Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
köfi
ja és persze a két télen érkezett szélsõ is marhajól teljesített, Petrov sajna nem játszhatott blben

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Atesz89
Hatalmas Gratula Sword!<#worship><#worship><#worship>

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

5w0rdf15h
azaz, mellesleg spanyol bajnokság gólkirálya is 😛

végre behívták válogatotthoz is...legjobb formába lévõ angol csatár de 1 percet nem játszott eddig...

Magic Boy
Próbáltam belekötni, hogy miben gyenge.<#ravasz1>
De nem ment.
Nagyon jó játékos és az átlaga (teljesítmény és gól) is jó.
Grat!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

JackDaniels
A Lícci fenegyerek.😊)

\"Never say never!\" W Churchill

5w0rdf15h
akinek a legtöbbet köszönhetek ^^

6 milláér óriási vétel volt 😛

5w0rdf15h
😄D kösz 😊 és mindenki másnak is

Magic Boy
A többi is nehéz (talán a H könnyebb kicsit), de ha Bl-t akarsz nyerni akkor úgyis mindegy, mert mindenkit verned kell. <#ravasz1>

Magic Boy
Grat!
Jövõre elõre as címvédésért.

JackDaniels
Mester! A lábai elõtt hever európa.😊)

JackDaniels
A többi sem lett volna könnyebb sztem. Nem rossz ez a továbbjutás meg lesz!

soma22
ezaz, tök jó csoport:

fasz kivan

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

5w0rdf15h
thx

hát a sok 1 gólos gyõzelmükkel....😊

Darkon
Osasuna 4.! Hogy sikerult nekik?

Grat a BL-hez<#eljen>

Born to win

5w0rdf15h
köfi 😛

soma22
brutálisvagy, gratula😊)

5w0rdf15h
nah film után letoltam a döntõt és megtörtént a csoda!!!!!! hatalmas küzdelem volt 😊

soma22
grat

hai ha itt van vki légyszi nézzen off-ba és segítsen nekem köszi
Magic Boy
Ismét ott vagyunk a csoportkörben (A Real Sociedad-ot vertük ki 11-esekkel).

A gép szerint a mienk az egyik halálcsoport.

Magic Boy
Grat!
Megyõzõ fölénnyel nyerted.

5w0rdf15h
és a teljes tabella

5w0rdf15h
az egyik utolsó meccs...

hunbasser
nagy grat!

ReaL MaDRid x siempre

Magic Boy
Grat!

JackDaniels
Csinos kis erdmény. Nagy gratula!😊

vmvr

kommentár nélkül😄

hú de nagyon örülök ennek az eredménynek, simán jobbak voltunk végig, mint a PSV, és így most 3meccs után vezetem a csoportot!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

DaMarcus
remek újra nyomtam a gépet mentéseimet elfelejtettem :@
így lehet kezdek a fradival v a lokival

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Magic Boy
Fasza kis keret.<#worship>
Én hiába nézem a tehetségeket, ha körberöhögnek amikor ajánlatot teszek értük. <#szomoru1>

DaMarcus
am rájöttem h elméletben nagyon vágom az fmet de gyakorlatba nem megy 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

DaMarcus
meg hiába lennének jó jáékosaid ha nem lenne meg a nyerõ taktika

DaMarcus
jó játékosnak szerencséje van 😊

Tényleg hatalmas szerencse hogy ilyen jó játékosokat generált a gép. Azért annyira nem kell irigyelni. 😞 Szinte minden évben van egy kettõ 190es játékos akiket megveszek, majd méregdrágán túladok rajta, ha elakar menni. Aki marad az meg jó😊

DaMarcus
bár nekem lenne ilyen csapatom......<#worship><#worship><#worship>

Csak 4xeres és 2018ban járok😊 De sorozatban volt 3 aztán megszakadt.

soma22
gratulálok, ilyet még nem láttam, 5x-ös bl gyõztes magyar csapat 2017re. nemsemmi

Bocs a scoutot nem tudok adni mert bedöglött, ezért nem folytatom jelenleg ezt a mentésem. Nem szeretnék tehetségekrõl lemaradni😄 De cserébe nem csak a belinkelt játékosokról küldök egy keretleírást, ha kell egy játékosról kép szívesen linkelek:
Kapusok:
KA Jesus Vera, 21 éves, 16-szoros Venezuela-i válogatott: Õ az elsõ számú kapusom. 194 a PA-ja azthiszem
KA2: Lázár József, saját nevelés, 20 éves, 2-szerse Magyar válogatott. Második számú kapusom, szintén nagyon. Évente 15 meccset neki hagyok a NB1bõl ha nem sérül meg. PA 180 körül.
KA3: Branislav Stosic, 18 éves, 0-szoros Szerb válogatott. 190 PA, kisebb csapatoknak szoktam kölcsönadni. Ha beérik azthiszem eladom, nagy luxus 3 ilyen jó kapus.
Hátvédek:
S, VK: Martins, 22 éves, 190 PA Brazil 0-szoros Brazil válogatott: Nagyon jó játékos. Fura hogy nincs a válogatottba, NB1ben sérülés esetén bal oldalon is beszoktam vetni.
V J😄avid Kostal, 18 éves, 0-szoros Cseh válogatott: Ifjú tehetség most igazoltam, 190 PA-ja van neki is. Szerintem késõbb õt is eladom.
VJBK:Kovács János: 20 éves, 2-szeres Magyar válogatott: 170 PA, õt is most igazoltam.
V JK: Szabó Márk: 22 éves, 31-szeres válogatott, 1 gól: Jobb hátvédként szoktam bevetni. 175 körül a PA.
SZV B: Virág Ervin, 25 éves, 51-szeres válogatott, 1 gól: Bal hátvéd, nagyon jó de ugye elvágyodik, ezért most visszahívhatóan kölcsönben van a Villarealnal. 170 PA
V K: Kovács Attila, 28 éves, 92-szeres válogatott, 6 gól: 175 PA, sokáig csapatkapitány volt, de aztán leigazolta a Debrecen, miután visszavásároltam már nem õ lett.
V K: Vladimir Zurek: 21 éves, 1-szeres Cseh válogatott: 190 PA szintén jó játékos de valószinüleg eladóm a jövõben, nem hiszem hogy megtudom tartani.
SZV J: Károlyi József: 19 éves, 4-szeres Magyar válogatott, 170 PA: Nálam õ az esélyes a késõbbi jobbhátvéd posztra, egyelõre nem sok lehetõséget kap. Sokszor adom kölcsön.
SZV B Elek Zoltán: 22 éves, 0-szoros Magyar válogatott: Most igazoltam, Virág Ervin pótlására amig kölcsön van, mondjuk nem õt játszatom de mind1. 165 PA
Középpálya:
KP K: Atef Hamdy, 21 éves, 4-szeres Egyiptomi válogatott: 165 PA, Védõként is bevethetõ, de nem sokszor játszatom mert sokan állnak elõtte, késõbb szerintem õ is eladó lesz.
KP K: Stefan Hautajarvi, 24 éves, 44-szeres Finn válogatott ,3 gól: Jelenlegi csapatkapitány 190 PA. Imádom nagyon, õ az akit semmi pénzért nem adnám el, majdnem sírva fakadtam mikor elutasitotta a Milan ajánlatát.
KP K: Xu Jin, 23 éves, 1-szeres Kínai válogatott: 180 PA Õt szerintem hamarosan eladom. Nagyon jó játékos, de õt is nehéz megtartani...
KP K: Hegedûs Csaba, 20 éves, 14-szeres Magyar válogatott: 175 PA Õt szeretném nagyon sokáig a csapatban tudni.
TKP J: Ndubuisi Odita 18 éves, 0-szoros Nigériai válogatott: Jövõ tehetsége, mondjuk a mostani felállásomban nincs igazán helye a posztjának. 170 PA
TKP J: Rigó Zoltán, 24 éves, 34-szeres válogatott, 2 gól: Mivel nincs helye a posztjának, így lehet õt is eladom😞 170 PA
TKP JK, TK: Rivai Rinaldi, 22 éves, 14 szeres Indonézia-i válogatott, 10 gól: Remek kiegészitõember, csatárként és középpályásként is bevethetõ. 170 PA
Tkp B:Mounir Abdi: 22 éves, 12-szeres Algéria-i válogatott, 1 gól: Fõként kiegészitõ ember, sérülés esetén játszatom, de ritkán fordul elõ ezen a poszton. 165 PA
Tkp BK: Krausz Zsolt: 25 éves, 53-szoros Magyar válogatott, 4 gól: 170 PA, szintén saját nevelés, bal szélsõként szoktam játszatni ha van olyan poszt, így most bal középsõ. 170 PA
Csatárok:
Diegõ Suárez: 22 éves, 5-szörös Argentin válogatott: Jó játékos, két csatár mögött játszatom. De elégedetlen és valószinüleg menni fog. 190 PA
André: 25 éves, 25-szörös Olasz válogatott, 7 gól: Ereditleg Brazil onnan is igazoltam. Ezer ajánlatot utasitott vissza, és aláírt 5 évre. 189 PA
Youssef Hadir: 27 éves, 74-szeres Marokkó-I válogatott., 39 gól: Õ a csapat szíve állandoan kezdõ. Illés Béla(remélem jól írtam) rekordját hamarosan megdönti. 170 PA.
Tóth Attila: 19 éves, 10-szeres Magyar válogatott, 6 gól. Saját nevelés, a legnagyobb magyar játékos akit a játékban láttam, 184 PA hihetetlen jó lesz. Csak el ne igazoljon😞 Egyelõre 5 évre az enyém.

Na ez lenne a keretem lehet bírálni, de azthiszem elég jó. Sok szerencse is kellet hogy ez összeálljon de meglehet az 5. BL gyõzelem is. Mindenmás kötelezõ.

Magic Boy
Grat a BL gyõzelmekhez és a játékosaidhoz is.

hunbasser
azt a leborult...grat!!

és a játékosaidhoz is gratulálok.nyomnál róluk egy scoutos képet,lehetõleg PA-k szerint csökkenõ sorrendbe rendezve? 😊

ReaL MaDRid x siempre

soma22
persze, este ha hazaértem.

köszi mindenkinek a gratokat😊

egyenlõre rab@sztam, nincs balbekkem😊
ujévkor jön majd egy sztárjelölt

Legutolsó BL gyõzelmem
Ezt még bátorkodom belinkelni, azon a 3 büntetõponton már nemtudok változtatni. A legszebb ebben a BL gyõzelemben hogy a Villarealban gólt szerzõ játéko Miranda is nálam játszott egy évig. 28 mecs alatt 14 gólt lõtt középpályás létére ha jól emlékszem. A Celtic elleni 5-0ás gyõzelembõl 2-öt lõtt õ, de ebben se vagyok biztos.

7es számú játékos
8as számú játékos
9es számú játékos
10es számú játékos
Remélem a linkek sikerültek, és elnyerik tetszésetek. Én meg ezért a lámaságért azthiszem kiérdemeltem pár büntetõpontot.

kraawz
<#wow1><#wow2><#wink>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

1es játékos
2es játékos
3as játékos
4es játékos
5ös játékos
6os játékos
Elnézést kérek ezért a szörnyû hibáért remélem jó lesz, mostmár.

hunbasser
ha a fenti képfeltöltõt használod,akkor hozzászólásonként csak egy képet tudsz betenni.

grat Jack és Atesz!

ReaL MaDRid x siempre

Na a linkelés nem sikerült. megpróbálok 3-as pakkokban.

Legjobb játékosaim a 4x-es BL gyõztes MTK-val. Remélem nagyon nem szúrtam el a linkelést. A legkedvesebb Bl gyõzelmem a döntõben a Celtic elleni 5-0as gyõzelem. Sajnálom hogy nem Scoutos képet szúrtam be, de valamiért nem müködik. Ha érdekel valakit beszúrok még több játékost, egyébként a legszebb az egészben hogy szinte mindenkivel 5 éves szerzõdés van aláírva, 2 játékos akar elmenni Virág Ervin és Diego Suárez. Ervint azért is adtam kölcsön hátha megjön a kedve a maradásra!

Atesz89
kösz azért nem olyan egyszerû most jön 2 sorsdöntõ meccse a válogattottnak(Ukrajna) a csehek és a hollandok ellen...
Egyébként a PSG,a Porto és a Liverpool mellé kerültem

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

JackDaniels
Nem vóna rossz, de azé lesz a többieknek is ebbe beleszólásuk.😊

Magic Boy
Grat!
Csak így tovább.
Idelye újra megnyerned a BL.-t <#vigyor0>