Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként bárcsak meglenne az amigám, de már nins, helyette egy szar pc-m van.
mégegyzer bocs mindenkitõl!!!!!!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
ja meg h nincs beállítva a folyamatos automatikus mentés de mégis sokszor elmenti
Mondjuk kíváncsi lennék rá hogyan csináljátok 😄
CSAK a Fradi
amennyiben ragozni szeretnéd a csalás témát --> OFFTOPIK
Avanti Crociati!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
1992 óta játszok championship manager, most már fm játékokkal, még amiga 500 on kezdtem, tudom, mirõl eszélek.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
az olyan játék, amiben ezt meg lehet csinálni, az komolytalan.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is Fradival tolom, ebben a játékban már nem lehet elsõ 2-3 szezonban bl-t nyerni...
Sõt, én még a csoportból sem tudtam továbbmenni ennyi idõ alatt 😞
Dobsz egy képet a keretedrõl?
CSAK a Fradi
Több év kell. Amúgy lécci írj tagoltan és helyesen mert nem tudom elolvasni:S
köszi!
Divatcsapatok OLÉ!
a FAQ-ban a szürke német válogatottat javító patch linkjére nekem nem jön be semmi
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
marquee direction=right]Boldog szülinapot Gábor[/marquee]
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
#79739: nem érzem koppintásnak, mert ilyen bannert akartatok annó, olyat mint a 2005ös 😊 szóval direkt hasonló a kettõ
nah mostmár ON
Avanti Crociati!
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
Divatcsapatok OLÉ!
Grat SeLFisCH!
RIP Antonio Puerta!!!!
már alig váro mh otthon legyek és játszahassak az fm-el
Selfisch aranda hátvéd??
én azt mondom h a free player-es vacak csak arra jó h egy jó baromkodj arra h rendesen játsz arra semmi értelme
RIP Antonio Puerta!!!!
Mielõtt azt hinnéd kötözködök kijelentem, hogy NEM! De!
Ezt minek kellett berakni? Sztem semmi különös nincs benne.
Divatcsapatok OLÉ!