Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na meg a Loki alapból is jó (még van pár oldal amit átolvasok úgyhogy addig maradok itt is).
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Szinte full alap lokival játszom, egyedül egy Gojko Kacar nevezetü fiatal szerb pléjám van. A téliszünetben jönnek az MTK-s srácok + 1 Szenegál kapus.
Mégis meglepõen jók az eredmények... Ennyire könnyü lenne a játék? o.O
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Na tényleg lépek b(ez is az egyik hibám, hogy itt atart a szívem, de ezt a régiek tudják).
Jó8all.
Feyenoord 0 - 1 Debrecen (ezt már írtam)
Debrecen 2 - 0 Partisan Belgrad
Chievo 1 - 2 Debrecen
Az utolsó meccsünket a Marseillevel játszunk, hazai pályán.
Biztos továbbjutók vagyunk, szóval már nem igazán izgat a meccs eredménye.
Legközelebb berakok képeket is, csak elég béna vagyok és mindig elszúrom 😊
Sry attól akit nem érdekel a nyomorom, majd legközelebb nem olvassa el.
Népszerû témák
1. Football Manager
2. Rainbow Six - Vegas
3. Tibia
4. Kézi és az Olimpia
5. XBOX360
6. '80 as évek zenéi
7. World of Warcraft
8. A Pc-s játékoknak leáldozott
9. AUTÓ mánia
10. F1CHL - Retro
Holnap vagy csak estel leszek vagy be se jövök, mert sok dolgom van úgyhogy kérek mindenkit, hogy írja le a véleményét és, ha nemláttok szivesen akkor csak olvasni fogom a fórumot.
Jó8 all és elõre is grat a holnapi eredményekhez.<#wave>#wave>
Tudom, hogy az NSO-n is van ilyen topik (ott is regisztrált felhasználó vagyok), de az NSO olyan szinten van (az FM-es topikot nemtudom, mert ott még nemjártam csak tudom, hogy van) ami még ennél a topiknál is lejjebb van.
Igyekeztem megfogadni mindent amit a házigazdaságod idelye alatt mondtál.
Ha azon megsértõdtél amit írtam akkor te nem érted a vicc-et és nem én.
Viszlát.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
és nem is járok már ide , inkább megyek a NSO.hu-ra mert ott is van ilyen topik
voltam házigazda ,leszartad mit mondtam
beraktam egy képet és nézd meg a rá érkezett gyér kommentet , nézd meg mit írtál
viszlát
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A készítõkkel én se tudok konzultálni csak a Magyarországi fejlesztésvezetõvel.
"grat all (ezzel mindenkit elintézel , egy kalap alá véve a Honvéddal BL-t nyerõt és Brcaval Levantét 19-2-re bucizót)"
Ezt nem csak én csinálom beleértve a régieket és Fyrex-et is (töllük vettem át).
"mindekinek 32 privit küldtél , hogy adja oda a taktikádat"
Azzal, hogy elkérem valakinek a taktikáját (a tied nem akartam csak gabber mondta, hogy nyugodtan kérjem el) azzal a topiknak nem ártok, mert nem a topikban teszem.
"szavazást írtál ki , hogy kivel kezdjél újat (primitívséged/önnálóságod)"
Ez azért történt, mert olyan csapattal akartam kezdeni amihez semmi se köt. Mivel nem volt off ez se ártott a topiknak.
"feltöltötted a mentésed és 45 ember azzal zaklattál: tölcse le, próbálja ki és mondja meg mi jó mi nem"
Ez igaz, de mivel nem volt off így ez se ártott a topiknak.
"elviselhetetlen a helyesírásod"
Ez is igaz, de igyekszem változtatni rajta.
"nem érted a poénokat"
Ez így van. Pontosabban nem a poénokat nem értem, hanem nagyon érzékeny vagyok egyes helyzetekre (hogy miért az off), de ezzel se ártok a topiknak.
"semmiben nem tudsz segíteni"
Ezt azoknak is meséld el akiknek már segítettem had röhögjenek õk is rajta.
Nézd attól még, hogy neked bajod van velem (megindokolni nemtudod, hogy miért) attól még nem kellene kikiáltanod a topik ellenségének mondvacsinált indokokkal.
Én is mindhatnám, hogy te vagy a topik ellensége az utálatos stílusod, a nagyképüséged, az összeférhetetlen viselkedésed, stb... miatt, de nem teszem.
BUDA > miskolc.
Self ?
-grat all (ezzel mindenkit elintézel , egy kalap alá véve a Honvéddal BL-t nyerõt és Brcaval Levantét 19-2-re bucizót)
-mindekinek 32 privit küldtél , hogy adja oda a taktikádat
-szavazást írtál ki , hogy kivel kezdjél újat (primitívséged/önnálóságod)
-feltöltötted a mentésed és 45 ember azzal zaklattál: tölcse le, próbálja ki és mondja meg mi jó mi nem
-elviselhetetlen a helyesírásod
-nem érted a poénokat
-semmiben nem tudsz segíteni
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Drizzhtsz segíts....
MainDuck
Remélem hamarosan hallunk felõled és a csapatodról.
Valakinek sikerült már ezt a revised patchet megcrackelni?
MainDuck
😛
na de jo8all😛
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
szal csoki
Avanti Crociati!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Avanti Crociati!
Reméljük ez sûrün elõfordul majd.
Látszik, hogy nem itt jár az eszem (elgondolkoztam McFrost szavain).
SeLFisCH: Sok siker és csak keményen.
Heló szia remélem hogy vagy
de maj nyomok egy-két képet ha lesz idõm...
Avanti Crociati!
Köszi eddigi mnkádat még 1x😊
üdvözlégy dicsõ utód! 😉 ha megkérlek a búcsúzó szöveget még ezen a héten hagyd bent!
Avanti Crociati!
vedd már észre magad gurukám , TE vagy az egyik aki elbaszta ezt a topikot!