Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a tanácsot, este ki is próbálom!
A chelsea a 2.osztályban van vagy ezek a csapatok jutottak fel?
A chelsea a 2.osztályban van vagy ezek a csapatok jutottak fel?
3. tétmeccs:
Bagitsiga!
A Notthingam Forrest csapatával a feljutás idényében 9. lettem az alábbi kontra taktikkal:
A Team instructions általában így nézett ki:
Késõbb kicsit feljebb toltam a középpályássort így:
Mellesleg annyira bevált ez a taktika, hogy a Sevillánál, és most a Chelsea-nél is ennek a módosított, szerkesztgetett változatát használom(persze a taktikhoz igazoltam játékosokat), sztem fontos hogy legyen két jó szélsõd, a középsõ középpályások jól szereljenek, és én nagyon ráálltam az egy torony, egy gyors csatár formációra(Nothingamben Lokvenc, Sevillánál Caracciolo), de ez lehet csak ízlés kérdése. Ja és Sevillánál csak egy csatár volt és mögötte egy kreatív AMC. Kontrára persze a legelsõ kép szerinti taktik a legalkalmasabb sztem.
Bagitsiga!
A Notthingam Forrest csapatával a feljutás idényében 9. lettem az alábbi kontra taktikkal:
A Team instructions általában így nézett ki:
Késõbb kicsit feljebb toltam a középpályássort így:
Mellesleg annyira bevált ez a taktika, hogy a Sevillánál, és most a Chelsea-nél is ennek a módosított, szerkesztgetett változatát használom(persze a taktikhoz igazoltam játékosokat), sztem fontos hogy legyen két jó szélsõd, a középsõ középpályások jól szereljenek, és én nagyon ráálltam az egy torony, egy gyors csatár formációra(Nothingamben Lokvenc, Sevillánál Caracciolo), de ez lehet csak ízlés kérdése. Ja és Sevillánál csak egy csatár volt és mögötte egy kreatív AMC. Kontrára persze a legelsõ kép szerinti taktik a legalkalmasabb sztem.
Zorrobomber!
Lentebb van a keretem!Mondanál valamit róla?
Most a tacticom 3 védõ, 2 v.középpályás, 2 szélsõ, 1 tkp, 2 csatár
R. sociedadot 3:1re vertem idegenben, a barca ellen szintén idegenben 2:2!
Azt hiszem ez így nem rossz de ha van valami jó kontrázós tacticod azt elfogadom! 😊)
Minden jót
Lentebb van a keretem!Mondanál valamit róla?
Most a tacticom 3 védõ, 2 v.középpályás, 2 szélsõ, 1 tkp, 2 csatár
R. sociedadot 3:1re vertem idegenben, a barca ellen szintén idegenben 2:2!
Azt hiszem ez így nem rossz de ha van valami jó kontrázós tacticod azt elfogadom! 😊)
Minden jót
én is angollal játszanék újra!Gondokozom az everton az aston villa, és charlton között!de az evertonnal régebbi játékban mindent elértem!És nagyon szerettem!A mostaniban a newcastle-vel értem elmindent!de most valahogy az már uncsi lenne!
Van olyan frissítés ami változtatja az évet is de ha sima frissítést raksz fel akkor az nem változtatja ezt meg csak a többit amit kérdeztél!Én felraktam egy adatbázisfrissítést és az evertonnak 78 millió eurója volt!
Sziasztok tudom hogy nem szeretitek ha kérdezgetnek benneteket, de erre a kérdésre nem találtam sehol a választ!Az adatbázis frissítésben az év is változott?tehát 2006/07-es szezonnal indul?És a nemzetközi kupákban is a most arra jogosultak indulnak?Tulajdonos váltások pl aston villa, gazdasági helyzet alakulása is változott?csak mert ha ezek nem akkor kínkeservesen megvárom az új játék megjelensését😞
Köszi a választ!
Köszi a választ!
Akkor ok!
Én nem szoktam csak egy bajnokságot beállítani hogy ne legyen nagyon lassú így csak spanyolországban tudnék másik munkát vállalni de másik spanyol csapatért nem fogom ott hagyni az ejido-t!Majd ha megunom akkor kezdek egy újat!
Elég kemény csapatod volt már a sevillaval!
Én nem szoktam csak egy bajnokságot beállítani hogy ne legyen nagyon lassú így csak spanyolországban tudnék másik munkát vállalni de másik spanyol csapatért nem fogom ott hagyni az ejido-t!Majd ha megunom akkor kezdek egy újat!
Elég kemény csapatod volt már a sevillaval!
köszi, igen, lehet nem kellett volna otthagynom(azért meghagytam egy mentést 😊 de most ilyen vándorlós gamét játszok, és az elején a chelsea-t állítottam be favourite csapatnak, nem gondoltam volna hogy el is jutok odáig hogy felkérnek, mivel a lokival kezdtem, szóval elvállaltam a poén kedvéért
Jó reggelt mindenkinek!
Grat a sikerekhez különösen iceman-nak hogy végre sikerült feltámadnia! 😊
Én sajna nem tudtam az ejido-val legyõzni a barca-t mert Dinho az uccsó percben egyenlített! 😞(
Este izzítom és folytatom!Majd dobok képet!
Addig is minden jót!
Ja és FORZA ROMA!!!!!
Grat zorrobomber!Én nem hagytam volna ott a sevilla-t!
Grat a sikerekhez különösen iceman-nak hogy végre sikerült feltámadnia! 😊
Én sajna nem tudtam az ejido-val legyõzni a barca-t mert Dinho az uccsó percben egyenlített! 😞(
Este izzítom és folytatom!Majd dobok képet!
Addig is minden jót!
Ja és FORZA ROMA!!!!!
Grat zorrobomber!Én nem hagytam volna ott a sevilla-t!
😄 együtt érzek veled...
se baj pár meccs van már csak hátra, aztán jön az igazolási szünet 😊
se baj pár meccs van már csak hátra, aztán jön az igazolási szünet 😊
Iceman
már oltogatom a Real-os kolegát 😊
szabocsabának: http://www.nygreen.net/downloads/FMScout-v3.30b4.exe
szabocsabának: http://www.nygreen.net/downloads/FMScout-v3.30b4.exe
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
hétvégi meccset nézzük , ha törik ha szakad 😊
jajezaz élõben duma a kedvencem
FOLYTASD!! KÉRLEK!! LÉCCIiii <#hawaii>#hawaii>
FOLYTASD!! KÉRLEK!! LÉCCIiii <#hawaii>#hawaii>
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Torres megnyerte Európa legjobb futballistája díjat ismét ( 2006,2007) , 2. helyezett Petrov
Év csatára Torres , Év középpályása Petrov , tavalyi arancsipõ is Torresé 😊
Ez a Betis eszméletlenül csítel. Megveszi fél világot , és még mindig van pénze. Anelka 15 M, Brazil kapust 10 Mért , Reinát 20 Mért , Reina 19 M-t , Del Horno 10 M-t , Sergio Ramos 20 M-t , Orbaizt 28 M-t , Fabregast 20 Mért ^^
Év csatára Torres , Év középpályása Petrov , tavalyi arancsipõ is Torresé 😊
Ez a Betis eszméletlenül csítel. Megveszi fél világot , és még mindig van pénze. Anelka 15 M, Brazil kapust 10 Mért , Reinát 20 Mért , Reina 19 M-t , Del Horno 10 M-t , Sergio Ramos 20 M-t , Orbaizt 28 M-t , Fabregast 20 Mért ^^

mester 😄D jó helyen jársz végre ...
van itt egy-két osti....
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Na léptem mert még dolgoznom kell holnapra!
Holnap is jövök addig is mindenkinek sok sikert!
Szevasztok!
FORZA ROMA!!!!
Holnap is jövök addig is mindenkinek sok sikert!
Szevasztok!
FORZA ROMA!!!!
Na a barca ellen 2:2 idegenben és az uccsó percben egyenlített ronaldinho! 😞((
Majd otthon adunk nekik 😊))
Majd otthon adunk nekik 😊))
ha ez nem velem történik meg el se hiszem...
találjátok ki kitõl szedtem be a 2 vereséget.... Cádiz és a Getafe....
bezzeg a jobbakkal meg X elek vagy gyõzök, te a teves kötelezõket mért nem tudom hozni?????? mi a f***omért???

találjátok ki kitõl szedtem be a 2 vereséget.... Cádiz és a Getafe....
bezzeg a jobbakkal meg X elek vagy gyõzök, te a teves kötelezõket mért nem tudom hozni?????? mi a f***omért???

Iceman
water 2006 de nem tudom már hogy honnan van!
Amúgy valakinek van valami jó tactic-ja gyengébb csapathoz?Itt van a keretem lejebb!
Jó lenne a középmezõnyben végezni!
Amúgy valakinek van valami jó tactic-ja gyengébb csapathoz?Itt van a keretem lejebb!
Jó lenne a középmezõnyben végezni!
Ezt az FM Scout-ot hol tudom megnézni?
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Õ a pontevedra-ból van és csak 1 misit kértek érte. Nem sok pénzem volt így olcsó kellett mert M. Toedlit 5-ért eladtam a hertha-nak.17 meccsen lõtt 23 gólt!De csúnyán minuszban voltam
nagyon állat most is😊))
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ugur Yldirim egy állat😊)) plz képet róla😊 ja és grat
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
grt. guarin jó meg yildrim is. Igor vadállasz lesz , iakovenkot pedig játszasd
fyrex barátom , parmás most kapott 2 generált pleját: 164/191 (19) , 155/180 (20)
fyrex barátom , parmás most kapott 2 generált pleját: 164/191 (19) , 155/180 (20)