Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És íme pár kép... Elõször is a tabella:
A keret:
Larsson jó vétel volt, mert télen jött, és fél szezon alatt annyit lõtt mint mások egy egész szezon alatt... 😊
A gólkirály:
És végül az év legjobb játékosa a csapatban:

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
bajnokságban 5.1re vertem athleticet , és 5 ponttal vezetek barca elõtt
spanyol kupában idegenben 3massal megkínáltam villarealt , így itt us simán továbjutottam
szerzõdést akartam vela hosszabbítani és levinni a fizetését ha már ugyse jáccik annyit, mivel csak 2.számú jobb szélsõ vagy éppen rotáció van
jelenlegi fizetése 62e és csak 49e-et kért 😊
grat neked is... remélem a diósgyõri menedzserbõl világlasszis válik belõled 😊
meglett az elsõ vereségem is :S Messina ellen hazai pályán
viszont a bl csoportkört 6gyõzelemmel 100%-os an zártam 😊
az Ajax,Dinamo,Legia volt még a csoportomba
Én addig bepróbálkoztam egy Delgado- hunteelar cserével az ajaxnál
meg egy albelda/baraja - sisokko cserével a palermonal
eremdmény zuhany után
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Erre a tarsoly(az elnök) önhatalmúlag elfogadta,mert,h akkora az ajánlat! 😄😄😄😄
Haverom egyszerûen nemtudott mit tenni,elvitte a debrecen. 😛
még jó,h a pénzt az átigazolási kerethez adta hozzá... 😄
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Divatcsapatok OLÉ!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Most télen meg tarcsiaimat küldöm a fiókcsapatokhoz
számlámon maradt 6 M euro :S
volt zsinórba 7-8 meccs , hogy büntetõt kaptam volna , nem kellett volna kiáálítani a védõmet stb... na hát én beszóltam zsinórba 😄D
kupameccset nyertem 10-0ra jött viszsavágója. ne,m én vezettem csapatot , kikapott 1-0ra 😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
bajnokság: 11 gyõzelem, 2 döntetlen, 0 vereség
bl: 4 meccs 4 gyõzelem (még vissza van egy meccs, de már továbbjutottam)
kupa: eddig csak az elsõ meccs volt meg ott kikaptam hazai pályán a Samp-tól 1-0ra, de lesz visszavágó :S
nah én most megyek...csácsá
Milan - Inter
elsõ félidõ 0-3
második félidõ 3-3
<#boxer>#boxer>nagyonelk*rtam<#boxer>#boxer>