Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid-Sevilla 1-0
tipikusan az a meccs volt, mikor az érezten h egyszeruen izgultak a fiuk
rengeteg helyzetben rengeted rossz döntés, semmi nem ment be 😞
mindenesetre 1 ponttal még vezetem a bajnokságot -.-
tipikusan az a meccs volt, mikor az érezten h egyszeruen izgultak a fiuk
rengeteg helyzetben rengeted rossz döntés, semmi nem ment be 😞
mindenesetre 1 ponttal még vezetem a bajnokságot -.-
Avanti Crociati!
Elnézést, ékezettel írtam véletlen. Javítva 😊
Én szerintem most elkezdett kicsit emu-n játszani egy rpg-vel, aztán lehet hogy még egy kis FM is bele fog férni, 3 körül fekszem.
Én szerintem most elkezdett kicsit emu-n játszani egy rpg-vel, aztán lehet hogy még egy kis FM is bele fog férni, 3 körül fekszem.
CSAK a Fradi
<#worship>#worship> 😊
Természetesen van még 1-2 jó emberke a csapatban, de gondolom Feczesint, Baloghot, Gyepest, Simeket (stb..) mindenki jól ismeri 😊
Természetesen van még 1-2 jó emberke a csapatban, de gondolom Feczesint, Baloghot, Gyepest, Simeket (stb..) mindenki jól ismeri 😊
CSAK a Fradi
profi vagy, köszi h nem közvetlenül raktad <#worship>#worship>
ma már fáradt vok átböngészni de holnap megejtem 😊
ma már fáradt vok átböngészni de holnap megejtem 😊
Avanti Crociati!
No íme a beígért képek a játékosaimról 😊
Csak linkelem õket, mert nem kicsinyítettem hogy jól látszódjanak az értékek. Sokan közülük sérültek voltak, nem rég épültek fel, szal azért fejlõdnek visszafelé 😄
No lássuk:
BRUNO
OLIVEIRA
CHARRAS
SARMIENTO
FAJKUSZ
DZSUDZSÁK
GONZALEZ
GIRON
KANONO
BARTHA
Csak linkelem õket, mert nem kicsinyítettem hogy jól látszódjanak az értékek. Sokan közülük sérültek voltak, nem rég épültek fel, szal azért fejlõdnek visszafelé 😄
No lássuk:
BRUNO
OLIVEIRA
CHARRAS
SARMIENTO
FAJKUSZ
DZSUDZSÁK
GONZALEZ
GIRON
KANONO
BARTHA
CSAK a Fradi
Real Sociedad-Sevilla 0-3
A margit ikszelt a barcával, igy 4 pont az elõnyöm :>
Avanti Crociati!
húúú de nyögvenyelõsen megy a Fradival:S hozom a meccseim meg vezetek is a bajnokságban de mindig a második félidõre marad a döntés 1-2 zoros gólal:S
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Real Sociedad-Ajax-Real Madrid-Ajax-Barcelona
nem mondhatni h mázlim van sorsolás terén...
#80469:
Nevem Felsõ ... Treff felsõ ^^

nem mondhatni h mázlim van sorsolás terén...
#80469:
Nevem Felsõ ... Treff felsõ ^^

Avanti Crociati!
Végülis Kotenko nem véthet a nemzetközi kupákban ezért eddig a bajnokikon Kotenko védett a Bl-ben meg Emil😊De mivel most több bajnoki lesz ezért Petrov kerül be
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Megpróbálok csak angolokat igazolni. Most egy fiatal VKP és CS a célpontom név szerint:
Jagielka;Chris Brown.
Jagielka;Chris Brown.
Divatcsapatok OLÉ!
Csodát tettek a fiúk az igazsághoz hozzátartozik hogy nem adtak meg egy Kuranyi és egy Ferenczi lesgólt:

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
edzéseket is jól feltornáztam , mind 3-4 csillagos
GAK [ grazer ak ] , lecce , basel
betist kaptam UEFAban:S
ki vette meg annyiért õket?😮 én senkit nem tudtam eladni max 150e-ért alapkeretbõl😄
ki vette meg annyiért õket?😮 én senkit nem tudtam eladni max 150e-ért alapkeretbõl😄
szûcs+bajevski+balog=9M euro 😊
vettem 14 pleját 1.6 M ért , szal amradt még 7M eurom. jó lesz ez még
vettem 14 pleját 1.6 M ért , szal amradt még 7M eurom. jó lesz ez még
grat
most nézem hogy visszatetem magyar ligát nincs benne adatbázis frissítés😄 azért ilyen szar nálam Priskin😊 még mindig 14 a befejezése:S
most nézem hogy visszatetem magyar ligát nincs benne adatbázis frissítés😄 azért ilyen szar nálam Priskin😊 még mindig 14 a befejezése:S
one step closer to the end " vagyis az UEFA-csoportkörig

van 3.7m igazolni, télen tovább erõsítek+ Szkukalek mögé kell egy jó csere mert 38 éves már Szlezák, Pázsitot és Regedeit néztem ki
ok megpróbáljuk hátha eredményes lessz
uefa 1. seljetezõ kör , szerencsére vmi noname luxemburgiakat kaptam(nema vadul v mijaz 😄DDD)
28.percben 3-0 leandro gólja: 3 védõ rámegy , elkezi huzogatni a labdát , védõk széttrebbenek , 25ös bombagól 😄
28.percben 3-0 leandro gólja: 3 védõ rámegy , elkezi huzogatni a labdát , védõk széttrebbenek , 25ös bombagól 😄
azt hogy nem mi játszunk hanem te
a játékosaiddal igazítsd össze a taktikát...
4-4-2 diamand v2 például
a játékosaiddal igazítsd össze a taktikát...
4-4-2 diamand v2 például
Avanti Crociati!
elkezdtem az arsenalal megvettem kolert mottat és zebinat csak még a taktikot nem tudom hogy milyen legyen szerintetek? ti mit ajánlatok?