Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Iceman
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
tetves játékosok ingyen haggyál el a csapatomat.... már 3-4 en elhagyták többek között Rósa, Szûcs, Balog stb... mi a szart lehet ezzel kezdeni? mert baromira idegesít. most mondtátok h ajánljam fel a csaspatoknak... megtettem.. most meg elviszik ingyen... hát kösssz
Iceman

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
Iceman
Iceman
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

Iceman
és ahnyadik elszaródott mentésed? eddig az összes mentésed elszaródott. vagyis meguntad <#nezze>#nezze>
Játsz szépen nyugodtan a téli átigazolásokig, aztán ott jönnek majd az ajálatok. Ha nem, akkor próbáld meg elsózni õket 😄
Nekem akik bejöttek:
Kanono, Bruno, Oliveira, Charras, Girón (uccsó kettõ lehet generált) meg van még 2, csak nem emléxem a pontos nevükre 😛 majd meglesem...
Magyarok közül Kovrig, Fajkusz, Priskin, Leo (õt csak megtartani kell😛) akik nagyon jól tudnak fejlõdni, nálam legalábbis tuti 😊
CSAK a Fradi
Iceman
Amúgy mekkora adatbázissal nyomod? Ha legalább közepes, akkor mondok pár nevet 😊
CSAK a Fradi
Én meg jól beintettem, és mindíg beállítottam csak kp-ra 😄 Azt viszlát, ha kell megveszik, ha nem nem...
Úgy jelentkeztek be, hogy pl Tõzsér, Baje, Balog nagyon jól játszottak..
CSAK a Fradi
Iceman
Baloggal úgy voltam, hogy az egyik legjobb magyar védõ lett belõle fél év után 😛 Határozott szélsõhátvéd volt a leírásban. Úgyhogy megvártam míg 30 éves lett, aztán kínáltam fel (ha felkínálod akkor minden klub látja, ha vkit érdekel akkor bejelentkezik), és adtak érte több mint 1 milliót 😊 (fontban).
Kapusaim Balogh J és Kovács Z, mindkettõ fiatal és jól fejlõdik.
CSAK a Fradi
Lehet kezdek egyet magyar csapattal. Csak magyarokkal.:S
Divatcsapatok OLÉ!
Balogért meg senki sem érdeklõdik... hogy lehet midenkinek felkínálni? nem csak magyar csapatoknak küldi el?
Iceman
Igaz lesérült a kapusom 2-1 nél. Utána löttek még 5 öt.
:S
Divatcsapatok OLÉ!
Egyébként tényleg sok lóvé lejön elsõ évben...
Bajevski 1,5 milka, Tõzsér szintén, Szûcs nálam nem ment el, Balog meg 1,2 milka. Plussz Gyepesre kell figyelni, én tudtam vele hosszíbbítani 😊
CSAK a Fradi
Iceman
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Iceman
24Havi részletekbe is kérj sokat azt mindig megadják, Bajevski 2milla kb,Balogh 1,5,Szûcs 3,5 ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Baloghot, Bajevskit, Szûcsot add el kb. 7millát összelehet hozni belõlük hozd el Waltner,Priskint,Adrian Iliet és egész jó a kereted ;] Na meg Kisliy
Én így állok fel a fradival: Stiel-Bognár,Botis,Lipcsei,Ilie-Lazic-Takács,Leandro-Tõzsér-Kisliy,Waltner(Márkus,Priskin)
elsõ év tél
Nálam el sem indul. Illetve elindul, de valamiért nem jeleníti meg a fontokat, így semmit sem látok a képernyõn...<#smile>#smile>
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/