Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
thx eddig senki se mondta ezt orok hala

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zizz21
Garics Gyõrgy volt vkinek játékosa? Milyen volt ha volt? 😛

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Tojesz
Köszi, meg is találtam, nehezen de beleegyezett a fiatal😊

zizz21
Nem alakul ki magától,rá kell bízni a fiatalt vkire,a player interactionban.Aztán nyilatkoznak róla,h örülnek-e neki vagy sem.elõfordul,h nem aztán a két játékos összeveszik de ez ritka.többnyire ez jót tesz a fiatalnak.

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

nagyon vérszegény :\

Tojesz
Sziasztok

Lenne egy kérdésem, látok olyat, h. egy-egy idõsebb játékosnak oda van írva hogy XY a tanítványa
Ezt hogy lehet elérni?Kialakulnak maguktól az ilyen kapcsolatok, vagy rá kell bírni a játékosokat?
Köszi

Egy valamit szerintem elértem tegnap😊
Mostmár mindenki valamiylen érzelmi okból legalább oda fog figyelni rám😊
Egyébként az extra oldalra én tettem fel még pár nappal ezelõtt egy 3dstyles nevû valamit ami a gombfoci kinézetet a meccs közben kicsit átalakitja, gondolom jobban ismeritek mint én. Eddig 1.4 votl mindenhol csak találtam egy olasz oldalon 1.5töt. De azzal már nem cska pár könyvtárt kel bemásolni hanem, van egy betûstyle is amit be kell rakni vhova meg valamiylen xmlbe beirni vmit. Pontosat nem tudok nem tudok olaszul. Valaki majd nézze meg ha van ideje rá.
Legalábbis az elején FONTOS! Én késõbb visszakapcsoltam utána már jól mûködött. Köszike annak aki segített egyébként. Tegnap elindultam a Genovaval majd ha történik vmi érdemleges majd "reklámozom " magam. Egyenlõre a tanuló szekcióban vagyok, de tetszik.
jbal
Féltávnál így állok a bajnokságban:

jbal
"Ahhoz hogy a patch megfelelõen mûködjön ki kel kapcsolni a beállításoknál a "Skin Cache"-t. EZ NAGYON FONTOS!"

DONGUBA
koszi de az miert van hogy nekem baszik benne lenni a huge adatbazis????Uj jatek inditasanal nincs huge....WHYYYYY?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zizz21
úgy értem mi a baj vele? az a baj,h pár "régebbinek" nem tetszik pár "új"? háát ez tényleg óriási nagy baj... 😛
De hát vki kérdez(valamilyet,kisebb ill nagyobb hülyeséget),attól még nem hülye.
Ez tökéletes fórum,akinek nem tetszik vki,az menjen el(oda ahol tetszik neki mindenki) és ne követelje alaptalunl,h menjen az aki neki nem tetszik!Miért menne el?
Beirta a google-ba hogy fm fórum,aztán ezt dobta,Õ meg itt kérdez.Méghozzá azért kérdez,mert ez egy FÓRUM! 😊
Ez saját vélemény bárki megbátása nélkül mondtam el,úgy érzem emberi hangnemben.

ui.: aki állandóan mondogatja,h elmegy mer így-mer úgy,az menjen csak szépen el,mert ha sokat mondogatja és mrad hiteltelenné válik...

zizz21
de ez miért nem normális fórum?

Magic Boy
Tudom, hogy van egy fórumotok ami sokkal jobb, mint ez vagy az Index-é.
Én csak azoknak ajánlottam az Index-et akiket nemhívtatok meg (ahogy engem) és mégis normális fórumra vágyik.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Ha Christiannak lesz ideje, hogy átnézze az elkészült fordítást, akkor utána valamikor meg tudom csinálni. Szvsz legkésõbb hétvégén lesz új.

Fyrex
köszi nem szorolunk rá az indexre, van itt jó hangulatú fórum...

Avanti Crociati!

soma22
én nem😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Magic Boy
Hajrá csak így tovább.
Ha így folytatod akkor a jövõ év végére már 8. leszel.<#ravasz1>

Magic Boy
Azóta volt 609 hozzászólás (ha gondolod olvasd végig vagy legalább olvass bele, hogy átérezd a fórum hangulatát) csak lapozz az elejére.

Nooo, itt a szezon végén, hogy hogy alakult a klubranglista.

gilgames00
arra gondol de lapozz az elejére...

fsgh
Te erre a topikra gondolsz???😮OO utsó hozzászólás nov. elején volt...

lz a off topikba válaszolj mert ez már nem ide való thx

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Magic Boy
Hogy áltok?
mikor lesz új verzió?

Milyen "extra oldaon lévõ 'ez a jó magyaritás'"? Tudtommal egy féle magyarítás létezik, ami több helyrõl is letölthetõ (bár én extrás címet nem tudok, de érdekelne).
A német szövegekre már a 95610-ben leírtam a választ, nem ismétlem magam.

Magic Boy
Régen így volt.
Most már pörgõsebb, mint ez a topik.

soma22
nemsokára bezár. akik akartak csoportosulnak máshol másokkal
ezért nagyon küzdeni kár szerintem is mert nincs értelme.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

fsgh
Index? ahol havonta eg egy üzenet....!?!?...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Magic Boy
Vannak (Pl az Index ahol az itt történtekért ban járt volna), de ezt a helyet se kéne hagyni végleg elveszni.

Fyrex
hmm pont az a gond, h itt az ég világon senki nem tehet semmirõl és mégis ez van.... hihetetlenül hangzik nemde?

mind1 haggyuk is, vannak ennél kultúráltabb helyek

Avanti Crociati!

Atesz89
Nagy grat nagyon jó vagy!!!<#worship><#worship><#worship>

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

miki36
na az szép lenne😄
barca és real gyengén kezdett, elõzõ fordulóban Sevillát vertem meg 1-0-ra otthon😊
csak hát a pénz...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Magic Boy
Hajrá!
Elõre a gyõzelemért.

Atesz89
A végén még bajnok leszel és a Barcát is elcsíped 😄

miki36
ok csak lejátszom a betis elleni meccset aztán teszek
(remélem 1 pontot elhozok)

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

fsgh
olyan messzinek tûnik az a 100k...

Magic Boy
Képet Zigic-rõl és a tabbelláról Please.

miki36
az nemhiszem😊
de most 2. vagyok 4 meccs után, Betis vezet, most megyek idegenbe
Zigic nagyon állat, tartja elöl a labdát😊

Magic Boy
Lényegében igazad van, de arról nem mi tehetünk, hogy idõnkánt bejön egy nethuszár és teleokádja a topikot.

Fyrex
hmmm látom megy a banzáj, nekem személy szerint elegem van (nem kicsit, nagyon) abból h itt mindent lehet, mert majd házigazda v modibácsi úgy is kitörli

hát nem, fürödjetek csak abban amit csináltok magatok alá

szánalmas ez a topik, sajnálom, ez már így marad...

Avanti Crociati!

Atesz89
Tényleg már emléxem csak már este néztem bocs hogy láma vótam 😄
Hajrá egy barcaverés talán?

miki36
tettem én képet😊
Racinggel vertem 1-0-ra Realt kettõs emberhátrányba😊
lehet h még ma is jön kép

jbal
már szégyen
(nekem is köszönhetõen)

Atesz89
Tényleg Miki te hogy állsz?Rég láttam tõled képet bocs ha nem vettem észre<#szomoru1>

Magic Boy
Én is arra várok.

Hegeace
kár pedig nélküle msotmár nem kezdek...

Heló szia remélem hogy vagy

Magic Boy
én is naponta kérdem, de semmi új sajnos.<#szomoru1>

Hegeace
pecsrõl mihír?

Heló szia remélem hogy vagy

Magic Boy
Amúgy mindenkitöl elnézést akit ezekkel a szókimondó ellemzésekkel megbántok.
Nem a bántás a célom, nem a tudásommal kérkedek hiszen lehet, hogy én sokkal gyengébben szerepelnék az adott csapattal.
A célom ilyenkor az, hogy felhívjam a figyelmet a látszólagos hibákra amik szerintem vannak.
Mégegyszer elnézést azoktol akiket megbántok az ellemzéseimmel.