Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AdaKiller
nálam meg magyar

Steam Nick: adakiller

POI33
Nem tudom nálam ilyen probléma nincsen.
Nálam minden ugyanúgy angol nyelvû.

versacce
jajjjj ne,német nyelvü az országok nevei, a kupák nevei stb.......

FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK

versacce
na feltettem,mindjár jön a teszt

versacce
ja,bocs a lámaságér,megtaláltam

visszaolvas - örül

versacce
valaki adna linket az új krekkhez? thx

AdaKiller
ok, köszi. nem szeretnék multiban beszívni vmi bug miatt😊

POI33
Elvileg igen. Legalábbis nálam eddig minden oké.

olympus
Man utd

Divatcsapatok OLÉ!

AdaKiller
ez az új krekk akkor már 100%osan mûxik?

versacce
olympus kivel tolod?

versacce
amúgy én a portugál 1. osztályban vagyok,az Academica Coimbra-val,de még az elején,cél a bennmaradás

versacce
sose szégyen a Tapolcá-tól kikapni😄
(csak vicc volt)

POI33
Tudom elkúrtam.
Ezt a képbeillesztést még gyakorolnom kell..
Amúgy annyi a lényeg hogy az én kapuralövéseim száma 17 volt,ebbõl 1 találta el a kaput, míg az ellenfélé 1 lövés és az kapura is ment és gól is lett belõle... ezzel ki is estem.

versacce
ez jó kérdés....

Sziasztok!
Én azt szeretném kérdezni hogy mikor nyáron (asszem júniusban) levon a gép egy halom lovét részvényesek osztalékfizetése címszóval azt milyen mértékben teszi? Meg lehet határozni valami alapján mekkora összeget fagyiznak el a tulajok?

MainDuck

Ebbõl a képbõl nem látunk semmit...

olympus
Most kaptam egy 68 millió fontos ajánlatot ronaldora:S
faxom. :S
ez azért sok😛😄

Divatcsapatok OLÉ!

POI33

Azért ez nem semmi...
Ezzel ki is estünk a magyar kupából pedig kicsit többet támadtunk...<#boxer>

nem akarok kötözködni, de mi abban az izgalom, ha ezzel az fmscouttal (vagy mivel) kikeresed a jó CA-val vagy PA-val rendelkezõ fiatal/jó játékosokat?

mikor unatkoztam én is csináltam ilyet (még talán cm2 idejében, de akkor még 16 voltam kb 😄), de sokkal jobb érzés, ha úgy össze tudsz rakni egy csapatot, hogy nem használsz ilyen csalásokat. ott vannak a scoutok, akik az fm2007-ben igazán jóra sikerültek, az õ segítségükkel is találnál fasza játékosokat.
stuttgartot úgy vertem be ahazi pályán 3:2re , h 2 lesgólt nem adtak meg amit lõttem és 2x lõttek kapura (1ik söglet volt ) 😄

törölt hozzászólás

miért nem lehet a kepfeltoltesrõl képet beszúrni
valaki mondja meg! kösszi

képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!

hm...

kicsit erõsítettem a bremenen. elhoztma suazot, bal oldalra dzsudzsákot ( elõzõ évembe mu aztána sampp szerzõdtette ) , vayg 5-6 u18as pleját , aki 14-18 min ability 80 min PA 170 . 😊 Meg egy brazil kapsut , 19 éves 121/179 , mivel wiese nem a legjobb

védelmet meg majd megerõsítem valamikor -_- jobb szélre meg bal szélre kell vki , + egy középsõ védõ mert 2 van , max 3

olympus
fontba
de nem fogom eladni...
tavaly év játékosa stb. csak kevés gópaszt ad. 7.54-es átlag😄

Divatcsapatok OLÉ!

nekema legszimpatikusabb pleja FM07ben amr poszton 😊

de ha nem vált be , rosszul teljesít, van a helyére megfelelõ játékosod , akkor igen

zaki
Ha font akkor talán, de ha csak euro, akkor én tuti nem adnám el.

olympus
50milla C ronaldoér. Eladnátok?

Divatcsapatok OLÉ!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oké!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ez a kibaxott sok felkiálltó jel :S

érdekes hogy mehgy tönkre minden mentésed

nekem egy se ment tönkre. vAgyyis egy , de abból FM csinált automatikusan egy back-up filet , és van v2 és v3 is

loading where there.fm file ...

Pisti1026
Hy all!! És grat all!!! Na tönkrement a West hames mentésem, és már nincs kedvem sokadjára is újrakezdeni velük, teát új gamet kezdek!!!! (Igaz még mindig húz a szivem a West Hamhez). Na szerintem a Napoli lesz az akivel új gamet kezdek!!!Majd dobok képeket!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Érdemes feltenni a patchet, javít vmit?

Kösz,.
jbal
thx a crack-et.de ezt szívtam mert elcseszte az elõzõ mentésemet most meg már kitöröltem:SSS

pár kép a toswuj.uw.hu oldalon az u19es gyõzelmem tiszteletére

Halihó!

http://www.fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=6897

itt van egy 06 retro kiegészítés ez mien ujítás? 07re azt írják adatbázis hibás thx!
gilgames00
az miért van,hogy feltettem a patch-t,hozzá a cracket,és némelyik mezt -amit ezelött megjelenitett- már nem jelenit meg.segitsetek lécci,ha tudtok!kösz

Magic Boy
Ja-ja nekem is sokszor volt már ilyen (sajnos).

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

zaki
Persze, hogy volt. Ha hosszabb ideig lesérül a csávó, akkor nem tudod leigazolni.

valakinek már volt olyan hogy meg akart venni egy játékost és azt írta ki neki hogy az átigazolás megszakadt mert nem felelt meg az orvosi vizsgálaton???? mert nekem sajna ez van most:d

Szar az egész. Ezt továbbítsd. 😊

Amúgy azt meg lehet oldani, hogy egy válogatottnál csak az utánpótláscsapatot irányítsam, és a felnõtteket ne én?
Vagy arra a padra is ugyanolyan nehéz leülni mint a felnõttekére? Mert hiába nyertem már 3 bajnoki címet a spanyoloknál, nem engem választottak kapitánynak miután kirúgták az elõzõt...

Holdpro
Sziasztok

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Magic Boy
Olvasom, hogy sokaknak gondja van a patch-al.
Nekem ugyan semmi gondom vele (igaz újat kezdtem és még senkit se igazoltam), de ha leírjátok/összefoglaljátok, hogy kinek mi a gondja akkor továbbítom.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Még annyit, ha eddig nem untátok, amit írtam, hogy a csapat két középsõ kezdõ védõje Howarth, 38 éves, Ford meg 40. Emberfogás felejtõs, lépni alig tudnak, de talán majd helyezkedéssel pótolják.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Mivel a patch miatt a Chelsea-s mentésem tönkre ment, újat kellett ekzdenem.
Kár érte, mert 2008 tavaszán PL, Liga kupa, FA kupa és BL gyõztes csapatom volt, csak a szezon eleji Charity Shieldet buktam. Treble és Double egy szezonban.
Tudom, a Chelsea-vel könnyû. Csak egy komolyabb igazolásom volt, Sevcsenko 5 hónapos sérülése miatt (még augusztusban történt, ezért volt idõm gondoskodni a pótlásról) Owent vettem meg 40 millió euróért. Megérte, mert gólkirály lett.
Egyébként még Újfalusival, Kompanyval, Gonzalo Rodriguezzel és Iraola-val erõsítettem (õt még Abra vette meg, akaratom ellenére).

De sajna ez a mentés tönkrement.

Most újat kezdtem, Bedford-dal. English Conference South, lényegében 6. osztály.
5000-es pálya, 20K vagyon, de átigazolásra 0K. Fél-profi csapat, mindenki mellékállásban van a klubnál. Csak ingyen lehet igazolni, vagy kölcsönbe, és nem a PL tartalékjai közül, hanem National, meg League Two csapatokból.
Egyetlen eddigi nagyobb nevem Udvarácz Milán, free transfer, 38 évesen. Végigmakizta az eddigi elõkészületi meccseket, lepke lepke hátán.
Hazai pályán a Gillinghamtõl (League One) 0-5, Fulham Reserves 0-4.
Eddig egy gyõzelem, Worksop ellen 2-1, otthon, elõkészületi.

Szerintem elég jó kihívás, a vezetõség és a szurkolók elvárása az, hogy ne essen ki a csapat (nincs is hova).

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

köszi a linket

gilgames00
köszi a cracket!!!!