Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
a harmadosztályt simán megnyertük,másodosztályban a célom a bentmaradás. Tudtam igazolni pár embert,de a keret nagyon fiatal,igazolásra meg 0 pénzt kaptam. Ha az elnök nem adja el valamelyik "tehetségem",nem igen lesz pénzem. Elég szar a sorsolás, Freiburg-Bochum-Aachen ellen kezdek.
nekem most érdekesmód nem megy vmi jól,szóval kiötlöttem egy új taktikot.
ya,most nyomtam egy meccset az Ajka ellen(bajnokságban),és Hadzic lesérült,Osmani is sérült volt,szóval bejött a 16 éves Molnár,és akkor gólt akaszott 30-ról...csak lestem.szabiból lõtte amúgy
ReaL MaDRid x siempre
Én is nyomogatom közbe gémet,23 forduló után 8 ponttal vezetek Essen elõtt,meg vagy 11el Dresden elõtt. 2 forduló és játszok Essennel. Most megy végig a sérüléshullám a csapaton,de az új igazolás,Doudin 4 meccsen vágott 5öt,szal nyerjük a meccseket. Sikerülne Essent és Dresdent is megverni,100% a feljutás. És az ifijeim csak fejlõdnek ..
januárban fog csatlakozni a csapathoz.nem hittem volna,hogy alá fog írni,mert láttam,hogy nem szándékozik hozzám jönni,de azért beajánlottam neki egy brutál szerzõdést,és hát íme.95-ös a CA-ja még csak
ReaL MaDRid x siempre
loading düsselforf.fm ...
itten vagyon
\"Never say never!\" W Churchill
Az idén te jutsz tovább.
Hajrá!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
\"Never say never!\" W Churchill
thx
de azért sok sikert 😛
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
tud valaki mai DB-t?
ráadásul itthon lesz az elsõ meccs
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
a 750 pixelnél szélesebb képek lekicsinyülnek
ReaL MaDRid x siempre
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
majd még vaart visszahozását tervezem
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)