Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le Havre------->Steve Mandanda(kapus) nálam kiszorította Canizarest,és csak 21 éves
én Valencia-val
szevasztok!
Tegnap kicsit jó volt a Hamburg elleni Bl-csoportmeccsem, ugyanis a következõ játékosok voltak sérültek a csapatból - amúgy a válogatott meccsek miatt jött a sérüléshullám mert 1,5 hétig nem játszottak a csapatban. szóval: Van Damme, Heitinga, Guarín, Gago, Richards, Chiellini, Dessena, Defoe, Gera!!!!! végül az ificsapatból hoztam fel 4 játékost a kezdõbe - életük elsõ meccse volt a felnõttbe - és csak 2-1re nyertem, mindegyikük teljesítménye megfelelõ volt! Ha ezt így folytatom a bajnokságnak is lehet hogy lõnek, mert azért fél ificsapattal kiállni, hááát......
Tegnap kicsit jó volt a Hamburg elleni Bl-csoportmeccsem, ugyanis a következõ játékosok voltak sérültek a csapatból - amúgy a válogatott meccsek miatt jött a sérüléshullám mert 1,5 hétig nem játszottak a csapatban. szóval: Van Damme, Heitinga, Guarín, Gago, Richards, Chiellini, Dessena, Defoe, Gera!!!!! végül az ificsapatból hoztam fel 4 játékost a kezdõbe - életük elsõ meccse volt a felnõttbe - és csak 2-1re nyertem, mindegyikük teljesítménye megfelelõ volt! Ha ezt így folytatom a bajnokságnak is lehet hogy lõnek, mert azért fél ificsapattal kiállni, hááát......
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
Hy all/
Ha vkit érdekel itt van scout az patchoz:
http://www.fmunderground.net/fmu/index.php?fmu=8_3_573&s=d19e9f09445eda25b9d9f1d9fcb851a9
Ha vkit érdekel itt van scout az patchoz:
http://www.fmunderground.net/fmu/index.php?fmu=8_3_573&s=d19e9f09445eda25b9d9f1d9fcb851a9
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
hogyan tudom azt az adatbázist betölteni,amit én szerkesztek az editorban?ugye alapból van az original,és most már a kiegészitõ!lécci segitsetek!
Követelem, hogy mától az nb1-ben minden meccs ilyen legyen!!! 😄

Na mostmár nálam is elkezdtek rohanni a sérülések. :-S Érdekes módon elsõ szezonban nem voltak túlságosan.
na franc lesérült a kis tehetségem 3 hónapra :S<#falbav>#falbav>
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
jaja
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
bazdmeeeeeeeeeeg 😄DDDD
nyomd meg a folytatás gombot 😄ASD:ASdAS:dAS:dAS:dASdsadasdasdasd
emberek help me!Az egyik játékosomnál azt irja ki ,hogy 1 nap múlva felépül....DE MÁR VAGY 1 HÓNAPJA!!!!Vki megoldás?THX!
Lejátszottam a bl csoport meccseket,megvan a továbbjutás,ráadásul elsõ helyen.meccseim:gyõzelem steaua itthon 3:1 idegenben 2:0 Feyenoord otthon 2:1 idegenben 3:0ás zacsi,majd nagy meglepetés oda vissza iksz a barcával:otthon 2:2 2szer vezettem,majd neu campban kihúztam 0:0al.Tabella 1.fehérvár 11p (9-7)2.feyenoord 9p(8-5) 3.Barcelona 9p(5-5) 4.steaua 4p(4-9)Nyolcaddöntõ sporting cp,tobább kell jutni😊
😄DD nem is lehetett tõled kevesebbet várni
grat
grat
Nagy Grat!<#taps>#taps><#worship>#worship>
Az egyik kedvenc csapatomat megverted, de a másik ellen esélyed sem lenne.(DVTK)
Az egyik kedvenc csapatomat megverted, de a másik ellen esélyed sem lenne.(DVTK)
darkon óriási nagy grat,pláne a 6-0 hoz,de a 4-1 se volt semmi<#eljen>#eljen><#wow1>#wow1>
Ketszer vertuk a realt(a scoutom serint Aguero tamado kozeppalyaskent a legjobb de azert csatarnak se rossz😊 hehehe a 2. kupameccs volt idegenben 3-0ra kikaptunk de a visszavago😊)) (egyebkent az uj patchbe javitottak a scoutokon nekem eddig pozitiv a patch)

Born to win
szerinted az jó ha egy mentalitásba erõs emberhez(öregebb játékoshoz) küldöm hogy tanuljon tõle?
hát ja azért ha jobban megnézzük látni hogy sok 8 as 9 es tudása van szal kemény lesz 😊
Majd felfejleszted mentálisan meg fizikailag is
jajj ez elmaradt: egyiknél se volt semmi szal nemértem 😊
szerintem kibaszott szar <#boxer>#boxer> de már idegességemben leszedtem
ha kicsit visszaolvasnál látnád hogy a "fórumozók" 70%-a szidja...
én pecs nélkül játszok addig míg ez a pénzes bug ki nem lesz javítva
én pecs nélkül játszok addig míg ez a pénzes bug ki nem lesz javítva
Köszönöm a választ... Szóval még sehol semmi...
Amúgy ezt leszámítva szerintem jó a patch, nálatok?
Amúgy ezt leszámítva szerintem jó a patch, nálatok?
MainDuck
Sziasztok valakinek van ötlete a dupla transzfer árra? Mert már a gyári programok is megvadultak...
MainDuck
semmi pikcsõr? de kihalt a fórum😞
csumi
Nagyon gáz lett, nem enyhén. :-(((
??? ezt most komoly? eddig nem csináltál?
csapat,mérkõzések,felkészülési mérkõzések
csapat,mérkõzések,felkészülési mérkõzések
próbálj skin-t cserélni
ha mindent biztos megcsináltál akkor jónak kell lennie...
ha mindent biztos megcsináltál akkor jónak kell lennie...