Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jbal
nem tudja vki h mér nem megy a 6.0.3-al?nem indul mert nincs krekkelve de ha megkrekkelem akkor meg 6.0.2-es

Iceman89
hát ez az... lol nem is gondoltam h így leigazolnak ingyenesen, ti mondtátok hogy ajánljam fel a többi csapatnak... most legalább 4-5 millát buktam be 😞

Iceman

billywood
akinek fél éven belül lejár a szerzõdése azt nem kellett volna... Már nem tudsz velük semmit se csinálni

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Atesz89
A játék elején a kulcsjátékosokkal szerzõdéshosszabítás...

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Iceman89
BAZZZZZZZZZZZZ
tetves játékosok ingyen haggyál el a csapatomat.... már 3-4 en elhagyták többek között Rósa, Szûcs, Balog stb... mi a szart lehet ezzel kezdeni? mert baromira idegesít. most mondtátok h ajánljam fel a csaspatoknak... megtettem.. most meg elviszik ingyen... hát kösssz

Iceman

billywood
kölcsön adtam fél évre két jobbszélsõm, fejenként 5-5M fontért 😊

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Ars3nal
ezt most meguntam, nem mondtam hogy xar lett már újraraktam gamet

Iceman89
nincs rajta.... és nem is tudtam volna adni neki, mert nem fogadta el az ajánlatomat.... szval ezt buktam

Iceman

minimális díj elengedési záradék 😊

Iceman89
most akkor mit lehet csinálni? elfut a fradiból a 3 millám, most nézd meg, ezért vártam? meg ezért kínálgattam?

Iceman

tormy
Ha tenyleg elromlanak a mentesei akkor valoszinuleg winchester hiba. Egyszeruen a vinyo hibas reszere ir a jatek neha, es visszatolteni mar nem tudja. Csak ez lehet.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

Iceman89
hallod jan.3 van és nem érdeklõdtek senkiért... kinálgattam má mindenkit de nem érdeklõdnek... Villareaál meg ajánlatot tett Szûcsért, de nem fogadta el amit én ajánlottam neki... erre meg ingyen elviszi!!

Iceman

atyaúrsiten ember , neked ez hanyadik csapatod? 40. - 50.?
és ahnyadik elszaródott mentésed? eddig az összes mentésed elszaródott. vagyis meguntad <#nezze>

jbal
neked elszaródik minden mentésed?mitõl?
ezt rossz hallgatni😞😄

Terminátor14
nem kell senkit kínálgatni 😄

Játsz szépen nyugodtan a téli átigazolásokig, aztán ott jönnek majd az ajálatok. Ha nem, akkor próbáld meg elsózni õket 😄

Nekem akik bejöttek:
Kanono, Bruno, Oliveira, Charras, Girón (uccsó kettõ lehet generált) meg van még 2, csak nem emléxem a pontos nevükre 😛 majd meglesem...

Magyarok közül Kovrig, Fajkusz, Priskin, Leo (õt csak megtartani kell😛) akik nagyon jól tudnak fejlõdni, nálam legalábbis tuti 😊

CSAK a Fradi

Ars3nal
sikerült visszatenni magyar ligát😊

asszem kezdek sopronnal vagy fehérvárral😊

Iceman89
asszem nagyyal nyomom... de nem tudok eladni senkit... 250e fölött még nem fogadtak el egy ajánlatot sem...

Iceman

Terminátor14
Nálam õ szóba se jött, rögtön eladtam 😊 Jó pénzt kapsz érte..

Amúgy mekkora adatbázissal nyomod? Ha legalább közepes, akkor mondok pár nevet 😊

CSAK a Fradi

Terminátor14
Bartha <#worship><#worship>

Grat, szép eredmény...😊

CSAK a Fradi

Iceman89
Rósa nem fogadta el az ajánlatomat, szval el fog menni, de õ a legjobb 😞

Iceman

Terminátor14
Hát ajánlgattak össze vissza részletre, meg bajnoki gólra, minden szart..
Én meg jól beintettem, és mindíg beállítottam csak kp-ra 😄 Azt viszlát, ha kell megveszik, ha nem nem...

Úgy jelentkeztek be, hogy pl Tõzsér, Baje, Balog nagyon jól játszottak..

CSAK a Fradi

Iceman89

Iceman

Iceman89
de hogyan kaptad az ajánlatot? 24 haviba adtak sokat, vagy kp-ra rögtön? Villareal ajánlatot tett Szûcsre elöbb, de 250e csak... ha ráhúzom a 24 havit, akkor se biztos h kapok 2-3 millát, fõleg ha csak 6 hónapra rakom...

Iceman

Terminátor14
Tõzsér tényleg nem fejlõdik rendesen, én ezért adtam el.

Baloggal úgy voltam, hogy az egyik legjobb magyar védõ lett belõle fél év után 😛 Határozott szélsõhátvéd volt a leírásban. Úgyhogy megvártam míg 30 éves lett, aztán kínáltam fel (ha felkínálod akkor minden klub látja, ha vkit érdekel akkor bejelentkezik), és adtak érte több mint 1 milliót 😊 (fontban).

Kapusaim Balogh J és Kovács Z, mindkettõ fiatal és jól fejlõdik.

CSAK a Fradi

Iceman89
És ha nincs érdeklõdés senkiért?

Iceman

olympus
Amúgy ne mbántásból. De vhol láttam egy srácot aki tisztán csak magyar srácokkal játszik. Bl csoportkörbõl továbbjutott a 2.-dik évben. Vasassal asszem. Sztem meg lehetne próbálni így is magyar csapattal. Max egy két külföldi. Úgy mint IRL.
Lehet kezdek egyet magyar csapattal. Csak magyarokkal.:S

Divatcsapatok OLÉ!

Iceman89
tõzsér jó gyerek, csak kár h nem fejlõdik sokat... szûcs helyére kit vegyek?
Balogért meg senki sem érdeklõdik... hogy lehet midenkinek felkínálni? nem csak magyar csapatoknak küldi el?

Iceman

olympus
A 4.dik helyezett Boroval. (middlesbrough).
Igaz lesérült a kapusom 2-1 nél. Utána löttek még 5 öt.
:S

Divatcsapatok OLÉ!

Ars3nal
meik csapattal?

Terminátor14
Nem tudom tovább nézni, azt a ''balogh''-ot BALOG-nak hívják...
Egyébként tényleg sok lóvé lejön elsõ évben...
Bajevski 1,5 milka, Tõzsér szintén, Szûcs nálam nem ment el, Balog meg 1,2 milka. Plussz Gyepesre kell figyelni, én tudtam vele hosszíbbítani 😊

CSAK a Fradi

olympus
kaptam egy 7-est a Wigantõl😄

Divatcsapatok OLÉ!

Iceman89
grat! de nekem nem hiszem h menni fog... ha menne is, Szûcsöt nem biztos h megéri eladni... 3-4 évig még egész jó kapus lesz szerintem

Iceman

GTheo
Feltöltöttem a galériámba a képet...Nézdmeg ;]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Iceman89
7 millát? azt meg hogy számoltad? Szûcsért max 200e Bajevski talán 1 milla de baloghért szinte semmit nem kapnék...

Iceman

Ars3nal
játékoseladásról hallottál?

GTheo
Írtam h kiket adj el...Elõször ajánlat a Klubnak kb. 1-1,5milláért nagyon sok klub belejentkezik(fõleg szûcsért) aztán felturbózod 2x annyira és máris van money ;]
24Havi részletekbe is kérj sokat azt mindig megadják, Bajevski 2milla kb,Balogh 1,5,Szûcs 3,5 ;]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Iceman89
de nincs igazoláskeretem.... így nem tudok igazolni, amúgy köszi a neveket 😊

Iceman

Ars3nal
kikaptam 4-1re egy szabadrúgásból beadással egy tizenegyessel és két szabadrúgásgóllal<#nyes><#nyes>

Max08
Nah,sikerült megnyerni a bajnokságot!

GTheo
Én Borbélyt nem szoktam használni...
Baloghot, Bajevskit, Szûcsot add el kb. 7millát összelehet hozni belõlük hozd el Waltner,Priskint,Adrian Iliet és egész jó a kereted ;] Na meg Kisliy
Én így állok fel a fradival: Stiel-Bognár,Botis,Lipcsei,Ilie-Lazic-Takács,Leandro-Tõzsér-Kisliy,Waltner(Márkus,Priskin)
elsõ év tél

Iceman89
Jovánczai nem egy nagy ász 😄 én nem szoktam használni 😊

Iceman

Iceman89
ismét egy sikeres meccsen vagyunk túl 😊 és csak a 92. percbe tudtak szépíteni 😄

Iceman

jbal
Champions League V2

Ars3nal
TAbán😄 grat

szép skin mi a neve?

jbal
megkezdtem a felékészülést

kösz zsilike megpróbálom megszerezni õket

nem , aranda kedvenc csatárom , én sem értem , mi alapján rendezi sorba a plejáim 😊

Sysfox
Szerintem elég.
Nálam el sem indul. Illetve elindul, de valamiért nem jeleníti meg a fontokat, így semmit sem látok a képernyõn...<#smile>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Ars3nal
Iversen visszatért két hónap után és adott egy gólpasszt+lõtt egy gólt

Atesz89
Grat!!!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Ars3nal
editornak nem elég 1GB memória:/