Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Urbán Gabi jó csere volt
Ars3nal
krat

Ars3nal
csa
jo pogozast😄

Mor3llo
törölt hozzászólás

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

siederhird
Nah én léptem mára!
Meek koncertezni

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Ars3nal
nekem el se indul cod 2😄

siederhird
Grat!

nehéz mecccs volt,7.-rõl 4.-re jöttünk fel a tabellán
siederhird
😊)
Köszi Ars3nal

gecii cod2ben belõtem mindenkit 😄S😄A😄A😄😄s

szal most FM

Ars3nal
krat

siederhird
törölt hozzászólás

miki36
vagy kesztyûcsere😄

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Ars3nal
maxra tettem neki mikor megvettem, inkabb ket valagbarugas kene neki:c

nálam bevált az,hogy szerzõdést hosszabbítottam a kapussal és elkezdett nagyon jól védeni(persze betettem neki egy 2,500€-os clean sheet bonust,de azóta sokkal jobban véd.lehet,hogy nem ezen múlott,de nálam bejött
Ars3nal
Nürnberg-Hannover 6-3:c

vezetek 1-0ra erre 5 lövésbõl 5 gólt kapok elsõ félidõben, második elején még 1et gyorsan és a végén gyötörtünk be kettõt:c Stajnert kiállították, befújtak ellenünk egy büntetõt:c

Ars3nal
gondolom a 33 a nickedbe nem az eletkorodat jeloli:ccccc bannerba sokmindent megtalalsz, vagy kerdezd meg fmhungaryn-.-

bannerben van egy olyan,hogy infók,letöltéses.arra rámész és behozza az fmfansite-ot,ahol elég sok segítség van
a megpattanó lövés sem számít kapuralövésnek.egyébként grat mindenkinek.Salzburggal elsõ vagyok bajnokság felénél a téliszünetben
Hegeace
FELHÍVTUK már rá a figyelmet , hogy EZ NEM CHAT!!!!!

Heló szia remélem hogy vagy

Ars3nal
hat kb:c ha ez nincs akkor amr 3. vagyok 6 pont hatrannyal:C

Mondja már meg vki hogy nb2höz hogy lehet logókat szedni, és hogy a mezek igy nézzenek ki nem az alap?
LÉGYSZI VKI
siederhird
😄DD Meg esik, én így x-eltem az Arsenallal😊

Mor3llo
az öngól nem számít kapuralövésnek, de még akkor is marad 1 furcsaság 😮

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ars3nal
no comment

foskeci

Mor3llo
kabbe 😄AS😄:AS😄:AS😄:ASDDDDDD és Nálad h teljesített ? :ASD

most igazoltam le 😄DD

Mor3llo
törölt hozzászólás

Fyrex
nah azért, jó játékot, örülök h segíthettem 😊

Avanti Crociati!

Darkon
2 fm07 mappa volt a dokumentumokba<#falbav>
amugy jo lett<#eljen>

Born to win

akkor szpemmelhetek én ?

na jó , mentem OUTCASTED-INC meccs sc-t hallgatni 😞

Fyrex

Avanti Crociati!

Fyrex
miért tõlem láttál pikcsört? 😛

naugye ^^ visszafogottak vagyunk

Avanti Crociati!

Fyrex
itt az ideje megtanulni az alap dolgokat

keress googleba egy angol szótárt és nézd meg a szavakat

gyorsan beletanulsz és hasznodra lesz

Avanti Crociati!

Fyrex
jó most vitatkozol v elhiszed? 😊)

minden kiegészítõt mappástul beraksz a dokumentumok/sports interactive/football manager 2007 mappába és mennie kell egy skin újratöltéssel (cache mappa elõl pipa ki)

Avanti Crociati!

Fyrex
lécci viselkedjetek, akinek nagyon ugrálhatnékja van, élvezze ki hogy hétvége van és szervezzen vmi programot, ne másokon élje ki magát, köfi

Avanti Crociati!

Darkon
Nade a fAcepack-okra gondolok nem a skinekre mert az egyik ligaespanola mappaban van azonbelul a csapatok igy bemasolva dokument\fm07 semmit nem er a masik olasz meg csak a csapatok mappai es annyi hmmm. facepackjeid is a dokumentumokba van pontosan hol

Born to win

Fyrex
ami már nem aktuális...

Dokumentumok/SI/FM2007 mappába kell rakni a kiegészítõket, nekem ott vannak és mûködnek...

Avanti Crociati!

gecc. De érdekes. Elköltöttem 20 M átigazolásokra

Egyszer csak kapok egy üzit , hogy a számlámhoz hozzáírtak vmilyen TV-s jogdíjakat , de nem írták hogy mennyit , csak majd hogy megkapom , és ebbõl 16.5 M enyém 😊)

Darkon
Udv remelem tudtok segiten kerdesem az fm funsite, es fmhunary-n levo italy valamint spanyol facepack-eket hova kell masolni mert az fm hungaryn megadott konytarba masolva nem jo az fmfunsiteon meg egyaltalan nincs megadva semmi. alapba ugye data\graphics\pictures\players (es itt vannak a bajnoksagok konyvtarai angol pl. eng es utanna championship-tol lefele gondolom kene valami esp v. ita konytarat csinalni??)
<#confused>

Born to win

😄DDD nem is nagyon fogsz látni, nem szeretek szarakodni a kép berakással, majd ha lesz valami érdemleges akkor berakom 😛

tõled nem is láttam még ma pikcsõrt

megyek tüntetni. csesze mondjon le, csesza mondjon le

jbal
na meiket jelöljem be ha dicsérni akarom a játékosomat mert egy kukkot nem tudok angolul?

Andrews
Eltelt a szezon fele bajnokok már nem lehetünk.De a 4.,5.,6. helyet azért meg kéne csípni.

FMFAn93 barátom , ez fórum. HA chatlnii akarsz , ott a chat.hu köszönöm

egyébként hi all. Grat siederhidnek így elsõre. 😊 Jövõre nagy jó keretem lesz
u18al nem foglalkozok , fiatalaokaat mestallaba viszem ( b csapat) Aztán kölcsönbe adom õket , vagy fiókcsapataimnak ( metz , piacenza , charlton ) Meg még keresek majd másat.

jbal
Fyrex
hogy csinálod hogy nem olvasod az fmfansite-ot? fontos lenne, köszi!

Avanti Crociati!

hogy csináljátok azt hogy ablakba fut a gém? fontos lenne,köszi!
siederhird
Grat!

Andrews
grat.még nem próbáltam kia taktikod egyenlõre megpróbálom 4-1-2-1-el.De ha nem jön be akkor jön tied. Remélem most bele lendülönk.