editort használt volna már els évben bl gyõztes😉 pá

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

billywood
Az a komolytalan aki meg is csinálja... Sztem innen seki se szokott editorozni

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Ars3nal
thx

vata húzzál a halál *****ra

Fyrex
köszönjük értékes hozzászólásodat de itt tisztességesen játszunk..

Avanti Crociati!

Magic Boy
Grat!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

editor ügyes használatával nem nehéz.
az olyan játék, amiben ezt meg lehet csinálni, az komolytalan.

fsgh
Kanál 2 év alat bl csõztes volt a Fradival😉 (vagy ha nem õ de vki rémlik)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ars3nal
Genoa-val kezdtem, az elsõ említésre méltó tétmeccs

Terminátor14
Szerintem simán törõdj bele...

Én is Fradival tolom, ebben a játékban már nem lehet elsõ 2-3 szezonban bl-t nyerni...
Sõt, én még a csoportból sem tudtam továbbmenni ennyi idõ alatt 😞
Dobsz egy képet a keretedrõl?

CSAK a Fradi

olympus
Te 2.-dik évben akarsz BL-t nyerni a Fradival? Ez nem TCM...
Több év kell. Amúgy lécci írj tagoltan és helyesen mert nem tudom elolvasni:S
köszi!

Divatcsapatok OLÉ!

HELLO' lenne 1 fontos dolog:2.idény fradival bl negyeddöntõ real m ellen,itthon 0 0 volt.törõdjek bele hz még gyenge a csapat ehhez?csal a gép,1-1el továbbmennék.ilyenek mennek:1 0 a realnak és a 90.percbe büntetõt kapok ,éljen,cocis odaáll és kihaggya.JJJJJJJUUUJJJ.tudathasadás szélén állok már.pedig liverpoolt bucsuztattam,ezért nem tudok beletörõdni.lehetetlen a 2. évben??akkor feladom.?van valami receptetek erre??milyen trükköket dobjak be?Még1 fontos kiket környékezzek meg az átigazoláskor,olyan nevek kellenének akik krv jók/bl a cél/de még éppenhogy eljönnek a fradiba.elõre is kösz várom tapasztalt hozzászólásaitokat
Hali!
a FAQ-ban a szürke német válogatottat javító patch linkjére nekem nem jön be semmi

Ars3nal
hali és grat all

Magic Boy
Boldog szülinapot Gábor.<#pias>

Atesz89
Hali és grat all!!!Perrotta helyett nem rakod be Aquilanit?lécci 😄DDD

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Magic Boy
Hali és Grat all.

marquee direction=right]Boldog szülinapot Gábor[/marquee]

Fyrex
már 2 mélt küldtem az ügyben...

#79739: nem érzem koppintásnak, mert ilyen bannert akartatok annó, olyat mint a 2005ös 😊 szóval direkt hasonló a kettõ

nah mostmár ON

Avanti Crociati!

billywood
Gondolom neki vmiért különleges volt az a gyõzelem. És a Sevilla nem egy top csapat, szal igenis szép eredmény.

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

olympus
Jó akkor minden egyes középcsapatot akit megvertem 4-0 ra azt berakiom és szemeteljük tele a topikot. Végülis...

Divatcsapatok OLÉ!

billywood
?? Ha nyersz idegenben 4-0-ra az szép eredmény, nem tudom mi bajod van... Csak nem önkéntes házigazda vagy?
Grat SeLFisCH!

jbal
na itt az új taktik

olympus
Aranda csatár.
Szóval...

Divatcsapatok OLÉ!

aranda egy faxa csatár...

Talentplayer
sztem azért rakta be mert aranda (aki nem tom' miylen poszton játszik mert sztem hátvéd) 3x volt eredményes

RIP Antonio Puerta!!!!

Talentplayer
hali & grat
már alig váro mh otthon legyek és játszahassak az fm-el
Selfisch aranda hátvéd??
én azt mondom h a free player-es vacak csak arra jó h egy jó baromkodj arra h rendesen játsz arra semmi értelme

RIP Antonio Puerta!!!!

olympus
hY ALL!
Mielõtt azt hinnéd kötözködök kijelentem, hogy NEM! De!
Ezt minek kellett berakni? Sztem semmi különös nincs benne.

Divatcsapatok OLÉ!

hy, grat & bocs all!
nem volt gyenge 😊

Talentplayer
én ajánlom a kisebb kluboknak ezt a két játékost

-Sergey Kisliy
-Sergey Kislyak

RIP Antonio Puerta!!!!