Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK
(csak vicc volt)
Ezt a képbeillesztést még gyakorolnom kell..
Amúgy annyi a lényeg hogy az én kapuralövéseim száma 17 volt,ebbõl 1 találta el a kaput, míg az ellenfélé 1 lövés és az kapura is ment és gól is lett belõle... ezzel ki is estem.
Én azt szeretném kérdezni hogy mikor nyáron (asszem júniusban) levon a gép egy halom lovét részvényesek osztalékfizetése címszóval azt milyen mértékben teszi? Meg lehet határozni valami alapján mekkora összeget fagyiznak el a tulajok?
MainDuck
faxom. :S
ez azért sok😛😄
Divatcsapatok OLÉ!
Azért ez nem semmi...
Ezzel ki is estünk a magyar kupából pedig kicsit többet támadtunk...<#boxer>#boxer>
mikor unatkoztam én is csináltam ilyet (még talán cm2 idejében, de akkor még 16 voltam kb 😄), de sokkal jobb érzés, ha úgy össze tudsz rakni egy csapatot, hogy nem használsz ilyen csalásokat. ott vannak a scoutok, akik az fm2007-ben igazán jóra sikerültek, az õ segítségükkel is találnál fasza játékosokat.
valaki mondja meg! kösszi
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
kicsit erõsítettem a bremenen. elhoztma suazot, bal oldalra dzsudzsákot ( elõzõ évembe mu aztána sampp szerzõdtette ) , vayg 5-6 u18as pleját , aki 14-18 min ability 80 min PA 170 . 😊 Meg egy brazil kapsut , 19 éves 121/179 , mivel wiese nem a legjobb
védelmet meg majd megerõsítem valamikor -_- jobb szélre meg bal szélre kell vki , + egy középsõ védõ mert 2 van , max 3
de nem fogom eladni...
tavaly év játékosa stb. csak kevés gópaszt ad. 7.54-es átlag😄
Divatcsapatok OLÉ!
de ha nem vált be , rosszul teljesít, van a helyére megfelelõ játékosod , akkor igen
ez a kibaxott sok felkiálltó jel :S
nekem egy se ment tönkre. vAgyyis egy , de abból FM csinált automatikusan egy back-up filet , és van v2 és v3 is
I’m Forever Blowing Bubbles...
Kösz,.
http://www.fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=6897
itt van egy 06 retro kiegészítés ez mien ujítás? 07re azt írják adatbázis hibás thx!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Amúgy azt meg lehet oldani, hogy egy válogatottnál csak az utánpótláscsapatot irányítsam, és a felnõtteket ne én?
Vagy arra a padra is ugyanolyan nehéz leülni mint a felnõttekére? Mert hiába nyertem már 3 bajnoki címet a spanyoloknál, nem engem választottak kapitánynak miután kirúgták az elõzõt...
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Nekem ugyan semmi gondom vele (igaz újat kezdtem és még senkit se igazoltam), de ha leírjátok/összefoglaljátok, hogy kinek mi a gondja akkor továbbítom.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Kár érte, mert 2008 tavaszán PL, Liga kupa, FA kupa és BL gyõztes csapatom volt, csak a szezon eleji Charity Shieldet buktam. Treble és Double egy szezonban.
Tudom, a Chelsea-vel könnyû. Csak egy komolyabb igazolásom volt, Sevcsenko 5 hónapos sérülése miatt (még augusztusban történt, ezért volt idõm gondoskodni a pótlásról) Owent vettem meg 40 millió euróért. Megérte, mert gólkirály lett.
Egyébként még Újfalusival, Kompanyval, Gonzalo Rodriguezzel és Iraola-val erõsítettem (õt még Abra vette meg, akaratom ellenére).
De sajna ez a mentés tönkrement.
Most újat kezdtem, Bedford-dal. English Conference South, lényegében 6. osztály.
5000-es pálya, 20K vagyon, de átigazolásra 0K. Fél-profi csapat, mindenki mellékállásban van a klubnál. Csak ingyen lehet igazolni, vagy kölcsönbe, és nem a PL tartalékjai közül, hanem National, meg League Two csapatokból.
Egyetlen eddigi nagyobb nevem Udvarácz Milán, free transfer, 38 évesen. Végigmakizta az eddigi elõkészületi meccseket, lepke lepke hátán.
Hazai pályán a Gillinghamtõl (League One) 0-5, Fulham Reserves 0-4.
Eddig egy gyõzelem, Worksop ellen 2-1, otthon, elõkészületi.
Szerintem elég jó kihívás, a vezetõség és a szurkolók elvárása az, hogy ne essen ki a csapat (nincs is hova).
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC