Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most nyertem meg a Lübeckel a harmadosztályt.szezon elején sikerült leigazolni Renzo Pozzit,Marcus Berget, Kari Arkiouvot(alacsonyabb osztályokban nagyon jó jobb oldali Tkp).most nyáron pedig megszereztem Ivan Gonzalezt.
tisztelettel megkérek mindenkit, h amíg nem hivatalos a demo, addig csak OFFTOPIKBAN tessék linkelni, mert az addig warez és ezt az ezsgé nem támogatja
megértéseteket köszönöm!
mellesleg ha valakinek a hozzászólása törlésre kerül az nem véletlen, tehát nem kéne benyomatni újra, mert sok helyen csúnya következményei vannak... csak egy javaslat..
Avanti Crociati!
de minek kezdesz újjat amikor mindjárt itt a demó?😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Baptistának az angol foci nagyon fekszik

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Fyrex, jobbulást!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Fyrex jobbulást
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
I’m Forever Blowing Bubbles...
Majd dobok szept 1. keretet , leeht h ne mfog teccemni de nekem nagyon bejövõs xDD
Du lépek el verébavatóra , aztán kocsma , utána meg buláj van szal vmikor vasárnap v szombaton re !
szóval a 2 DC posztra volt 4 ember? mert sztem annyi elég
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
figyelj õszintén tudom hogy sapynol és Torres. De 4 védõm volt középre össz-vissza. Elõl ottt van Torres , Tevez ( spanyol már õ is ) Kerlon , és 2 fiatal olasz tehetséges csatár rohadtjó értékekkel.
Baronit meg odaadtam Benficanak és jött helyette vmi istenkirály portugál középpályás ygerek ,emeg egy 19 éves argentín tehetséges plejám 5M €t kölcsönbe van
tõlem akár buzi is lehet ha így jáccik 😄DD
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
jha és csehek helyett spanyol szk. lettem 😄
Elsõ szezonban tuti a feljutás.
végülis mégiscsak leszedtem megint az efemet mosmár jóah D:
csak annyi kenne a kérdésem h a számok színét megtudom változtatni? régebben még szedtem le iylet,de az asszem fm2005höz volt :|
plzhelp
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

come my lady gimme my butterfly sugar baby -.-
Iceman