Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
viszont a scoutomtól csak 3-4 csillagot kapott, szóval nem próbáltam leszerzõdtetni. úgy határoztam, hogy 5 csillag alatt senkit nem szerzõdtetek. 😊
Grat.
Elõre a Liga One bajnoki címéért!
Most -200 ezren áll az egyenlegem, pár játékost eladtam, fizetéseket csökkentettem, 1-2 játékostól még megszabadulok, és talán +ba leszek mire elkezdõdik a szezon. Átigazolásokra van 300 ezrem.
[most játszik Atlético ellen és félidõben vezet 1-0-ra<#banplz>#banplz>]
(tölti vasas)
én jelenleg a 2. vagyok a league one-ban, kb 15-20 meccsen vagyunk túl, de az elsõ doncaster vezet vagy 9 ponttal. igazából nem bízom a feljutásban, mert gyenge a védelmem még, de most már legalább gólerõsek vagyunk. illetve pénzügyileg kezdünk helyrerázódni, lassan 1 millió font lesz a balance, átlagban több mint 10ezer nézõ jön ki a meccsekre, szóval stabil minden, viszont nincs pénz igazolásra, úgyhogy a keret sem erõsödik. talán majd jövõre.
na majd dobok képet is, amúgy most van pénzem egy kevéske, köszönhetõen annak hogy a fa-kupában "meneteltem" remélem adnak valamennyit átigazolásra, mondjuk 10ezer fontot😊!
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
Mikor igazolt oda, hogy a patch adatbázisában még nem Aachenben van?<#wow2>#wow2>
Õk is jó kapusok.
Hogy szereztél ingyen Magyar 17 év alattiakat?
Hogy-hogy nemkért értük nevelési pénzt az egyesületük?
most vagy kameni vagy rybka
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
bajnokság,kupa sorozatban 4edszerre is összejött,és végre valahára a bl-t is megnyertem (H)(H)(H)(H)
döntõ volt a legnehezebb egyértelmüen:
most jött ingyé kraucs,van 30milka pénzem,+adott a milán egy nagyon elgondolkodtató ajánlatot :|
azt azért hozzáteszem akinfeev-rõl hogy a bl gyõzelemben nagyon durván közrejátszött (12meccs asszem,és 5kapott gólt)....bajnokságban meg 29meccs 10gól )
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Szóval az én csapatom a te fiókcsapatod! 😄
sok sikert a továbbiakban!
Új stadion átadása csúszott 2 hónapot, -422 ezer az egyenlegem, igaz van negyed millió font igazolásokra, de eddig szinte csak ingyen igazoltam játékosokat, csak Jeremiásért fizettem 40 ezret, de nagyon jó játékos lesz belõle, láttam egy képet róla... Elég sok magyar játékosom van, nyáron pl 5 játékos jött, mindenki magyar... Szûcs Lajos, Böjte Attila, Vincze Ottó, Balaskó iván, meg Jeremiás. Tárgyalok még Cvitkoviccsal, Rajczival, Granáttal (õ nagyon valószínû, hogy jön), meg Tóth Balázzsal (õ is). Cél a feljutás egybõl a Championshipbe, és anyagilag megerõsödni.
FA kupában az 5. fordulóig meneteltem, aztán szépen lealázott a Portsmouth 5-0-ra, az vígasztalt, hogy késõbb végülis meg is nyerték a kupát.

addig amig min. 1 gollal többet rugok mint az ellenfél nem érdekel mennyi golt kapok.
(egyébként ugy hogy jobbhátvéd a dragóner nélkül játszottam, dragoner fél év inszalagszakadás)
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
innen melóból nem férek hozzá az oldalhoz, majd otthon megnézem.
Vezetem a Conference-Dél tabellát 13 ponttal a második Weston-super-Mare elõtt! 😄
18gy 4 d 2 vereség, FA kupában a wolverhampton vert ki a 4. fordulóban!😞😞
a másik FA kupában még vagyok!
majd jelentkezem! igazoltam magyarokat, akik jól teljesítenek