Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Heló szia remélem hogy vagy
Marchena, Kevin Larsen, Tchó húzna a francba, a cserekapust meg lecserélném
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Szerintetek kit kéne elzavarni a keretbõl mert így eléggé bõ nekem ez a keret de senkit nincs szivem elküldeni:

Heló szia remélem hogy vagy
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
elsõ évben bejutottam mákkal a bl-be, de még gólt se rugtam nemhogy pontot szerezzek, tavaly talán 1-2 xet begyüjtöttem, most a sorsolásnál ujfent mákom volt, bár talán már a csapat se olyan rossz...
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
asszonyt villamgyorsan kizavartam, vesztenivalóm nem volt -> 4-3-3 <#vigyor1>#vigyor1>
villámgyors gól után 3-3!!
sajnos a végjátékban nem bírta tartani a csapat az állást, az eredmény lent látható. jó kis meccs volt...

Tudna nekem valaki belinkelni egy Napoli mezcsomagot?????
Elõre is köszi!!
I’m Forever Blowing Bubbles...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
sajna lehet h visszajutok oda ahonnan jöttem 😞

Iceman

I’m Forever Blowing Bubbles...
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Érdekes pléják a Fradiban 😊))) nem csodalom hogy vinnék õket vagy mennének 😊
GanXstaZolee#2709
õ sajna már menni akar😞