Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
(Zé Castro,Vialli,Baseggio)<#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1>
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Szerintetek milyen a keretem?

próbálj meg egy csapatnál maradni én csak ennyit kértem
semmi közöm hozzá ez csak egy kérés, és sztem nem csak én kérem de nem beszélek inkább más nevében
Avanti Crociati!
Válassz ki egy csapatot amit szeretsz és ne szimulálj hanem játszd le a meccseidet, tolj le 6-8 idényt...
Olyan nehéz, mondd?
Avanti Crociati!
bazz ha túljutok a második selejtzõ körön Psv lesz az ellen😞((

jaja nekem is 1 szerencsém van hogy hosszú idõre hozzám vannak láncolva😄DD
#81862 : nekem negyedik év elején a maximálisan adható összeg 24 ezer font...de az a gáz hogy a meghatározó pléják így sem akarnak hosszabítani:S
Én 3. évben már 22000 font heti fizetést adhattam maxba, ami azért már nem olyan rossz. persze külföldön semmire sem jó, de legalább a többi játékost meg lehet tartani belõle.
CSAK a Fradi
GanXstaZolee#2709

télen jön Anthony Gardner szal jobb lesz a védelem de szar a kp sor
Duff pedig gyakran sérült

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!
istenkirály pléja
Senna meg elmegy valszeg 4-5ért, szerintem jó "csere"
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
bajnokságot 17 forduló után 11 ponttal vezetem, 16 gyõzelem 1 döntetlen
byez all