Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heló szia remélem hogy vagy
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
20227!
20227!
20227!
20227!
Komolyan mondom, olyan dolgokat tudtak nekem írni, amit talán egy 10 éves kisgyereknek újdonság lenne...
Minden 2. játékost akit leigazolok ezt mondja, és így volt az elõzõ részekben is 😄
CSAK a Fradi
Annó a 2005-el fordított volt a problem, ott a reputáció talán jobb volt, viszont a 6000 körüli fizetésekkel senkit nem tudtam elhozni 😞(
CSAK a Fradi
20227!
most kivel vagy?
20227!
20227!
20227!
Még akkor sem jönnek hozzám ( pl Garay), ha 10*-es fizetést ajánlok. Garay-nak 20000-t adtam volna (heti fizu és FONT), de le se szarta.
Akármilyen híresebb játékosnál próbálkoztam, jött a szöveg hogy egy magyar klubba...Gondolom nem kell folytatnom.
CSAK a Fradi
ugyanúgy ahogy Maniche,Mascherano,Fernando Genro,Tíui,Sergio Agüero,Toró,Mítea,Akinfeev,Hübschmann,Vucinic....
Legalább is a Hovédba jöttek😊
20227!
Heló szia remélem hogy vagy
20227!
Semmi kedvem személyeskedni senkivel,de komolyan mondom egyre szarabb ez a topik,tragédia ahogyan viselkednek egyes emberek....Ha csak passzívan is ,de mindíg figyeltem a topikot,de egyértelmüen kijelentehetem,hogy ilyen alacsony színvonalra még nem sikerült lesüllyedni,egyszerüen siralmas ahogy néhány ember teljesen tönkreteszi a kedvenc topikomat.....Persze most lehet mondani,hogy akkor nem kell ide sem néznem,de ezeknek a személye egyáltalán nem érdekel,véleménye pedig nem számít semmit sem....
Amikor kb. 1,5 éve elkezdtem ide járni,akkor sokkal jobb hangulatú volt a fórum,akkor még volt értelme látogatni a topikot😊
Tudom hogy nem sokat ér a véleményem,de legalább elmondtam amit akartam...
20227!
Loki ellen 93dik percben egyenlítettem Lipcsei szabijával 😄
UTE ellen 92dikben büntetõvel 😄
Sajna 4ponttal levok maradva :S
Kulcs
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

és ti h állítjátok be h eseménaek,kulcs vagy teljes meccs?