Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hmm, biztos beválna, de én idegenkedem valamiért a gondolattól. mindenesetre próbáld ki lehet bejön.
jobb oldali kp-nak beválna szted?arra a posztra gondoltam.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Végre beindultak a fiúk kinyitották végre a gólzsákot 😊 jöhet a Barca
és kérnék egy véleményt róla:

és kérnék egy véleményt róla:

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
persze a legkellemetlenebb ami ezen a meccsen történ, az guarín kiállítása(ergo eltiltása) <#falbav>#falbav>
oooo ezt boknak veszem😊
hidd el nekem sem voltak mindig ilyenek, de a barca mumusa vagyok...magm sem hittem el de otthon idegenben megvertem minden évben(bezzeg a fránya kupábol 2x õk vertek ki...:S)
hidd el nekem sem voltak mindig ilyenek, de a barca mumusa vagyok...magm sem hittem el de otthon idegenben megvertem minden évben(bezzeg a fránya kupábol 2x õk vertek ki...:S)
A játékos keresésnél van egy személyzet alpont ott lehet szûrni...
Kösz a taktikai tippeket de azért nekem nincsenek olyan jó pléjáim mint neked,de mindent megteszek
Kösz a taktikai tippeket de azért nekem nincsenek olyan jó pléjáim mint neked,de mindent megteszek
egybõl nekik kell ugrani egy tkp-val és két csatárral, szoros emberfogással, feltolt védelemmel, és lesre játszással egy 4-3-1-2 vel.eddig majdnem mindig megvertem öket😊))
szurkolok sok sikert.
szurkolok sok sikert.
Hát ez akkor is nagyon durva a Barca sokkal jobb mint a Schalke de mindent megteszek csak miattatok 😄DDD
azu az igazság, hogy én mindig megnézem, hogy mennyi hasznot hozhatnak a klubnak(anyagi és tudásbeli).
Ha csak az egyiket hozza akkro marad amíg jól lesik.
amúgy hy all ittis!
Ha csak az egyiket hozza akkro marad amíg jól lesik.
amúgy hy all ittis!
Divatcsapatok OLÉ!
kösz.neked pedig grat a forum kinézetéhez, nagyon frankó lett.
arról tud valaki valamit hogy az edzõk tudnak e fejlõdni?vagy lehet e edzõt kerestetni figyelõvel?nincs türelmem minden nevesincs edzõ értékeit végignyálazni...
arról tud valaki valamit hogy az edzõk tudnak e fejlõdni?vagy lehet e edzõt kerestetni figyelõvel?nincs türelmem minden nevesincs edzõ értékeit végignyálazni...
Amúgy thx mindenkinek.A Barcelonát kaptam a harmadik selejtezõ körben --------->irány az UEFA-kupa
te idiót kérdések feltevésén kívül mást is tudsz csinálni?
mert eddig csak az megy... meg is kéne figyelni a képeket és rájössz, nem csak elsuhanni rajtuk és grat grat stb.
kicsit próbálj már meg jobban figyelni már több topikban is elõfordult h figyelmetlen vagy...
jah és grat Soma jól tolod!
ui.: én sem szeretem az öregeket de 1-2 jóljön néha
mert eddig csak az megy... meg is kéne figyelni a képeket és rájössz, nem csak elsuhanni rajtuk és grat grat stb.
kicsit próbálj már meg jobban figyelni már több topikban is elõfordult h figyelmetlen vagy...
jah és grat Soma jól tolod!
ui.: én sem szeretem az öregeket de 1-2 jóljön néha
Avanti Crociati!
én meg örülök ha nálam öregednek ki.itthagyják a csemetéjüket😊
nem vicc, anno nedveddel volt igy hogy nálam öregedett ki és 5 év mulva a kis nedved volt az egyik sztárjelölt ifistám...mindenesetre szeretem használni öket, vegyitve a feltörekvö fiatalokkal.áruk nem érdekel, csak az hogy hasznos legyen a klubbnak...
nem vicc, anno nedveddel volt igy hogy nálam öregedett ki és 5 év mulva a kis nedved volt az egyik sztárjelölt ifistám...mindenesetre szeretem használni öket, vegyitve a feltörekvö fiatalokkal.áruk nem érdekel, csak az hogy hasznos legyen a klubbnak...
egnem az bosszant hogy esik az áruk és még akkor megpróbálok szabadulni tõlük amikor egész jó pénzt érnek.
GanXstaZolee#2709
észak ir- magyar
1-1...
2. vagyok az eb csoportba jutásért...
csoportom:
spanyol, örmény, orosz, észak ir
1-1...
2. vagyok az eb csoportba jutásért...
csoportom:
spanyol, örmény, orosz, észak ir
Én azért Garciat megtartom jó egy ilyen állat favágó vkp.egyébként nagyon sok sárgát kapunk 😞(
Egyébként én már írtam ezt a csapatot nem én hívtam össze...
A szövetség megfelelõnek találta a szereplést 😊 Még jó hisz eredetileg negyeddöntõt akartak
Egyébként én már írtam ezt a csapatot nem én hívtam össze...
A szövetség megfelelõnek találta a szereplést 😊 Még jó hisz eredetileg negyeddöntõt akartak
33-34 éves korukig kimondottan szeretem használni öket, persze plejátol függ.
soxor dicsérem öket itt a forumon is, nekem mindig hasznos tagjai csapatnak.
soxor dicsérem öket itt a forumon is, nekem mindig hasznos tagjai csapatnak.
chevantón nállam is aktív 😊 egész jó playa. Garcia is volt 1 évig de nekem már öreg .
Kérdés én 30-31 éveseket már nem szeretem inkább fiatalokat eröltetem öregeket meg küldöm elfelé 😊Más hogy van ezzel?
És persze big grat a 3. helyhez!
Kérdés én 30-31 éveseket már nem szeretem inkább fiatalokat eröltetem öregeket meg küldöm elfelé 😊Más hogy van ezzel?
És persze big grat a 3. helyhez!
GanXstaZolee#2709
Cardenas:
szabadságon vannak értékei kicsit jobbak ennél:

szabadságon vannak értékei kicsit jobbak ennél:

nekem csak középsõ volt, de aztán kellett egy balszélsõ aki átveszi egyik nagy öregem helyét, és rá esett a választás igy kineveltem bal oldalra is közben pedig ott játszott.nagyon bevált.
kép mindjárt, csak közben válogatott meccs😊
kép mindjárt, csak közben válogatott meccs😊
Lállt javíthatatlan hibával vááááááááááááááááááááááááááááá 😞(((((
Akkor lehet hogy bronzérmes leszek a Copa Americán
Akkor lehet hogy bronzérmes leszek a Copa Americán
Ez nagyon lol mindenkinél máshol tud jáccani 😄DDD
De jobb oldalon tényleg nem nagy ász...
De jobb oldalon tényleg nem nagy ász...