Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Meek koncertezni
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

szal most FM
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
vezetek 1-0ra erre 5 lövésbõl 5 gólt kapok elsõ félidõben, második elején még 1et gyorsan és a végén gyötörtünk be kettõt:c Stajnert kiállították, befújtak ellenünk egy büntetõt:c
LÉGYSZI VKI
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
na jó , mentem OUTCASTED-INC meccs sc-t hallgatni 😞
keress googleba egy angol szótárt és nézd meg a szavakat
gyorsan beletanulsz és hasznodra lesz
Avanti Crociati!
minden kiegészítõt mappástul beraksz a dokumentumok/sports interactive/football manager 2007 mappába és mennie kell egy skin újratöltéssel (cache mappa elõl pipa ki)
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
Born to win
Dokumentumok/SI/FM2007 mappába kell rakni a kiegészítõket, nekem ott vannak és mûködnek...
Avanti Crociati!
Egyszer csak kapok egy üzit , hogy a számlámhoz hozzáírtak vmilyen TV-s jogdíjakat , de nem írták hogy mennyit , csak majd hogy megkapom , és ebbõl 16.5 M enyém 😊)
<#confused>#confused>
Born to win
megyek tüntetni. csesze mondjon le, csesza mondjon le
egyébként hi all. Grat siederhidnek így elsõre. 😊 Jövõre nagy jó keretem lesz
u18al nem foglalkozok , fiatalaokaat mestallaba viszem ( b csapat) Aztán kölcsönbe adom õket , vagy fiókcsapataimnak ( metz , piacenza , charlton ) Meg még keresek majd másat.