Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaMarcus
nem gond csak próbálom mentesíteni a fórumot (😄)

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

csak azért irtam hogy ha nem érthetõ az elözö hozzászolásom hogy most - real drkukker - vagy nem , csak azért hogy utálom a realt és ZTE a legjobb 😊

DaMarcus
alap h csodagyerek 😄

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

DaMarcus
statok miatt kértem 😄
am õ a mentális adatai miatt játszik olyan jól (kib*xott jól)

DaMarcus
gondolom van AC Milan topik is

5w0rdf15h
tessék, azt hiszem a statok magukér beszélnek....utolsó 2 meccs 10es osztályzat 😄

ja és csodagyerek a szentem 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

jah én utálom a Realt <#idiota><#idiota> Forumosok : Rault ti 35 évesen betennétek a kezdõbe ? ( miközben ott van mellette még robinho,vela,agüero,henry,bojan)és ha Ustari sokkal jobban véd akkor Casillast is ? Soma én se szolok bele a mentésedbe...

DaMarcus
nálam is álltkodott a man cityben 😄
patoról egy pikcsört pls Kardhal 😊

kraawz
akkor nem csak nállam állatoskodott,grat 😮
csak sajna Milanos db-ben

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

5w0rdf15h
Pato gyerek egy vadállat, nemgyengén kurvajó biznisz volt megvenni 😄 elõzõ meccsén 3at vágott az oroszoknak most meg...

2 uccsó meccsén 7 gól 😊)))))

DaMarcus
hmm sneijder a pompeyba az igen 😄

JackDaniels
Csizmáskandúréknak is elkennyük a száját.😊)))))))

\"Never say never!\" W Churchill

5w0rdf15h
Grat már vár az inter biztos 😄DDddd

JackDaniels
Asszem ez több mint biztató a visszavágóra nézve.😊

Gunnersboy
és ez így a helyes, egyetértek teljes mértékben, nem szeretem a madridot, de Raul akkora kultusz hogy tényleg, szinte kihagyhatatlan 😊
(kiskoromban Raul a kedvenc pléjám vot zuztam is 4.be raulos mezzel keményen😄DD)

amugy, szevasztok menedzserek, nemsokára zúzok egy kicsit énis Galaxyval, gratula annak aki megérdemli 😉

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

DaMarcus
én nem szeretem a man city-t még is letoltam 3 idényt és csak azér hagytam abba mert elkapott az igazolás mánia 😄

JackDaniels
Tolok képet, ha megtalálom a printszkrín gombot.😊))))

soma22
no problem, csak azért irtam mert nem kötözködni akartam, csak leirtam a véleményem😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
tiszteletem apukának innen is😊
pompeyhoz sok sikert, képet tolni ám

(félig letudva ez a fos szezon, még egy hétéslesz balbekkem😊)

kraawz
nem flémnek szántam 😊

Annyit kihagytam,hogy jött Obi Mikel kölcsönbe.

JackDaniels
Nah, én is jövök vissza egy vacsora és egy fatert szülinapján köszönteni illik kis italozás után.😊)) Kíváncsi vagyok, hogy mire leszünk képesek félrészegen a Pompey otthonában.😊))

soma22
minden nagycsapatnak vannak olyan játékosai akiket soha a büdös életbe nem adnék el, ha szeretem ha nem. azt a csapatot meg amelyiket nem szeretem nem játszok velük, fõleg nem 6 idényt.

számomra vége, csak egy megjegyzést irtam

kraawz
ki mondta hogy realos ? 😮

kraawz
Üdv. Feyenoordal féltávnál állok,és mivel csináltam 9M font profitot,kaptam kicsit igazolni. Jött Enyeama 200k-ért,mert Ekrami és Timmer semmit sem csinált :S Védelem úgy-ahogy oké,középpályára elhoztam eddig 2.4M fontert Luis Jimenezt,õ nyáron jön majd. Egy bal oldali KPra vadaszok,van 2 kiszemeltem,rem. még jön egy,mert se Drenthe,se Sammuel nem alkot ott semmit :S Elõre elhoztem ingyér Hasselbainkot,mivel 2 csatárral 2 csatáros taktika érdekes. Fõleg , ha van sérülés és eltiltás.. Meg leigazoltam 850 k-ért kedvenc plejám, Qvistot 😛

soma22
szépek az eredmények is, mondjuk várható is, de ha egy ilyen kaliberû csapattal kezdek akkor ezt akét pleját nyugdijjasként is a kezdõbe teszem

Hegeace
Gratula mindenkinek!

legalább vannak spanyolok ...

Heló szia remélem hogy vagy

soma22
egy igazi realos:casillas cserepadon, raul már ott sincs... grat

bocs de ez a véleményem

Real Madrid : 5 év : 5 spanyol bajnoki cim , 3 Bajnokok ligája gyõzelem , 5 spanyol szuperkupa gyõzelem , 3 világkupa gyõzelem , 1 spanyol kupa ezüst , 3 europai szuperkupa gyõzelem ,
Kezdõ a 6. évemben : Ustari - Dani Alves , Marcelo , Pique , Sergio Ramos - Ribéry , Guardado , Raul Garcia , Agüero - Vela , Henry . Cserepad : Casillas , Cicinho , Garay , Arteta , Dos Santos , Robinho , Bojan

5w0rdf15h
nc rohadt gép...még jó hogy a csatáraim bomba formában vannak

bigapó
sziasztok!

Amikor veszek játékost akkor össze tudom hasonlítani az adatait egy saját csapatbelivel, például azéval aki helyett jönne. Ez nem mindig mûködik vagy Én nem csinálok jól valamit, mert nem találtam meg a megfelelõ játékost, pedig a poszt is be volt állítva.

A kérdésem az lenne, hogy nincs egy átlagszám ami alapján meg tudom nézni, hogy kit érdemes részletesebben is megtekinteni?
Így egyesével elég macerás és aprólékos munka.

The Matrix has you...

miki36
grat<#worship>

majd jövõre😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Atesz89
Az Eb-n A német,orosz,olasz csoportba kerültem :S

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

soma22
a kitartó nézõink kiszolgálása meglett, kérdés,hogy miért nem tudtak így játszani a többi meccsen.

pont mikor már leszartam

shalalala
sry vmit elb*sztam...<#violent>

~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~

Köszöntem szépen ! Jó pléjának nézz ki
Atesz89
Aztapicsa nemgyenge pléják <#eljen>

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

miki36
nemsemmi pleják ezek 😮OOOOO<#worship>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
nemsemmo pleják ezek 😮OOOOO<#worship>

JackDaniels
<#eljen><#eljen><#eljen>

soma22
én is vagi😄

JackDaniels
Úgy fest, hogy igencsak jól helyettesíti az olasz/brazil csatáromat, akit elvitt a Fiorentína.😊)

Gunnersboy
balbekk/balszélsõ kp: Omar Esparza

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Tudnátok nekem javasolni fiatal tehetségeket : jobb és bal oldali védõ szerepére? 4,7 millió font-om van
Elõre is köszi a választ
miki36
:SS
(kikapott már ennyire, de nem ilyen stattal😊)

jövõre aztán nyerj legalább uefát😛

miki36
grat!<#worship>

miki36
sima😊

JackDaniels
Ez igaz, pedig õk nem rossz kabala.😊

DaMarcus
de legalább az arsenalt már nem kapod meg 😄

JackDaniels
Nahúzzáel.😄DD
De amilyen szerencsém van, kb. 99% az esély rá.😊)

cenobite

Elnézést a bénázásért...

gamertag: kenobita