Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi,ennyi
loál Anderlechtet kaptam 2. sel. körben

olympus
nem bántásból. keress rá alul hogy SAVEGAME CLEANER😄DDDDDDD

Divatcsapatok OLÉ!

save game cleaner

mi a neve a proginak?azt azért eláruljátok.ok h sorti,de név?ami tisztitja a mentéseket és gyorsabb lesz a game
webibebi
okés.megpróbálom
kösz

msn:[email protected] bárki felvehet

RAMot, de lehet hogy adatbázissal van valami gebasz, nekem se mûködött de visszatettem egy régi adatbázist majd megpeccseltem azóta jó

😄D

webibebi
hi! mé ne mtom használni az editort mindig ezt írja:Fm2006 dat editor is ruznning dangerously low on memory.Plese quit and free some memory.
meik memotrríát kéne felszabadítanom??

msn:[email protected] bárki felvehet

olympus
Fut a játék, meg van mit akarsz fényképezni akkor nyomsz egy print screent-t
alt+tab lenyomásával kilépsz , belépsz egy képszerkesztõbe ( ACD SEE, PAINT, stb), ctrl+v lenyomod, megjelenik a kép és elmented JPG formátumban és 800*600 -as méretben

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
Jah. Meg sztem az egész Bl, UEFA sorozat.

Divatcsapatok OLÉ!

Pisti1026
Kösz de ott ezt nem írja csak azt hogy nyomj egy print srceen-t és annyi!

I’m Forever Blowing Bubbles...

Sysfox
Oké, ezt én is tudom.
De a Milán elleni idegenbeli meccse? Az nem "important match"? Mi számít annak? A BL döntõ?

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

fsgh
hihi nekem is van hasonlóm😛😛Grat

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fyrex
FAQ

Avanti Crociati!

Pisti1026
Bocs de én fényképezni akarnék a játékból és ott van az hogy kép nyomtatása és kikéri hogy nyomtatás, weblap, és szöveg!! Melyiket válasszam ki?????

Ars3nal
vége a szezonnak, kupában elõdöntõben a Fehárvár búcsúztatott 4-3al, 5 kapuralövésük volt... bajnokságban a Fradi végig a nyomomban voltde végül sikerült nyerni, igaz ehhez 4 pont kellett ellenük, Baumgartner 27 góllal gólkirály, év játékosa: Baumgartner 2. Vermes, év ifije: Vermes 2. Balogh Béla

Magic Boy
Grat!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Ars3nal
grat

van egy olyan érték FM scoutban , hogy important matches
ha ez alacsony sok játékosnál , akkor kevésbé leszel sikeres a tétmeccseken

békésebb vizek ismét [ ezeket a patterneket nem tudom kihagyni ps-ben 😄 ]

Ars3nal
nekem Amadorával volt egyszer fordítva, UEFAban elmentünk döntõig, egyik csatárom 16 gólt lõtt UEFAban bajnokságba meg 25 meccsen 8at, kapusom szarul védett bajnokságba de UEFAba 9es 10eseket csinált, majdnem kiestünk bajnokságból, de szoros mezõny miatt befutottunk 7. helyre

olympus
Ilyen nekem fordítva volt.
Bajnokságba kikaptunk a 17-dik helyezett csapattól. Uefa-ba viszont gyilkoltunk😄
Amúgy van egy olyan rejtett tulajdonsága a játékosoknak, hogy fontos meccsek hozás vagy vmi ilyesmi. Lehet nekik gyenge és nem tudnak érdembe hozzászólni:S

Divatcsapatok OLÉ!

Fyrex
nemciki nehéz csoportot kaptál, egyébként lehetséges hogy ilyen is van

a bajnokság és a kupa legyen meg, aztán jövõre majd nyerjél béelt 😊)

Avanti Crociati!

Sysfox
Evezzünk békésebb vizekre...

Lenne egy kérdésem. Az életben ha egy csapat elõször játszik a BL-ben, akkor valószínûleg gyengébb teljesítményt nyújt, mintha minden évben ott szerepelne. Ezt úgy hívják ugye, hogy még rutintalan a nemzetközi porondon. Eddig oké. De ilyen a játékban is van?

Mert a bajnokságban idegenben 2:0-ra verem a Milánt, 4:1-re a Romát, a BL meg:
Samp - Schalke 0:0
Lyon - Samp 2:0

A sokszor megcsodált Samp csatársor mindkét meccsen betlizett...Kérdem én, miért vagyunk gyengék a BL-ben?

Fyrex
MEGKÉREK MINDEN KEDVES FÓRUMOZÓT HOGY MOSTANTÓL HAGYJA FIGYELMEN KÍVÜL DALACKRAUL FLÉM HOZZÁLSZÓLÁIT, MAGYARUL NE ERESZKEDJEN LE AZ Õ SZINTJÉRE! TESSÉK A JÁTÉKKAL FOGLALKOZNI Õ UGYSEM LESZ MÁR SOKÁIG HA FOLYTATJA!

Avanti Crociati!

Pisti1026
Most kezdem el a West Hammel!!!!! Átigazolási pénz 1 milla, majd meglátom, hogy mit tudok kihozni belõle! Majd dobok képet is!

Ars3nal
nem fejlõdnek mindig...

olympus
Ne makarsz magadnak nyitni egy privát Fm fórumot?
Sztem támogatnánk sõt segítenénk is. De léccives a további NEM FM hsz-eidet az OFFtopikban sziveskedjed tagoltan ill. a magyar helyesírás szabályainak megfelelõen írni.
Köszönjük:
- az Fm topik NORMÁLIS és NEMNORMÁLIS látógatói!

Divatcsapatok OLÉ!

mi nem egészen?

nemegészen...

Max08
bocs,rosszul írtam!19 éves csatár játékékosom,Falcao!5 csilagos edzéseim vannak!

lehet hogy te vagy a házigazda de te nekem mindig csak dumálsz hülyeségeket össze vissza jobb ha nem dumálsz és oda és azt írok amit akarok vazz

igen itt vannak feljutok és utána lessz a nagy feladat bajnokságot nyerni

Fyrex
ha ennyire mindegy neked a véleményünk ne írj ide

mindenki boldogabb lesz

ha szeretsz ide járni akkor pedig próbálj normálisan játszani és tagoltan, érhetõen írni

Avanti Crociati!

fsgh
Rossz edzés...vagy kevés csillagú edzõk..

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ars3nal
nagy feladat feljutni velük...gondolom még trez is meg vieira is ott van...

Max08
Sziasztok!Lenne egy fontos kérdésem!Az miért van hogy egy 19 játékosom nem fejlõdik?Pedig 195-ös a pot ability-je!Segítsetek lécci!

te miért kötöszködsz velem nem mindegy neked hogy kivel vagyok ???????
ha normális lett volna a frissítés akkor -30-ról indulok

olympus
Na jó!
Leviszem a Barcát a finn másodosztályba😄 Cél a feljutás<#vigyor1><#mf2>

Divatcsapatok OLÉ!

ok úgy is megfogom majd próbálni de így is cél a feljutás

Ars3nal
semmi értelme nincs annak amit csinálsz... várd meg a normális frissítést és utána próbáld meg benntartani a Juvet a pár vénemberrel -30 ponttal és a rengeteg szar játékossal ami maradni fog

elkezdtem a juventussal a serie b-ben csak az a baj hogy nem -30 ponttal indulok:S

fsgh
most vette kölcsön a Sahktar az egyik játékosom fél évre 3milla fontért😄D

fsgh
még csak 2 meccs...még van 4 sztem 2. helyen továbbjutsz😊

Sysfox
Így...most már el kellene kezdeni itt is focizni...A Lyonnak normális támadása sem volt (igaz, nekünk sem), de két 30 méteres Juninho lövés kifogott Toldo-n.

fsgh
ejól nyomja itt valaki^^ Grat😊 nemzetközi porondon hogy álsz?😊

Sysfox
Amikor 3:0 után szépített a Roma, azt írta ki a gép, hogy "a Roma elõtt felcsillant az egyenlítés lehetõsége". Höhö, ezt komolyan gondolták? Aztán kaptak még egyet...

Fõleg úgy égõ ez, hogy szinte a B csapattal játszottam, Foti 1, Loe Bing 0 meccsett játszott eddig a felnõtt csapatban. Most mindketten gólt szereztek.

szabocsaba1983
Sziasztok!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

fsgh
jajj anyám mennyi szpem! vegyétek már igénybe az off topicot bazz!!!

dalackraul:csak azoknak az állását látod amit az elején bejelöltél...

szoltan
Srácok! Készült már a magyar bajnoksághoz nagyméretû(140X180as) Facepack?

Hala Madrid!