Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heló szia remélem hogy vagy
bajnokság és kupa is jól megy(szimuláltatom magyar meccseket😄)
GanXstaZolee#2709
szerintem már "öreg" és nagyon kicsi a PAja az Ability meg már majdnem elis érte..szóval sztem sincs jövõje de ne legyen igazam
Avanti Crociati!
GanXstaZolee#2709
Gera már Chartonban van rég 😊
Azért jó hogy elöbb csehekkel foglalkoztam, az meg pláne jó hogy Vkp lövi a mester 3mast 😊
MU is intézve 😊
GanXstaZolee#2709
egyébként nagy grat!
(visszahoztam a tálcáról nagynehezen, de fsgh javaslata nem megoldaható mivel NEM ablakban jáccom nincs tálca amíg az efemet le nem rakom de azért majd igyekszem 😊)
Avanti Crociati!
ez meg most volt nemrég 😊 de nem jönnek be a csehek magyaroknal akarok csapat kapitány lenni végre.
GanXstaZolee#2709
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Kül egyszerû a magyar bajnokság, 4-4-2 diamond v2-vel mindnekit megvesz😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
foglajuk össze: 3év altt 3x dupláztam els évben kiestem az uefa csoportkör elõtt második évben bejutottam az uefa csoportkörbe de pontot se szereztem és harmadik évben bejutottam a bl csoportkörbe és tovább is mentem belõle majd az elsõ fordulóban kiestem...sztem eddig ez nem rossz^^
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Fradi-Inter 1-3
FSGH: nemigen van tervben beégnék ^^ de ha esetleg megunom a sevillát megpróbálhatom a gyõrrel...talán... ^^
Avanti Crociati!
Grat Oszi,Fyex,Olympus (Fyrex nem akarsz majd magyar csapattal is nyomulni?😊)
azt az irtozatos összeget (40e³) megérte szvsz a csapatom láttán😄
Divatcsapatok OLÉ!
kösz de én most funból játszok nem akarok gépiesen igazolni eredményre csítpléjákat stb., olyanokat igazolok csak akik szimpatikusan ezért nemis kéregetek játékosokat 😊
jah meg sry olympus mind2 hsz-e törlõdött csak egyiket akartam ^^ nekem akkorsem tetszik a pléja hiába alsóbb osztály ^^ maximalista vagyok
Avanti Crociati!
Elsõben uefa-elõdöntõben kiestem :S
Bojinov,Vucinic <- õket tuti igazold le alázni fognak =P
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
persze még nagyon fiatal de alapvetõen sok rossz értéke van ami nem lesz elég jó, de cserének persze mindig jóljöhet
de felsõbb osztályban kevés lesz
Avanti Crociati!