Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
na jó...pusztulj meg :@@@

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

megpróbálom Józsit(ZTE) ha nem akkor Rezes lesz a bal KP

Tõzsér nem akar elmenni az AEK Athentõl

turpert
szerintem meg Tõzsért mert nekem mindig a meccs embere volt és régen a 2005 ben elsõ szezonban 8.12 es átlaag volt

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

versacce
Huszti-t vedd meg,õ tapasztalt,és olcsó

FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK

soma22
mindkettõ nagyon zsir😊))
kiskedvenceim

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

metaxa92
Saligáék?

versacce
(tõti lokit)

versacce
na újra itt,szeva atesz!

Laczkó fasza gyerek csak nem fogadja el a szerzõdést

Mor3llo
1982 ? ez elképesztõ 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

turpert
Laczkó fasza gyerek 😊 meg Tõzsér meg Dzsuzsák õk a leggjobbak ballszélen

kössz ha Laczkót nem tudom leigazolni akkor õ lesz a kiválasztott

turpert
én nekem a kedvencem volt az fm 2001 a stadion meg ezek kórház stb jól megvoltak csinálva

metaxa92
*tatabányárol

metaxa92
Ajánlom Hajdú Norbit Tatatbányárol

Szima eladta Dzsudszákot 2,5 milla €-ért.<#boxer><#boxer><#falbav><#falbav>most nézhetek baloldali kp után😞

Hát, a championship manager legelsõ része szerintem még nem is pc-re jött ki, tehát olyan 1989 óta van szerintem.
Nah, a konkrét válasz:
wikiiii
1992.

GaVino
Köszönöm megtaláltam!

Mor3llo
fiatalabb játékosnál 'Player Interact' és ott van vhol

Mor3llo
hát sztem van egy 6-7-8 év....bár nem igazán tudom, mert én kb 2001 vagy 2002 óta fm-ezek.Az efem elõdje a Championship Manager volt, ami ugyan ma is van, de jóval gyengébb mint az efem.

GaVino
Sziasztok! Hogyan tudok fiatal játékosomat tanítani egy tapasztaltabb játékossal? Láttam más csapatoknál hogy nevük melett az van kiítva hogy tutoring és egy idõsebb játékos neve! Elõre is köszi!

tobias88
Hell, a Football manaer mekkora multra tekint vissza, mikor adták ki elõszõr, ha más néven is??
megvolt a BL 2.seljtezõjének a sorsolása ír vagy luxemburgi ellenfelem lesz.kötelezõ továbbjutni😊

Mor3llo
hali és grat all ! nyomok 1 pest, és töltöm Lyont 😉

Atesz89
Hali és grat all!
Itt az idei keretem:

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

turpert
nálam fel olyan szinten hogy 1 szer kaptak ki és 4 döntetlen 😄

Na, kezd úgy kinézni a tabella, ahogyan annak kell. :-)

nálad feljutott a fradi?

versacce
most van nálam próbajátékon Bojan Lazic 2 hétig, és lekötöttem egy svájci túrát hogy tesztelhessek pár fiatalt és õt,amúgy ha bevállik nem kell érte fizetni mer lejár a szerzõdése😊 amúgy eddig senkit nem igazoltam,de szerintem fog jönni pár ember

cory11
nálam a kölneben mikor leigazoltam nem sokkal késõbb irta hogy nem bir letelepedni a környéken, de amikor megnyertem a bajnokságot(igaz a másodosztályt)egybõl le tudott telepedni.

tõlem is el fog menni

turpert
ez attól függ mekkorára bõvítik a stadiont és mennyirõl amúgy meg kivan írva 😛

cory11
európai kupákat kell nyerni vagy legalább nagyon jól szerepelni úgy ahogyan te csináltad csak egy kicsit még tovább eljutni a BLben vagy az UEFAban

versacce
nah úgy látom Dzsudzsák meg makacsolta magát,mégiscsak el kell hogy adjam a Watford-nak😞😞 1.8m euro-er

cory11
kiirja hogy mikorra várható

igaz én is 11000€-t tudok felajánlani erre kéne rágyúrni.Mivel lehet növelni a klub hírnevét?

versacce
szerintem 6 hónap kb

turpert
csak én meg csóró vagyok és nembírok normális fizetést ajánlani :S

a stadionbõvítés edzõközpontfejlesztés meddig tart?

turpert
de nekem kemény embereket ajál fel és 0 pézért csak nembírok elegendõ fizetést adni pedig már olyan embereim elnnének hogy húha pl Carrick vagy Pirlo amúgy a MAN UTD kiesõ helyen áll :S

nekem is így ajállotta a 20 éves kimontdhatalan nevû kapust bizonyos asproengust vagy kit erre én megvettem

versacce
most kötöm meg életem üzletét, Zsolnai-t eladom 1 m euro-er a Hamburg-nak,holott az értéke 250e euro😄😄,plusz 20% részesedés

turpert
nekem 27 magyar van <#mf1><#mf1><#mf1><#zavart1>

cory11
én sem Drogbát akartam elhozni hanem volt egy 18éves bal szélsõ aki tényleg egy percet sem játszott.

cory11
csak kölcsönbe

csak olyan játékosok mennek el fiok csapatokhoz akikre az "anyacsapatnak" nincs szüksége
tehát tarcsoból és fiatalokból mennek el vszeg

cory11
nekem a Kölnben 12 magyar játékos van.A felnõttben Rezes,Dzsudzsák,Németh,Faggyas,Gosztonyi a tarcsiban a két Saliga,Hegedüs,Szalánczi az ifiben Garamvölgyi,Tamás,Menyhért

turpert
neketek szokott olyat hogy sokkal nagyobb csapat felajálja egy 27 - 33 éves játékosait ingyen?

turpert
bazzeg 12.000 ret ér és 200.000 ért akarják