Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
BUDA > miskolc.
Van automentés hátha jólesz 😛
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Innen bajnoknak lenni...
Hüe vok eddig fmezni,msnezni :S
ByeJó8tAll
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Mostjön Anglia barátságos...
4-2-3-1 taktik
egyébként nemtom mien a taktikod de a 3 kapott gól elég sok, bár a 6 lõtt kompenzálja, de akkoris 😊
szerk: kiállításod volt, így már értem
Avanti Crociati!

Nem tudom mi a baj de nagyon szarok vagyunk:S
Lehet nem lesz meg a Bl hely.D
Divatcsapatok OLÉ!
Divatcsapatok OLÉ!
Guarín-t 15M-ért vitte el a mu, muszáj volt eladni, mert év végén lejárt volna a szerzõdése és hosszabbítani sajna nem akart. Anno ingyen jött <#ravasz1>#ravasz1>
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
Everton ellen.4-4😄 6 gól 5 percen belül.
Divatcsapatok OLÉ!
Heló szia remélem hogy vagy
Heló szia remélem hogy vagy
Jó8 és grat all!<#wave>#wave>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Esküszöm úgy emlékeztem:S Na mind1 Akkor elér a TE kezed spanyolhonba is? Barca meccset meg ne bundázd😄
Emléxem egyszer a Betissel megvolt a bajnoki cím és a Barca a Reallal harcolt a 2. dik helyért. Utsó fordulóban gyõznie kellet a Barcanak és akkor megvolt a 2. dik hely. Lebundáztam😛😄 A tarcsit küldtem ki. Kapus a csatár, csatár a kapus😛😄
Divatcsapatok OLÉ!
Maresca a Sevilla játékosa,tehát Fyrex a Sevillával tolja nem a Parmaval.Ugye?
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
bundabotrány miatt ki fognak zárni pedig vezetem a bajnokságot 14 forduló után
grat mindenkinek jók vagytok!
Avanti Crociati!
De Rahn tökéletesen helyettesíti.
Divatcsapatok OLÉ!
Divatcsapatok OLÉ!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!