Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaMarcus
kérdesek a bannerben található offtopikban tedd fel
amit csak úgy tudsz megnyitni ha be vagy jelentkezve
am innen dokumentumok\sports interactive\football manager 2007\games

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

császtok!! nem tudna nekem abban vki segíteni h a profilomat vagyis a mentéseimet honnan kell kimentenni??

elõre is köszi! swordfish jó a skined😄 honnan van?
ez kész..eljött hozzám Gaitán ugye ingyen,már terveztem h jópénzér' túladok rajta és kihúz a szarból..erre vmi hibát ír ki a játék és kilép,nemmegy a mentésem..elsõ felindulásomban töröltem is a pcsába<#zavart2>
úgyhogy inkább kezdek egyet a bordeaux-val,régóta ki akartam õket próbálni😊

velem ugyan ez volt a villareallal +7 milliba voltam és eltelt 3 honap és minuszba voltam pedig senkit nem vettem és a fizetési keret is pluszba volt.Ezt énse értem.

ARSENAL&POKER

Dalla Valle csatárnak v tkpk-nak jobb? mert tkp az eredeti posztja,de csatárként is el tud játszani..
közbe szép halkan felajánlottam tamudot a kluboknak,de azon túl h senkinek se kellett,jött a hír h mérgesek rám,mert el akarok zavarni egy ilyen népszerû játékost..asszem így nem fog menni😊

Üdv mindenkinek!

Sikeresen befejztem elsõ szezonom a Villarreal csapatával! a bajnokság 3. helyét sikerült megcsípni 68 ponttal és a legtöbb rúgott góllal, de sokat is kaptma kapott gólok 0.9 rúgott 1.8. egész évben 10 vereségem volt beleszámolva mindent. Az év európai csatára Forlan lett, és az év uefa kupa gyõztese a Villarreal csapata, az elõdöntõben 6-3as összesítéssel legyõzve a Tottenham gárdáját, majd a döntõben az év meglepetés csapatát az Fc Groningem csapatát, hosszabításban 3-2re. ezt a csapatot nagyon kedvelheti a játék, mert olyan csapatokat vertek meg akire senki nem számított. a döntõben meg olyan gólokat kaptam, hogy Suarez nevû csatárjük 7-es befejezéssel és 7es távoli lövéssel egy 25 méteres és egy 30-as bombát pakolt be, de nem akárhogy. a csávókám háttal állt bal szélen egyszer hihetetlen sebességgel ráfordulásból helybõl elrúgva 25rõl fel a bal pipába. szóval kész vicc volt az egész. a bajnokság szoros volt nagyon a barca a valencia a villarreal és a real madrid között. végül a barca nyert ezüstöt a valencia szerezte meg a real a végére elfáradt és 5. lett az atletico mögött. spanyol kupábõl a legjobb 8 között a zaragoza búcsúztatott és a döntõt a valencia és az osassuna játszotta a valencia zsebelte be a kupát. eladtam év végén Josicot, Penát, Quique Alvarezt, Cygant, Buljatot, és még pár értétktelen embert, így befolyt 4,5 misi fontban. Ingyen jöttek páran. a nagyobb nevek: Distin, Faty, Metzelder, Soldado, Assuncao, Gera. és visszatér Riquelme, Xisco, Arzo is. Riquelme valamiért nyafog, hogy jelentõségteljesebb szerepet is betölthetne a csapatnál, pedig nélkülözhetetlen a klubnak, bár nem csapat kapitány de 12-es tekintéllyel ne is akarjon az lenni. Akiket vinnánek Costil (minden nagy klub, de 400ezreket kínálnak 7,5 misi alatt nem adom, még fiatal úgyhogy ráér), Mathi Fernandez (roma, inter 20misi alatt nem adom 8.5 kínáltak) a többi nem jut eszembe most, de apróbb új emberek még vannak csapatok kívánság listáin. a cél megint a dobogó, titkon a 2. vagy az 1 hely de irdatlan nehéz a spnayol bajnokság kb mint az angol, és nagyon sok a kiegyensúlyozott jó csapat. az anyagi helyzet egész évben ratyi volt. 12 millió mínusz volt a csúcs és nem tudom miért mert a fizu keret sem lépi túl a megengedettet sõt kevesebb, az átlag nézõ szám 22ezer 23 ezres stadionban, bár vásároltam de akkor mikor az utcsó igazolás megtörtént még mínuszban sem voltam. év kezdésre mikor megjött minden lóvé és bari meccsek is voltak, most plusz 54ezerben vagyok. Tudja valaki ennek az okát mitõl lehet??? ha igen írja meg. Nos szóval jön az új év és a bl selejzetõben St. Etienne lesz az ellenfél, remélem meglesz. európai szuper kupa az inter ellen õket most gyõztem le bari meccsen 1-0ra. madj írok még mi újság remélem nem untattam senkit!
5w0rdf15h
köszi
olimpiát még végigpörgettem ma...meccsek sorban

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Atesz89
Gratulálok én is mindenkinek!
Kiemelném Kardot aki fantasztikus az Espanyollal!
Illetve gratulálok Jack fasza szerzeményeihez!
Soma,Zaki én is csatlakozok a csoportban nekem sem igazán megy :S

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

DaMarcus
ilyenkor én azt kivánom bár csak én is most kezdenék managelni mer akkor több kedvem lenne...

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

itt azzal kezdesz akivel csak akarsz semmiféle megkötés nincs

ARSENAL&POKER

bigapó
Köszi a gyors választ.

Nekem a Barcelona a kedvenc csapatom, azzal tudnék indítani játékot, nincsenek kritériumok, hogy kezdõ manager-ként nem lehet nagy csapatot irányítani?

Kicsit talán könnyebb is kezdésnek, mert nem fog annyi vereség becsúszni😊 persze nem csak ezen múlik.

The Matrix has you...

hunbasser
ejj,nekem sem megy a diósgyõrrel,pedig azért elég jó a keretem egy nb2-höz képest...

most tettem fel magamnak a kérdést:mitõl tartok,ha egyszer nekem van a bajnokságban a legjobb keretem?így csináltam egy elég nyers taktikát,és úgy ahogy mûködik,mindenesetre ez nem orvosolja azt,hogy a csatáraim 5 ziccerbõl 5-öt kihagynak...

ReaL MaDRid x siempre

kraawz
grat,szép 😉

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

5w0rdf15h
egy kis eredmény az olimpián <#vigyor>

zaki
Ugyanaz, pedig brutális a keretem, olyan volt pléjáim vannak pl a milanban, meg a liverpoolban, aki nálam nem játszott 3 meccset sem... 😄

soma22
Üdv!

Nagy általánosságban a 2007el játszunk. A kiscsapatokkal való fejlõdés véleményem szerint jól lett megcsinálva, néhol túlságosan is, vannak kimondottan nehéz csapatok. A pénzügy szépen követi a sikereket, ugyanugy a szponzorok is. egy kicsit talán a játékosok nem, mert kiscsapathoz sztárt nem fogsz tudni igazolni.(bár 2020 körül ki tudja ki a sztár)

Ha bármilyen technikai segítség kell azt a bannerben található offtopikban tedd fel, játékkal, menettel kapcsolatban pedig nyugodtan kérdezz it

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

bigapó
sziasztok!

Itt ki melyik változattal játszik? azaz 2006-al vagy 2007-el nyomjátok? nálam nem esett le, sorry ha kellett volna😊

Tervezem, hogy elkezdek egy játékot vele, de érdekelne pár dolog.

Egyrészt melyikkel játszak, 2006 vagy 2007?

Mennyire követi a játék a csapat fejlõdését? Ezalatt azt értem, hogy ha elkezdem egy kiscsapattal és minimális a bevétel, de ennek ellenére jól szerepel a csapat, akkor késõbb jobb szponzorokkal is lehet szerzõdni? ergo nagyobb lesz a fejleszthetõség, lehet jobb játékosokat is igazolni, stadiont, egyébb létesítményeket fejleszteni.

Ez gond volt a Fifa 2007-ben, mert kiscsapattal végigvertem mindenkit, de sose nõtt a pénz megfelelõen. Nem volt értelme játszani, nagy csapatnál meg már minden maxon volt, az se túl felemelõ. Jó, mondjuk az nem manager-játék...

The Matrix has you...

soma22
részvétem...nekem is tele van a moygoróm. mintha egy csettintésre elfelejtettek volna a min 180pa-s pleják focizni.
gólt lõni nem tudunk, szar a védelem, középpálya nincs is...nem értem

zaki
Sztem ki fog jönni a napokban egy végleges adatbázis frissítés, az aug. 31-i igazolásokkal.

zaki
Ehh, nekem ugyanez, 4 meccs 4 cumi a BL-ben, igaz mocskosul erõs a csoportom, de egyszerûen nincs kedvem tovább folytatni, annyira tele van a tököm.

Fyrex

Avanti Crociati!

soma22
aha, ahhoz min 1 gyõzelem és egy döntetlen kell, plusz az hogy az aek innentõl ne szerezzen pontot.

ebbõl semmi nem lesz, szégyenek lettünk erre az évre

miki36
:SS

uefa meglesz, ne aggódj😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

kraawz
Ien db. 😄
Hozzá se nyúltam 😄

soma22
3 bl csoportmeccsbõl 3 vereség(villareal, chelsea, aek)

ebbõl lószar sem lesz

zaki
Ha van már Makaay, meg van Bronckhorst, akkor mit keres még nálad Drenthe? 😄

zaki
ja, szkútban is úgy vannak az árak... 😄

kraawz
Üdvözlet

Van egy kis idõm játszani,szal el tudtam kezdeni Feyenoordal. Pénz nincs igazolásokra,csak egy hatalmas kölcsön,fizetési keret meg minuszban van alapból :S Keret nagyonkicsi,most 4 serulttel 15 emberrel allok ki Groningen ellen. Egy felido alatt most leserult 3 plejam,szal vagyunk 12en :S Röhej..

Viszont van Makaay,Drenthe és Van Bronckhorst is.
Egyként azért döntötttem Feyenoord mellett,mert 2 éve tolom a gammát,és sosem láttam õket semmien komolyabb eredményt elérni európai kupában:S Bajnokságban is csak 4.nek várnak

DaMarcus
fontban lehet a legjobban érzékelni

hunbasser
jó lesz az sztem.

ReaL MaDRid x siempre

Szerintetek 4Angol, 2Argentin, 1Belga, 2Dán, 3Francia, 3Német, 1Norvég, 4Olasz, 2Portugál, 4Skót, 3Spanyol, 1Svéd, 1Ukrán 13baynokság 31ligáya Óriás adatbázissal 1.7 ram 2600semptron 9600radeon-nal lassú lesz?Legnano-val kezdenék olasz C2 liga
hunbasser
tanács:rakd át €-ba a pénznemet,azért úgy kicsit jobban lehet érzékelni az árakat <#vigyor3>

ReaL MaDRid x siempre

Millánt már énis leigazoltam,meg elvileg jön Németh és Dzsudzsák,de akkor valszeg majdnem ki is merül az anyagi keret😊

próbáltam barimeccseket lekötni,de senki se akart jönni..a használhatatlan/szükségtelen játékosokat is próbálom eladni,de ugye nem nagy az igény rájuk..azon gondolkoztam,Tamudot eladnám,az min 2,6B ft,abból kijönne egy új csatár+még pár playa..

hunbasser
hát úgy tényleg kevés.akkor gyûjts pénzt:add el azokat a játékosokat,akik nyavajognak vagy akiket az életben nem használnál,próbálj jóval a fizetési keret alatt maradni,hívj meg nyáron sok nagy klubot barátságos meccsre,és persze játsszon jól a csapat.minél jobb a csapat,annál többen mennek ki a hazai meccsekre,és több pénz jön be a jegybevételekbõl,ráadásul ha sikerülne bekerülni a bl fõtáblára,ott is minden nyert meccs után kapsz 600 ezret euróban.

ReaL MaDRid x siempre

5w0rdf15h
elsõ évben õk jöttek....nekem se adtak több pénzt, így szinte alap kerettel nyertünk uefat és spanyol bajnokságot 😊

ezek közül César(hátvéd), Walter Gaitan(kp), Felipe(szélsõ) és Dalla Valle(kp) jött a felnõtt csapatba

ja és kiûrítettem a tartalék keretet....csak a fizut kapták mind nyomorék volt szinte, akárcsak a fél ifi csapatot....ami FONTOS még h kölcsön kaptam Podolskit meg még pár húzó embert már nem emlékszem pontosan

forintban,úgy pedig elég kevés😊

hunbasser
milyen pénznemben?

egyébként szeretnék nagyon gratulálni mindenkinek!!

ReaL MaDRid x siempre

elsõ évedben kiket adtál el h pénzhez juss? énis az espanyollal kezdtem,de csak 290milla van átigazolásra és nem adnak többet<#szomoru1>

DaMarcus
az igaz
csövesnek a den haag-gal (nem tom h kell írni)

Gunnersboy
😄DDD

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

soma22
de nem a fradival

soma22
2013/14-es idény

DaMarcus
drucker-nek csövesnek és Rex-nek sikerült asszem

Gunnersboy
bazzeg beszarok :o játék kezdésekor Donovannek lejár a szerzõdése januárban, és mostlátom hogy hirtelen eltünt a csapatbol, és már valami 5 klub ajánlott neki szerzõdést :ooooooo
énis benyomtam egy durva összegût, remélem elfogadja és ujra itt játszik :|

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

DaMarcus
attól még gyilkos lesz pato egy állat

zaki
Fradinak nem lesz sosem új stadionja, ha tele vagyok manival, akkor sem?
Van olyan, akinek sikerült új stadiont építettnie?

zaki
Most hányban jársz?

5w0rdf15h
Pato 5,5milla kp + 3,75részlet volt
Diarra 2,2kp+2,2részlet
Bale meg 600e+2,4részlet (de õt még elõzõ õsszel megvettem csak most jött)

5w0rdf15h
köszi de csak felkészülési meccs 😄
Petrov télen jött 😊 õk az új nyári szerzeményeim:

Szükségem volt még1 stabil csatárra ezért érkezett Pato, és mivel Flamini visszament kölcsönbõl új vkp is kellett és Diarranak elég jó értékei vannak, másik meg h kellett egy stabil, jó teljesítményt nyújtó balhátvéd is ezért jött Bale és persze jött még pár ifi is