Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ars3nal
megnézed csapatod, ott staff és magadat nézed, csapat rep. nemtom hol kell

Magic Boy
Azon belül hol?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Hegeace
Akkor mondom<#hawaii>: Az olasz válogatottal keztem Vb cím és 2007 telén megkeresett a dortmund elmentem 15.helyrõl féltávnál meglett az 5. hely nyáron megnyertem a Konfederációs kupát és most vezetem a bajnokságot meg az eb sel. csoportot.

Heló szia remélem hogy vagy

Ars3nal
FMScout

végeztem a bajnoksággal(összes meccsrõl szabira mentem😄)

Sysfox
Maximálisan igazad van Issey, és hidd el, nagyon is sokat számít a véleményed. Legalábbis nekem.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Terminátor14
Legyen igazad! 😄

Nah megyek megpróbálom életrebírni az FFX-et 😊

CSAK a Fradi

Magic Boy
A csapat és a saját reputációt meglehet nézni valahogy?

neked ment,én is most látom lol

20227!

nemgondolokbele😊

20227!

08-ba kábé olyan 6000 lehet a reputációd,a max 10000,na akkor aztán jönnek az ászok,ne aggódj

20227!

Magic Boy
Nyugi csak húztalak vele, de ha belegondolsz valahol igaz!

Ars3nal
hát akkor a csapat elismertségével van baj:S

Magic,ne fárasszá má,sokszor örülök annak hogy élek,nem hogy a topikba írogassak minden nap

20227!

Hegeace
Ez nekem szólt mert 2 db #79862 van?

Terminátor14
Jaj máááár...
Komolyan mondom, olyan dolgokat tudtak nekem írni, amit talán egy 10 éves kisgyereknek újdonság lenne...
Minden 2. játékost akit leigazolok ezt mondja, és így volt az elõzõ részekben is 😄

CSAK a Fradi

Ars3nal
ma raktam újra gamet, Genoaval

Terminátor14
De ne legyen már alacsony...😊 08-ba vagyok, és azért már bl csoportkör volt 2szer. Most talán tovább is megyek, és akkor meg nem állok...

Annó a 2005-el fordított volt a problem, ott a reputáció talán jobb volt, viszont a 6000 körüli fizetésekkel senkit nem tudtam elhozni 😞(

CSAK a Fradi

jól nyomod,grat.)

20227!

Ars3nal
ha elismert menedzser leszel sokan úgy mennek el hogy azt írják hogy szeretnének együtt dolgozni veled

igen-igen,emlékszem😊
most kivel vagy?

20227!

Max08
Ha már itt tartunk:engem sem zavar hogy betesztek képeket,sõt,szeretem nézegetni mások elért eredményeit!Jah,és a vártnál könnyebben továbbjutottam a Benfika ellen,az elõdöntõben a Liverpool lesz!Az már kemény dió!

igen,még sajnos alacsony a reputációd...

20227!

Max08
Hát,gyerekek,ez a Pazzini egy félisten!Kukkancsátok meg:

nekem,másokkal ellentétben nem az a gondom ha beraktok rengeteg linket képet,ez egyáltalán nem zavar,mint ahogy akkor sem zavart,amikor Gabberék az összes meccsüket betették...De azért furcsa,hogy ti már lassan naponta váltotok csapatot,nem is tudom már követni hogy ki kivel nyomja(hol van itt a klubbhûség??😊 persze toleráns vagyok,mondom engem ez sem zavar.....de eza sok mocskolódás,ez kritikán aluli,színvonal lassan 0...

20227!

Max08
JBAl,ne haragudj,de neked néha annyira orbitálisan buta kérdéseid vannak,hogy az valami botrány!Tudom,hogy nem én sz*rt*m az FM-et,de ezek nálam alap dolgok voltak,magamtól rájöttem a dolgok egy részére,de hogy ne legyek ekkora suttyó:rákattintasz a játékosra,edzés beosztása,és kiválasztod az edzés tervébe,ahova akarod!És a kemény edzéseknél jobban sérülnek a játékosok!

Terminátor14
A felsoroltakból 3 emberre mondanám, hogy esetleg eljönne...😞

Még akkor sem jönnek hozzám ( pl Garay), ha 10*-es fizetést ajánlok. Garay-nak 20000-t adtam volna (heti fizu és FONT), de le se szarta.
Akármilyen híresebb játékosnál próbálkoztam, jött a szöveg hogy egy magyar klubba...Gondolom nem kell folytatnom.

CSAK a Fradi

Magic Boy
Csak azért kérdem, mert én most leigazoltam!

jbal
az Edzés terveknél h lehet egy új tervbe játékost rakni?és az nem baj ha nagyon kemény az edzés?

eljönnek
ugyanúgy ahogy Maniche,Mascherano,Fernando Genro,Tíui,Sergio Agüero,Toró,Mítea,Akinfeev,Hübschmann,Vucinic....
Legalább is a Hovédba jöttek😊

20227!

Magic Boy
Ha úgy nézzük akkor azzal, hogy nem írsz hanem csk nézelõdsz te is tehetsz az állapotokról, de lényegében igazad van!

Hegeace
Szerintem sokat ér és igazad van. Én pl szerettem nézni gabber, franco és mcfrost palermos, atletico madridos és chievos eredményeit nézegetni.Meg persze a te honvédosaidat<#bee1>. Én sose azért jártam ide h spameljek hanem hogy tanuljak! Kb. 2 hetente benyomtam 1-1 képet amit a fórum szintjéhez mérten be mertem rakni.

Ars3nal
5milla körüliek elején

nálam nem játszott, egyszer akartam igazolni vejmutba

Magic Boy
Bpocsi nem Bánka Krisztián hanem Bánka Kristóf(Üjpest játékos)!

jbal
mér mi a baj? igaz h sokat írunk de nem off
Ars3nal ezek olcsók?

nemmutogat<#vigyor1>

20227!

Sziasztok!
Semmi kedvem személyeskedni senkivel,de komolyan mondom egyre szarabb ez a topik,tragédia ahogyan viselkednek egyes emberek....Ha csak passzívan is ,de mindíg figyeltem a topikot,de egyértelmüen kijelentehetem,hogy ilyen alacsony színvonalra még nem sikerült lesüllyedni,egyszerüen siralmas ahogy néhány ember teljesen tönkreteszi a kedvenc topikomat.....Persze most lehet mondani,hogy akkor nem kell ide sem néznem,de ezeknek a személye egyáltalán nem érdekel,véleménye pedig nem számít semmit sem....
Amikor kb. 1,5 éve elkezdtem ide járni,akkor sokkal jobb hangulatú volt a fórum,akkor még volt értelme látogatni a topikot😊
Tudom hogy nem sokat ér a véleményem,de legalább elmondtam amit akartam...

20227!

Ars3nal
Ribéry,Grosso,Rafinha,Lazzari,Silva

jbal
thx
vki mondjon már jó szélsõket.kp védõ bal jobb minden jöhet

Ars3nal
nálam játékba sincs pedig összes pleja be van töltve

Magic Boy
Játszott már valamelyikõtöknél Bánka Krisztián?

Magic Boy
Hali és grat all!

Ars3nal
nyerjél, meg normálisan beszélj velük félidõben/meccs végén

jbal
morált h javítsam?

Ars3nal
nem játszottunk rosszul de természetesen esélyünk sem volt...

Ars3nal
Inter otthonában 2-0ra kikaptunk:S szétrúgták fél csapatot+ tizenegyest is kaptak:S

GTheo
Nálam mindig történik vmi 😛
Loki ellen 93dik percben egyenlítettem Lipcsei szabijával 😄
UTE ellen 92dikben büntetõvel 😄
Sajna 4ponttal levok maradva :S
Kulcs

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ars3nal
kulcs

grat Saviola

saviola83
Ilyen még nem történt velem hogy minden összejött a csapatnak.Inkább fordítva szokott történni.

jbal
az mér van h a hosszabbításban nem történik soha semmi.kivétel nélkül.
és ti h állítjátok be h eseménaek,kulcs vagy teljes meccs?

billywood
Simán, ha egy Brémát kiejtettél, akkor a portugál csapat nem lehet akadály

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!