Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Lenne egy kérdésem, látok olyat, h. egy-egy idõsebb játékosnak oda van írva hogy XY a tanítványa
Ezt hogy lehet elérni?Kialakulnak maguktól az ilyen kapcsolatok, vagy rá kell bírni a játékosokat?
Köszi
Mostmár mindenki valamiylen érzelmi okból legalább oda fog figyelni rám😊
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
De hát vki kérdez(valamilyet,kisebb ill nagyobb hülyeséget),attól még nem hülye.
Ez tökéletes fórum,akinek nem tetszik vki,az menjen el(oda ahol tetszik neki mindenki) és ne követelje alaptalunl,h menjen az aki neki nem tetszik!Miért menne el?
Beirta a google-ba hogy fm fórum,aztán ezt dobta,Õ meg itt kérdez.Méghozzá azért kérdez,mert ez egy FÓRUM! 😊
Ez saját vélemény bárki megbátása nélkül mondtam el,úgy érzem emberi hangnemben.
ui.: aki állandóan mondogatja,h elmegy mer így-mer úgy,az menjen csak szépen el,mert ha sokat mondogatja és mrad hiteltelenné válik...
Én csak azoknak ajánlottam az Index-et akiket nemhívtatok meg (ahogy engem) és mégis normális fórumra vágyik.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Ha így folytatod akkor a jövõ év végére már 8. leszel.<#ravasz1>#ravasz1>

lz a off topikba válaszolj mert ez már nem ide való thx
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
mikor lesz új verzió?
A német szövegekre már a 95610-ben leírtam a választ, nem ismétlem magam.
Most már pörgõsebb, mint ez a topik.
ezért nagyon küzdeni kár szerintem is mert nincs értelme.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
mind1 haggyuk is, vannak ennél kultúráltabb helyek
Avanti Crociati!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
barca és real gyengén kezdett, elõzõ fordulóban Sevillát vertem meg 1-0-ra otthon😊
csak hát a pénz...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
(remélem 1 pontot elhozok)
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
de most 2. vagyok 4 meccs után, Betis vezet, most megyek idegenbe
Zigic nagyon állat, tartja elöl a labdát😊
hát nem, fürödjetek csak abban amit csináltok magatok alá
szánalmas ez a topik, sajnálom, ez már így marad...
Avanti Crociati!
Hajrá egy barcaverés talán?
Racinggel vertem 1-0-ra Realt kettõs emberhátrányba😊
lehet h még ma is jön kép
Nem a bántás a célom, nem a tudásommal kérkedek hiszen lehet, hogy én sokkal gyengébben szerepelnék az adott csapattal.
A célom ilyenkor az, hogy felhívjam a figyelmet a látszólagos hibákra amik szerintem vannak.
Mégegyszer elnézést azoktol akiket megbántok az ellemzéseimmel.