Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iceman89
kac kac, azt hiszed nem próbáltam meg eladni vkit is? Bajevskit még 200e se vitték volna, Szûcsot talán 150 ért Botist meg 200e ért... szval ennyi amúgy meg BL be se volt mázlim mindig a csopi meccsek elött kapok ki...

Iceman

Ars3nal
ha nincs pénzed: 1. adj el 2. igazolj záradékkal 3. igazolj még többet záradékkal

fsgh
probáld ki a diamon attacking v2 taktikot...😉

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Iceman89
hát szerintem ha nekem lett volna 9 millám akkor már leigazoltam volna Priskint, meg Kisliy-t de még lehet h a Stadion bõvítés is összejött volna... de így semmi 😞

Iceman

Iceman89
kösssz... játszottam a 2005 tel is elég sokat, meg most ezzel is már egy ideje, kijöttem már egy csomó csapattal... de azt senki nem tudja nekem megmagyarázni hogy h tud kikapni egy csapat ha 600x jobb a másiknál... meg ha van 2-3 olyan csatárom aki messze jobb az ellenfeleinknél, akkor mért nem tud minden meccsen gólt lõni, legalább 1-1-t

Iceman

Ars3nal
félidõben csak dumát szoktam állítani általában, csak ritkán taktikot is

fsgh
én nem nagyon változtatom a taktikom😛 sõt csak akkor ha egyenlõ az állás félidõben vagy vezet az ellenfél...😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Terminátor14
Szerintem a kettõnek nincs sok köze egymáshoz, egyszerûen csak elbaszol vmit 😄

CSAK a Fradi

Ars3nal
én mostanában saját magamnak alkotok😛 bár most válogatottast használom😊

fsgh
Debrecen és a fehérvár tényleg nehéz ellenfél... de pl én is 4,5 milla fontot szedtem össze a fradival az elején...Szûcs,Bajevski,Balog fejenkén ment el 1,5ért😊

Atesz89
én is

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

fsgh
én attacking diamond 2-el tolom😊

Ars3nal
nem a 9 millán múlik szvsz

Atesz89
Képet vagy magát a tac fájlt?

Iceman89
szar ez a fradi hallod... kikapok a Pápától, Debrecentõl de még a fehérvártól is... nem tudom h lehet nektek ekkora piszok nagy mázlitok, h 9 millát összeszedjetek a legelején...

Iceman

már találtam hozzá superpackot köszi😊

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Ars3nal
akik maygr tímmel tolják , taktikot mutassanak thx

Atesz89
Nálam is😊
Oszi:francia

Ars3nal
😄 nekem két bajnokság után vezetõség kupaszereplést szurkolók tisztességes helyezést várnak😄

fsgh
de zsír😊) Megnyertem abajnokságt és csak kupaszereplést éeõ helyet várnak el😛

Köszi,de a sajna a francia kit packnél valami upload oldal jön be.

fsgh
Grat szép!😊 Waltner hozzám nem akart jönni elsõ évben😞most meg már nem kell😛

Ars3nal
UEFA csoportom: Krylja Sovetov, Leverkusen, Besiktas, Feyenoord

Atesz89
Nem lesz rossz hajrá

soma22
Üdv Atesz!hogy állok?szarull.igazábol szerintem saját hiba miatt.szezon elõtt 3 edzõmeccsem volt, igy formán kivül voltak sokáig.
pedig igen igéretes a keret,(cardenas, besagno,zuniga,jarosik,gourchuff,edmilson,ferrari,rebosio, stb)de az elsõ 8 meccset elbuktuk.ebbe még szerintem a tul fiatal csapat is közrejátszott, majd visszahoztam az elsõ csapatba pár eddig meghatározo de öreg pleját, és elindult a szekér.most 12. vagyok, van még 9 meccs a bajnokságbol.
most igyexem az edzõmeccseket magam szervezni, és a cél jövöre a nemzetközi kupa.
emellett pedig magyar szöv kap vagyok, ott még semmi eredményt nem értem el, de alakul a gárda.

na de ne csak én meséljek😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Atesz89

Atesz89
hollan másod osztály
Francia elsõ osztály
Egyelõre ennyi még keresek

Ars3nal
szegény Honvéd😛

uefya 2. forduló , zürich ellen. érdekes lesz

Atesz89
Hali Soma hogy állsz a Cordobával?

Atesz tudsz a holland és a francia ligához jó mez csomagot mert az enyém elég gyér?

kössz...boccs h megmertem kérdezni.
Köszi a helpet.
na ÜDV!
Ars3nal
soma22
letöltöd és kipróbálod. szerintem egyikünk sem hacker/cracker...gerekek egy kis önállóságot már...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Atesz89
Grat nem semmi bl-ben!!!

köszi...és azt meglehet tudni h ezek közül melyik müxik a problémám ellen?
Ars3nal
Eddigi legnagyobb különbségû gyõzelmem tétmeccsen, külön örülök Maduro mesterhármasának és annak hogy De jong is betalált😊

na mindegy....nem muszály segíteni...azért kössz....
Ars3nal
<#felkialtas><#felkialtas><#vigyor1>

Atesz89
Nem feltétlenül neked szólt

nem értem mért kellene offtopicba mennem, mikor az fm-rõl beszélek énis....csak nincs aki segítsen...😞(
nekem akkor se dumálsz ha házigazda vagy

fsgh
Grat és thx all😊

a keretembõl 9 pléját fogok kiselejtezni mert velük nem sokr megyek nemzetkzi kupákban...😞 a lista:Nógrádi,Erõs,Gálffy,Béress,Bojan Lazic,Radics zsolt,Tímár,Grósz,Bognár

Atesz89
Nah pár napig megint az Fm-rõl szólt a topik de megint elkezdik a....
Fyrexnek igaza van irány az offtopik!!!!

Fyrex
a leendõ házigazdával beszélsz, tehát akkor dumálok neked ha úgy látom h nincs igazad... és a lámaságod nem kell ebbe a topikba, arra van a kicsi h ott kiéld magad az ilyenekkel h editor stb.

Avanti Crociati!

ok de te ne dumálj már nekem ha megkérhetlek

boccs....de leírtam h mivan.....megtalálom a copyworldon de azt írja h nincs fent a fájl....de leírtam elég értelmesen h mi a bajom...