Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Engem most az idegel, hogy siman jobb vagyok 70. percig vezetek 2 góllal aztán bevágnak 1et az addigi 2 támadásukból majd 80. percnél még 1et közben nekem még egy rakat helyzetem van a lövések száma ilyen 1:4hez. Ettõl vagyok sík ideg.
GanXstaZolee#2709
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
+ én meg cseheknél mondtam le, vhogy nem tetszett a játékuk. + hosszú veretlenség után pocskek produkcióval kikaptunk 1:0ra Finnektõl.
GanXstaZolee#2709
Jó 8 all!<#integet2>#integet2>
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Nem szeretem különösebben a csapatukat, így nem élveztem volna...
CSAK a Fradi
Egyébként grat!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Divatcsapatok OLÉ!

GanXstaZolee#2709
Végre sikerült elérnem, hogy bõvítsék a stidont, +9000 férõhely lesz, ami gyakorlatilag +8000-et jelent kb 😊 Nem is olyan rossz. Mondjuk poén, hogy a legtöbb nézõ nem a Barca, a Milán, vagy az Inter ellen volt a stadionban, hanem a vasas elleni meccsen 😄
CSAK a Fradi
amióta cordobával elsõ osztályban vagyok folyamatosan ez sulyt:
elkezdem a szezont minden jol megy és jönek a sérülések.nem 1, vagy 3 hanem 8-10, és folyamatosan.mindegyik combtörés, combizomszakadás, bokatörés, stb...egyik sem az edzéseken hanem a meccseken.ennyi sérültel, fõleg hogy a csapat gerince nem jönnek az eredmények csak szenvedek és felidegesitem magam...ez nem igaz hogy nem játékhiba...:S
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Megjegyzem, hogy 3 védõvel játszottam, ill kapusaim fél-fél szezont védtek 😛
CSAK a Fradi

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
GanXstaZolee#2709
Heló szia remélem hogy vagy
Iceman
Husztit el tudom hozni ingyen!szerintetek?😊