Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenlegi keret:
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
(érdemes megnézni az akkori keretet, ráadásul Trezeguet el kellett adnom, mert iszonyúan magasak a fizetések)
2. szezonban volt egy 8 meccses nyeretlenségi szériám...
Szertintem nem rossz....újoncként BL-helyezés.....fele annyi pénzbõl, mint a többieknek.....
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
UEFA csoport:
I. kiesési kör:
Amikor átvettem Juventust, 88 millió volt a klub értéke, most 2 év után 288 millió!
Jha BL. Hazai pályán elvertem HAMBURGOT 2:1re , így én és az ajax jutottunk tovább utolsó firdukó eredményétõl !
Hogy állsz anyagilag? Stadion elkészült már?
Dobok képeket én állásomról:
Izzítom is a DVTK-t ahol magyarkupában a Fehérvár az ellenfél.
Egyébként Grat all!<#worship>#worship>
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Grat, nemgyengén jol nyomod 😊
illik hozzád ez a csapat 😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
3 csapat áll ugyanannyi ponttal az élen.izgi szezon😄
Mindig gólt kapunk, és nem tudom mivel erõsítsem a védelmet😞
Igazság szerint mindent erõsíteni kéne...
Ha merész vok akkor rájátszást remélem elkapom jövõre😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Mondom még én is kieshetek_)
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Egyébként viccet félretéve , 4 forduló után Blben 3-0-1 -el állok 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Valszeg nem gyújtják fel a posztered a szurkolók😊
megnézek 2 lost részt ,aztán izzítom gémet. 2 héten belül felépül mindenkim , reszkess európa ! 😄
- Még nem készült fel arra,h középszerû futballt játszon egy alsó ligás csapatban!!!!
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#idiota>#idiota>
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet