Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atesz89
Hali és grat mindenkinek!!!
Nekilátok egy Zte-s játéknak 😊

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

szabocsaba1983
Átigazolások:

Jelenlegi keret:

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

gecc 40m-es szabadrúgásgólt lõttem 😄

navégre. Bajnokságban elvertem Atleticot , így már csak 5 ponttal vannak elõttem. Barcelone meg már meg is nyerte bajnokságot szerintem féltávnál

szabocsaba1983
Elsõ szezonban nyertem egy olasz kupát, úgy indulhattam UEFA-ban.
(érdemes megnézni az akkori keretet, ráadásul Trezeguet el kellett adnom, mert iszonyúan magasak a fizetések)
2. szezonban volt egy 8 meccses nyeretlenségi szériám...
Szertintem nem rossz....újoncként BL-helyezés.....fele annyi pénzbõl, mint a többieknek.....

Ayala Zidanetól tanulva lefejelt egy Levanteit , 5 meccses eltiltál . no comment

siederhird
Grat! Elégedett vagy az eredményekkel?

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

szabocsaba1983
2. szenon vége:

UEFA csoport:

I. kiesési kör:

Amikor átvettem Juventust, 88 millió volt a klub értéke, most 2 év után 288 millió!

Fabio Capello
grat! Az én 18 éves kapusom védett most UEFA-ban Rangers ellen, 2:2 lett a vége, pedig vezettünk...

siederhird
Grat a továbbjutáshoz.

spanyol bajnokságban egynek jó . 😄 Bl-be meg a 18 éves kapusom véd , aki ukrán 😄DD
Jha BL. Hazai pályán elvertem HAMBURGOT 2:1re , így én és az ajax jutottunk tovább utolsó firdukó eredményétõl !

szabocsaba1983
Hy!

Hogy állsz anyagilag? Stadion elkészült már?
Dobok képeket én állásomról:

Fabio Capello
Az se rossz 😄 legalább jól teljesít?

Pénzügyekkel is elég jól állok. Bajnokság kezdeteket 0 volt az egyenlegem , most +5M körül vagyok 😊

siederhird
törölt hozzászólás

Nálam a 4. számú kapust véd fordulók óta 😄

1 pont elég 😛

Fabio Capello
Pff hihetetlen.... Jön az UEFA kupa, és a három nevezett kapusból kettõ lesérült <#boxer><#gun><#falbav>

siederhird
Hy all most már vaok!
Izzítom is a DVTK-t ahol magyarkupában a Fehérvár az ellenfél.
Egyébként Grat all!<#worship>

valaki segítsen mert nemtalálom sehol pedig valahol láttam hogy ha berakom a játékosképeket akkor nem jeleníti meg mit kell állítani az optionsba

azért nem gyenge. Falcaot megvettem júlisusban , novmeber közepére 6 abilityt fejlõdött 😄

voltage
hali & grat all

<#wow2><#wow2><#wow2>

Grat, nemgyengén jol nyomod 😊

illik hozzád ez a csapat 😊

a csynak akkora PA-jha van h nem tudja kiirni a scout😄

soma22
nah ujabb vereség, 2 kiállitást kaptam, kihagytam a 11-est, és még 2 séeülés is volt.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

McFrost
[/url][/img]

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

miki36
Az a jó😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22
hát megint kikaptunk, a 3. vert meg sima 2-0ra.
3 csapat áll ugyanannyi ponttal az élen.izgi szezon😄

miki36
Ja nekem is így van😞
Mindig gólt kapunk, és nem tudom mivel erõsítsem a védelmet😞
Igazság szerint mindent erõsíteni kéne...
Ha merész vok akkor rájátszást remélem elkapom jövõre😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22
az a baj hogy amilyen szinten feltámadt a csapat, ugy le is állhat...

Mor3llo
akkormeg mit teccik sírni ? én BL-nen 1-2-1 -gyel állok, az kicsit rosszabb 😛 de mostmár beindult a gépezet, találtam taktikot 😄😄😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

miki36
Igen azt szokták mondani ha egyszer kikapsz hogy csak egy hatalmas formahanyatlás vethet véget a feljutási álmaidnak😊
Mondom még én is kieshetek_)

hát , ahhoz meg kell lennie 11 plejámnak , hgy ki tudjak egyáltalán állni 😄

Egyébként viccet félretéve , 4 forduló után Blben 3-0-1 -el állok 😄

soma22
jha. 30 meccs után 2 ponttal vezetek.még ki is eshetek😄

Mor3llo
várjuk pikcsõröket az európa verésrõl 😉)))

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

miki36
Nembaj
Valszeg nem gyújtják fel a posztered a szurkolók😊

soma22
nah kikaptam 1-0ra

MagicGirl
Grat!

Hegeace
téháix, néked is 😊

Heló szia remélem hogy vagy

kecc grat mindenkinek , végre topic up ! 😄

megnézek 2 lost részt ,aztán izzítom gémet. 2 héten belül felépül mindenkim , reszkess európa ! 😄

Mor3llo
most nézem, jön hozzám a Lens, aztán pedig az õsi rivális ,a St.Etienne ellen mérkõzök! nehéz sorozat :S:S:S:

Mor3llo
krat 😉

Mor3llo
thxthx...örülök mint állat! A kezdeti rossz BL és bajnokság-forma kezd átcsapni magabiztos, labdatartó formába! Így még csoportelsõ is lehetek 😊 nekem könnyebb a sorsolásom , mert még hozzám jön a Werder, akit sztem elverek, mert idegenben 2:2 lett, és még meek Kobenhavn-hoz.Az még neccesebb lesz, mert a Werderrel pont most x-elt.A Valencia viszont még megy Brémába 😉)

Hegeace
Pozitív kezdet.

Heló szia remélem hogy vagy

miki36
Grat, Soma minnyá dobok képet a kedvenc Walsallos plejámról😊

zizz21
Jose Montiel(Udinese 18 év),visszautasítja az ajánlatomat(Juve)mert:
- Még nem készült fel arra,h középszerû futballt játszon egy alsó ligás csapatban!!!!
<#boxer><#boxer><#idiota>

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

soma22
gratu!!

soma22
nálam is kb ilyen, csak asszem 4.-ek...

Mor3llo
törölt hozzászólás

miki36
Igen, az egész szezon alatt õk a 2. 10 ponttal lemaradva(átlagban 10 pont), a 3. pedig szintén egész szezon alatt a Bristol Rovers olyan 4-6 ponttal lemaradva a Donstól😊