Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
el van nézve 😊

Avanti Crociati!

ok.elnézést fyrex,de azért írtam be újra,mert mostanában szaraxik a böngészõm,így azt hittem ez a baja.mégegyszer elnézést
Én is várom már az újat!asszem én Evertonnal kezdek, mert szeretem azt a csapatot!megpróbálom csak brittekbõl összehozni a világverõ csapatot!na meg budaõrs NbII nyugati csoport!😊Jut eszembe ha kijön a játék gondolom készül hozzá magyarosítás!Azt nem lehet megcsinálni, hogy a 2006-os szövegeit valahogy átgenerálni az 2007.esre?gondolom alapjában a szövegek maradnak!
cory11
az FM 2007ben lehet hogy megpróbálom a Kölnt visszajuttatni az elsõ osztályba vagy a Hamurgból csinálok világverõ csapatot.de lehet hogy más bajnokságban kezdek.egy magyar bajnokságot is fogok nyomni tutira.

Fyrex
offtopikot ajánlom

rengeteg infora lelhetsz..

Avanti Crociati!

cory11
soha nem játszottam még FM demoval.ott milyen bajnokságot lehet kezdeni?

cory11
hali mindenkinek
most nyertem meg a Lübeckel a harmadosztályt.szezon elején sikerült leigazolni Renzo Pozzit,Marcus Berget, Kari Arkiouvot(alacsonyabb osztályokban nagyon jó jobb oldali Tkp).most nyáron pedig megszereztem Ivan Gonzalezt.

Fyrex
látom nem figyeltek...

tisztelettel megkérek mindenkit, h amíg nem hivatalos a demo, addig csak OFFTOPIKBAN tessék linkelni, mert az addig warez és ezt az ezsgé nem támogatja

megértéseteket köszönöm!

mellesleg ha valakinek a hozzászólása törlésre kerül az nem véletlen, tehát nem kéne benyomatni újra, mert sok helyen csúnya következményei vannak... csak egy javaslat..

Avanti Crociati!

zorrobomber
sergio ramos sztem nem nagy szám, a sevillámban csak csere volt, néha jobboldalra tudott bekerülni, középen nem versenyképes, mivel alacsony, és nem is ugrik magasat

Fabio Capello
Üdv managerek! Update után debütálásom a Dortmund kispadján:

báttyó02
hogy legyen mit kérdezni 😛
thx

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Water
Fred-Mu:

Forza Juve per sempre!

csõ mindenkinek!gratulálok a sikeres és a közeljövõben sikeressé váló menedzsreknek!Az lenne a kérdésem hogy az adatbázis frissítésben a magyar nbII is frissült e, mert én budaõrsi vagyok és csapatunk idén feljutott az nbII-be!Jó lenne Bl-t nyreni velük😊
fsgh
Grat😊

de minek kezdesz újjat amikor mindjárt itt a demó?😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

báttyó02
uj gémet kezdtem mivel a tottenham-es meg weszthemes mentésem beszart :\

Baptistának az angol foci nagyon fekszik

Hegeace
Jobbulast!!!

Heló szia remélem hogy vagy

miki36
Teljes magyarosítás nincs csak 88.4-es. kattints ide itt a magyarosítás! A képet meg ne bmp-be hanem JPEG vagy JPG-be mentsed le, töltsd fel picboxra mondjuk és linkeld be. Egyébként ez a maygarosításhoz van egy magyarázat alul, csak egy kis file-cserélgetés!

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Hy! Nem tudjátok, honnan lehetne letölteni egy teljes magyarosítást? Ill. képet hogyan tudtok beszúrni, nekem 2 megások a képeim?
Fyrex
köfi sköcök

Avanti Crociati!

Mor3llo
Ne is mond..amint kijön a demo, szétdöngetem notime crackkel az eget is 😄DD
Fyrex, jobbulást!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

fsgh
ne félj emsokára jön a demó..követni nem tudod majd az eseményeket😄DD

Fyrex jobbulást

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

báttyó02
o:

Fyrex
beteg a házigazda, mindenki engem gyászol 😊

Avanti Crociati!

Pisti1026
nagyon behalt a fórum<#csodalk><#csodalk><#csodalk>, biztos mindenki játszik!<#hehe><#hehe><#hehe>

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Igen. De a 4. volt Baroni . 23 éves és 114/180 PA , szal õ már nem fejlõdik ki , így maradtak 3man
Majd dobok szept 1. keretet , leeht h ne mfog teccemni de nekem nagyon bejövõs xDD

Du lépek el verébavatóra , aztán kocsma , utána meg buláj van szal vmikor vasárnap v szombaton re !

franc0
4 védõ középre?
szóval a 2 DC posztra volt 4 ember? mert sztem annyi elég

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

😄D
figyelj õszintén tudom hogy sapynol és Torres. De 4 védõm volt középre össz-vissza. Elõl ottt van Torres , Tevez ( spanyol már õ is ) Kerlon , és 2 fiatal olasz tehetséges csatár rohadtjó értékekkel.
Baronit meg odaadtam Benficanak és jött helyette vmi istenkirály portugál középpályás ygerek ,emeg egy 19 éves argentín tehetséges plejám 5M €t kölcsönbe van

franc0
:c

na meglátjuk milyen cserét csináltam. Védõm nem nagyn volta, szóval Llorentét elcseéltem Sergo Ramosra + 3 M eurot kaptam.

hát emellé max vmeik nemzettel lehet nyerni 😄 Most kértek fel spanyolok , szal...

franc0

franc0
8 fölötti szezonátlagokat hozott nálam

tõlem akár buzi is lehet ha így jáccik 😄DD

Bagitsiga
Na léptem!

További jó szórakozást mindenkinek!

Bagitsiga

Meg van az elsõ skalp!

Bagitsiga

2. osztályban nem volt ilyen 😊))

Bagitsiga

Kezd összeállni a csapat!
Egy kicsit támadóbra fogtam a figurát!Eddig védekeztem és kontráztam!

ty

zorrobomber
😊 nézd már meg plz ki ez a hentes nálad, legalább azt ki követte el a legtöbb faultot 😊

zorrobomber
szép!

idõközben elvitték elõlem akinfeevet , de igazoltam ingyen bridge-t emg huth-ot védõnek. Jött Messi és egy generált olasz pleja Parmából (18x PA). Akinfeevet meg másik olasz elvitte elõlem Milan. Meg kaptma 5 generált pleját. Igaz nem Istenek , legmagasabb 154 PA , de kaptam na xD

jha és csehek helyett spanyol szk. lettem 😄

justin
Sziasztok! Már egy ideje én is játszom ezzel a játékkal + figyelem az itteni fórumot is. Nagyon jól nyomjátok! Én most Weymouth-al játszadozom (láttam már többen is kipróbálták elõttem).
Elsõ szezonban tuti a feljutás.

fsgh
van az adott skin mappájában egy Settings--->fm colours.xml na ebbe f4-el belépsz és ott lehet állítani😊

báttyó02
hella

végülis mégiscsak leszedtem megint az efemet mosmár jóah D:
csak annyi kenne a kérdésem h a számok színét megtudom változtatni? régebben még szedtem le iylet,de az asszem fm2005höz volt :|

plzhelp

McFrost
Na mivel sok választ kaptál: szerintem érdemes felsõbb osztályokból a tartalékban sínylõdõlet kölcsönbe kérni , vagy "véneket" megkörnyékezni (Gascoigne) , nem mérvadó országokból : Izland , Ciprus , stb , kiszemelni tehetségeket , afrikában vadászni utánpótlás válogatottaknál m de ilyen mélyen úgy érdemes újat kezdeni , ha sok alacsonyan kvalitált uniós országot bejelölsz az elején...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Én BL:döntõben bealáíztma õket. 3:1 , 2 lesgólomat nem adtak meg és 3x lõttek kapura

Bagitsiga

De legalább mi irányítottuk a meccset!
Azért jól megfaragtuk õket! 😊))

come my lady gimme my butterfly sugar baby -.-

Iceman89
Silva-val csak 1 gondom van... 7 es az Important match... ha nem hozza a meccseket akkor meg hiába jó péja 😞

Iceman

franc0
hy
énmeg a nõmet

bye all