Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja és persze a két télen érkezett szélsõ is marhajól teljesített, Petrov sajna nem játszhatott blben
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
végre behívták válogatotthoz is...legjobb formába lévõ angol csatár de 1 percet nem játszott eddig...
De nem ment.
Nagyon jó játékos és az átlaga (teljesítmény és gól) is jó.
Grat!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
6 milláér óriási vétel volt 😛
Jövõre elõre as címvédésért.
\"Never say never!\" W Churchill
hát a sok 1 gólos gyõzelmükkel....😊
A gép szerint a mienk az egyik halálcsoport.

Megyõzõ fölénnyel nyerted.
így lehet kezdek a fradival v a lokival
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Én hiába nézem a tehetségeket, ha körberöhögnek amikor ajánlatot teszek értük. <#szomoru1>#szomoru1>
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Kapusok:
KA Jesus Vera, 21 éves, 16-szoros Venezuela-i válogatott: Õ az elsõ számú kapusom. 194 a PA-ja azthiszem
KA2: Lázár József, saját nevelés, 20 éves, 2-szerse Magyar válogatott. Második számú kapusom, szintén nagyon. Évente 15 meccset neki hagyok a NB1bõl ha nem sérül meg. PA 180 körül.
KA3: Branislav Stosic, 18 éves, 0-szoros Szerb válogatott. 190 PA, kisebb csapatoknak szoktam kölcsönadni. Ha beérik azthiszem eladom, nagy luxus 3 ilyen jó kapus.
Hátvédek:
S, VK: Martins, 22 éves, 190 PA Brazil 0-szoros Brazil válogatott: Nagyon jó játékos. Fura hogy nincs a válogatottba, NB1ben sérülés esetén bal oldalon is beszoktam vetni.
V J😄avid Kostal, 18 éves, 0-szoros Cseh válogatott: Ifjú tehetség most igazoltam, 190 PA-ja van neki is. Szerintem késõbb õt is eladom.
VJBK:Kovács János: 20 éves, 2-szeres Magyar válogatott: 170 PA, õt is most igazoltam.
V JK: Szabó Márk: 22 éves, 31-szeres válogatott, 1 gól: Jobb hátvédként szoktam bevetni. 175 körül a PA.
SZV B: Virág Ervin, 25 éves, 51-szeres válogatott, 1 gól: Bal hátvéd, nagyon jó de ugye elvágyodik, ezért most visszahívhatóan kölcsönben van a Villarealnal. 170 PA
V K: Kovács Attila, 28 éves, 92-szeres válogatott, 6 gól: 175 PA, sokáig csapatkapitány volt, de aztán leigazolta a Debrecen, miután visszavásároltam már nem õ lett.
V K: Vladimir Zurek: 21 éves, 1-szeres Cseh válogatott: 190 PA szintén jó játékos de valószinüleg eladóm a jövõben, nem hiszem hogy megtudom tartani.
SZV J: Károlyi József: 19 éves, 4-szeres Magyar válogatott, 170 PA: Nálam õ az esélyes a késõbbi jobbhátvéd posztra, egyelõre nem sok lehetõséget kap. Sokszor adom kölcsön.
SZV B Elek Zoltán: 22 éves, 0-szoros Magyar válogatott: Most igazoltam, Virág Ervin pótlására amig kölcsön van, mondjuk nem õt játszatom de mind1. 165 PA
Középpálya:
KP K: Atef Hamdy, 21 éves, 4-szeres Egyiptomi válogatott: 165 PA, Védõként is bevethetõ, de nem sokszor játszatom mert sokan állnak elõtte, késõbb szerintem õ is eladó lesz.
KP K: Stefan Hautajarvi, 24 éves, 44-szeres Finn válogatott ,3 gól: Jelenlegi csapatkapitány 190 PA. Imádom nagyon, õ az akit semmi pénzért nem adnám el, majdnem sírva fakadtam mikor elutasitotta a Milan ajánlatát.
KP K: Xu Jin, 23 éves, 1-szeres Kínai válogatott: 180 PA Õt szerintem hamarosan eladom. Nagyon jó játékos, de õt is nehéz megtartani...
KP K: Hegedûs Csaba, 20 éves, 14-szeres Magyar válogatott: 175 PA Õt szeretném nagyon sokáig a csapatban tudni.
TKP J: Ndubuisi Odita 18 éves, 0-szoros Nigériai válogatott: Jövõ tehetsége, mondjuk a mostani felállásomban nincs igazán helye a posztjának. 170 PA
TKP J: Rigó Zoltán, 24 éves, 34-szeres válogatott, 2 gól: Mivel nincs helye a posztjának, így lehet õt is eladom😞 170 PA
TKP JK, TK: Rivai Rinaldi, 22 éves, 14 szeres Indonézia-i válogatott, 10 gól: Remek kiegészitõember, csatárként és középpályásként is bevethetõ. 170 PA
Tkp B:Mounir Abdi: 22 éves, 12-szeres Algéria-i válogatott, 1 gól: Fõként kiegészitõ ember, sérülés esetén játszatom, de ritkán fordul elõ ezen a poszton. 165 PA
Tkp BK: Krausz Zsolt: 25 éves, 53-szoros Magyar válogatott, 4 gól: 170 PA, szintén saját nevelés, bal szélsõként szoktam játszatni ha van olyan poszt, így most bal középsõ. 170 PA
Csatárok:
Diegõ Suárez: 22 éves, 5-szörös Argentin válogatott: Jó játékos, két csatár mögött játszatom. De elégedetlen és valószinüleg menni fog. 190 PA
André: 25 éves, 25-szörös Olasz válogatott, 7 gól: Ereditleg Brazil onnan is igazoltam. Ezer ajánlatot utasitott vissza, és aláírt 5 évre. 189 PA
Youssef Hadir: 27 éves, 74-szeres Marokkó-I válogatott., 39 gól: Õ a csapat szíve állandoan kezdõ. Illés Béla(remélem jól írtam) rekordját hamarosan megdönti. 170 PA.
Tóth Attila: 19 éves, 10-szeres Magyar válogatott, 6 gól. Saját nevelés, a legnagyobb magyar játékos akit a játékban láttam, 184 PA hihetetlen jó lesz. Csak el ne igazoljon😞 Egyelõre 5 évre az enyém.
Na ez lenne a keretem lehet bírálni, de azthiszem elég jó. Sok szerencse is kellet hogy ez összeálljon de meglehet az 5. BL gyõzelem is. Mindenmás kötelezõ.
és a játékosaidhoz is gratulálok.nyomnál róluk egy scoutos képet,lehetõleg PA-k szerint csökkenõ sorrendbe rendezve? 😊
ReaL MaDRid x siempre
köszi mindenkinek a gratokat😊
egyenlõre rab@sztam, nincs balbekkem😊
ujévkor jön majd egy sztárjelölt
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Ezt még bátorkodom belinkelni, azon a 3 büntetõponton már nemtudok változtatni. A legszebb ebben a BL gyõzelemben hogy a Villarealban gólt szerzõ játéko Miranda is nálam játszott egy évig. 28 mecs alatt 14 gólt lõtt középpályás létére ha jól emlékszem. A Celtic elleni 5-0ás gyõzelembõl 2-öt lõtt õ, de ebben se vagyok biztos.
8as számú játékos
9es számú játékos
10es számú játékos
Remélem a linkek sikerültek, és elnyerik tetszésetek. Én meg ezért a lámaságért azthiszem kiérdemeltem pár büntetõpontot.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
2es játékos
3as játékos
4es játékos
5ös játékos
6os játékos
Elnézést kérek ezért a szörnyû hibáért remélem jó lesz, mostmár.
grat Jack és Atesz!
ReaL MaDRid x siempre
Legjobb játékosaim a 4x-es BL gyõztes MTK-val. Remélem nagyon nem szúrtam el a linkelést. A legkedvesebb Bl gyõzelmem a döntõben a Celtic elleni 5-0as gyõzelem. Sajnálom hogy nem Scoutos képet szúrtam be, de valamiért nem müködik. Ha érdekel valakit beszúrok még több játékost, egyébként a legszebb az egészben hogy szinte mindenkivel 5 éves szerzõdés van aláírva, 2 játékos akar elmenni Virág Ervin és Diego Suárez. Ervint azért is adtam kölcsön hátha megjön a kedve a maradásra!
Egyébként a PSG,a Porto és a Liverpool mellé kerültem
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
\"Never say never!\" W Churchill