Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

billywood
És sikrült!! Utolsó utáni pillanatba begyötörtünk egxet 😊) Otthon 2-1-re nyertem

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Ars3nal
grat

lol egy percen belül két kiállítás MTKból😄

Magic Boy
Hali és grat all!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

fsgh
uefa? amúgy Grat😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
bazz de tudtam 1 nullra nyertem Austria Wien ellen😞(((( kiestem😞(((

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Iceman89
Hali all!
Kupát bûntetõkkel kihagytuk, de a bajnoki serleg az Üllõi úthoz került 😊

Iceman

Ars3nal
tudom azt szoktam csak van amelyik elején jól néz ki aztán közbe szart se fejlõdik, majd megnézem érdeklõdõket és az alapján😊

fsgh
egy tipp: a játékos keresésnél szûrd ki hogy milyen játékos kell neked védõ támadó stb...és pipáld be hogy az asszisztens szûrje ki az irreális jelölteket😊 és innentõl kezdve amit kidom mind eligazol hozzád már csak meg kell keresni a fiatal és jó képességû pléjákat😉 én így igazoltam scout nélkül😊

Ars3nal
hát nem sikerült😞 pedig három akkora ziccerünk is volt de a kapus valahogy kihalászta😞 majd jövõre talán addigra erõsítek, bár így szkáucs nélkül nehéz lesz jó ifiket megvenni

olympus
Most játszottam Boro-Soci 3-4:S

Divatcsapatok OLÉ!

fsgh
visszavágon 1-1 és tizikkel jutsz tovább😉

Atesz89
Ne add fel!!!A mázli segíthet 😊

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Ars3nal
csodára lenne szükség a továbbjutáshoz de annak is örülök hogy eddig sikerült eljutni

jbal
kösz szoltan!!!!!!
UEFA Kupa selejtezõ 2.forduló Összesítésben 3-0
Bajevski meg Nógrádi nagyon érzik egymást

billywood
thx
majd kiderül 😊

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Ars3nal
bíztató eredményeket értünk el barátságos tornán😊 CSKA Moszkvát 3-0ra CSKA Sofiat 4-0ra GAKot 1-0ra vertük

szoltan
Ja, és esetleg ha nem egyértelmü, akkor a 2 képfájlnak egyszerre kell bemountolva lennie(Virtual cd/dvd-rom-set number of devices-itt tudod a meghajtók számát beállítani)
Sry a dupla posttért

Hala Madrid!

fsgh
BAZZ OFF TOPIC!!!!NEM RÉMLIK SENKINEK!!!!?????

fsgh
Grat és hajrá😊 menni fog az😉

szoltan
Figy,elmondom én h csináltam meg h menjen a 6.0.3as patch:
Elöször felrakod a patchet, aztán bemountolod daemonba a játék eredeti képfájlát, aztán a mini imaget, amit le tudsz szedni a gamecopyworldröl. Utána elindítod az SD4Hide nevü programot és a Hide-ra kattintasz. A Daemonban pedig az Emulationnál ALL OPTIONS OFF legyen! Nekem így ment, remélem így neked is sikerülni fog😊

Hala Madrid!

billywood
Elegem van! 4 év alatt, a BL selejtezõ 3. körében 1x kaptam verhetõ ellenfelet. Akkor be is jutottam a csoportba, de a másik 3 évben: Inter, mu, most meg a Milan
😞

jbal
most lehet h láma vagyok de meik exe-vel.mert most az van ami a CD-n van.
és neked megy a 6.0.3-as meg a beállítások is megmaradnak?

Ars3nal
grat

500e záradékért hozom Czvitkovicsot, megnéztem mien nem magyarok jönnének:o Guarín,Kisliy...

fsgh
ja "CSAK"😄DDDD

Atesz89
Grat simán feljutsz!
Fsgh csak 2-0-ra kell nyerned 😄DDD

fsgh
Grat!jaja Priskin nem kis tehetség😊

más: Szegény kapusom 6 meccsig gólt sem kapott most meg az Austria Wien megszórta 4el:S

szoltan
Így állok féltávnál a Dynamo Dresdennel. Örülök h Priskin kezdd belejönni a gólgyártásba😊

Hala Madrid!

olympus
A kis tehetség😄

Divatcsapatok OLÉ!

fsgh
51.perc 3-1 oda:S bááár idegenben talán még ez se rossz mondjuk egy 3-2 jobb lenne...
vége a meccsnek 4-2 oda...

Ars3nal
ha Valenciát megverted Sociedad se akadály

olympus
4-2re vertek a második meccsen. Megvan a továbbjutás, Real Sociedad:S

Divatcsapatok OLÉ!

Ars3nal
crackeld meg

elsõ kiesési kör PSV:S

fsgh
elsõ meccs idegenben vok 20 perc és vezetnek:S Roman Wallner lõtte a gólt<#idiota>
kisértetiesen hasonlít Robert Waltnerre😛<#idiota>

jbal
ha beállítom a pénznemet meg h ne legyen automentés minden nap mér állítja vissza?

olympus
NEm tom! Soha nem játszottam ellenük.😄

Divatcsapatok OLÉ!

Ars3nal
verhetõ

fsgh
szerintetek az Austria Wien nehéz ellenfél?:S

Magic:az szívás de legalább mindig van 1 ember az adott posztra😊

Magic Boy
Velem meg szórakozik a gép!
Bánka fölépül visszaszerzi az erönlétét pályáralép erre a 2. percben lerugják!
Mire fölépül lerúgják a cseréjét!

fsgh
szeretem a magyar bajnokságot😄DD Zte ellen "Piros lapott kapott JÓZSI" asszittem leborulok a székrõl😄DDDDDD

fsgh
Gratula😊 képet mutATSZ eladásaidról és igazolásaidról?😊

Óriási Grat max😊 és olympus

Ars3nal
grat
8 lövésbõl 6 gól elég durva😊

olympus
Sõt! Ebben a csapatban nem voltak az új igazolások. Csak a régiek.
😄

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
Ezt nem hiszem el!!!! 2 meccs 11 rúgott 4 kapott gól😄<#wow2><#nevetes1>

Divatcsapatok OLÉ!

Magic Boy
Na ez jó akkor elfogadom!

Ars3nal
tudsz változtatni de nem a szerzõdés keretein belül

olympus
A gördülõ az azt jelenti, hogy minden évben újjat kötnek veled.

Divatcsapatok OLÉ!

Atesz89
Olympus grat neked is a továbbjutáshoz,meg ne állj az Uefa-kupa gyõzelemig!!!

Magic Boy
Srácok a klubbom(Pfulendorf)gördülõ szerzõdést kínál?
Szerintetek elfogadjam?
Ha elfogadom tudok valahogy változtatni a szerzõdés feltételein(átigazolási pénz vagy magasabb bérkeret a játékosoknak vagy nekem vagy stb..)?

Ars3nal
hali és grat all

olympus
ÉS a kinevezés:

Divatcsapatok OLÉ!