Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maratoni focimeccs...nekem még nem volt ilyen

saviola83
de már nem is elõször van hogy szünet után teljsen más az eredmény mint ami ténylegesen is volt.Most meg nem is tudok tovább menni.

ezt a képet az SInek elküldeném

saviola83
na ilyet láttatok már.félidõben az eredmény 1-1 szünet után visszajövök látom 0-2 oda az idõ meg nem állt mag.😄és még mindig megy.közben már a 300.-ik játékpercen is túlvagyunk😄

valaki please mondjon egy jó taktikot a fradival vagyok😄 csak nem tudok semmi jó taktikát nekik

Magic Boy
Nekem is elküldhetnéd a taktikádat egy próbára.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Köszi

soma22
fmfansite.extra.hu

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

please valaki privátba küldje már el nekem hogy honnan tudom letölteni a magyar nb1 és nb2-es csapatok mezeit? köszönöm elõre is

mcload-ot nem ismerem, de mcleod nálam nem tûnt olyannak, aki league two felett sokra viheti 😊 esetleg league one-ban még lehet jó szezonja, de nem hosszútávú befektetés.
Andrews
Ezt tényleg elfelejtettem.Mert a Selejtezõben 3. vagyok 2 fordulóval a vége elõtt.

szerintem nagyon jó lesz McLoad nálam,ugyanis eddig mindig lõtt gólt a barátságos meccseken,igaz ez az Atléticora is
zaki
Jó, de ott van még a 2 rendezõ ország, Svájc és Ausztria, õk rendezik az EB-t, így nem kell selejtezõt játszaniuk. Így jön ki a 16 csapat.

az én mentésemben asszem õ lett a gólkirály a ligában 😄
viszont a scoutomtól csak 3-4 csillagot kapott, szóval nem próbáltam leszerzõdtetni. úgy határoztam, hogy 5 csillag alatt senkit nem szerzõdtetek. 😊
Andrews
Ha az EB selejtezõkön 3. helyen végez 1 adott csapatt akkor mi dönt?Mert 7 csoport van abból az elsõ 2 jutt tovább.Azaz 14 csapat így 2 hely még kiadó.

Magic Boy
Az MK Dons a 4. osztály egyik legerõsebb csapata és símán a playoff-ban a helye, de ilyen "símán" nyerni velük nemlehetett könnyü.
Grat.
Elõre a Liga One bajnoki címéért!

félidõben 1-1 volt az Atlético ellen,míg a vége 2-3 lett,de 2x több helyzetünk volt,mint nekik.ez több,mint biztató volt
zaki
Hát nálam egy nagy 0 volt. 12 meccsen 1 gól. Kölcsön is adtam az Oxfordnak. Most meg el akarom adni, mert túl sokat keres (2200 font hetente), de még 50 ezerért sem viszi el senki.... 😛

zaki
Hát, azt hiszem nyertem 3-4 meccset, aztán utána jött egy 7 meccses nyeretlenség, 1 gólt lõttem össz-vissz... Akkor váltottam, jött 7 vagy 8 gyõzelem zsinórban, és végülis feljutottunk. Utána igaz 4 meccsen csak 1 gyõzelem volt, de már lényegtelen volt.

Most -200 ezren áll az egyenlegem, pár játékost eladtam, fizetéseket csökkentettem, 1-2 játékostól még megszabadulok, és talán +ba leszek mire elkezdõdik a szezon. Átigazolásokra van 300 ezrem.

McLoad jól játszott nálad?szerintem League Two-ba jó lesz

[most játszik Atlético ellen és félidõben vezet 1-0-ra<#banplz>]
szevasztok.grat all
(tölti vasas)

igazából az Aachenben van,csak gondolom a játékban megvette a Bayern
grat, látom a wrexham nem villogott 😄 nem jött be a taktika amit küldtem?

én jelenleg a 2. vagyok a league one-ban, kb 15-20 meccsen vagyunk túl, de az elsõ doncaster vezet vagy 9 ponttal. igazából nem bízom a feljutásban, mert gyenge a védelmem még, de most már legalább gólerõsek vagyunk. illetve pénzügyileg kezdünk helyrerázódni, lassan 1 millió font lesz a balance, átlagban több mint 10ezer nézõ jön ki a meccsekre, szóval stabil minden, viszont nincs pénz igazolásra, úgyhogy a keret sem erõsödik. talán majd jövõre.
zaki
Sok sikert! Onyeikét, Garipét és Terjék Zsoltot feltétlen igazold majd le. Meg Herrerát kapusnak.

zaki
Thx! Még nem végleges a keret, ha az lesz nyomok majd be képet. Taktika meg még nincs... 😄 442 Diamonddal próbálkozom, Bödön Ödömtõl kaptam egy taktikát, de nem igazán jött be.

úgy hogy 0-t ajánlottam értük és nem volt kompenzációs izé, meg én nem mondtam hogy 18 év alattiak voltak, volt akit szerzõdés kötött, de odaadta 0-ért, volt aki szabadon igazolható volt! érted?

na majd dobok képet is, amúgy most van pénzem egy kevéske, köszönhetõen annak hogy a fa-kupában "meneteltem" remélem adnak valamennyit átigazolásra, mondjuk 10ezer fontot😊!

képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!

Magic Boy
Kösz az információt.
Mikor igazolt oda, hogy a patch adatbázisában még nem Aachenben van?<#wow2>

ezek közül Stekelenburgot ajánlom.nálam az Ajaxnál a 2. évben 12 gólt kapott a bajnokságban és összesen 19-et(kb 50 meccsen)
hogy valahogy a játékhoz is kapcsolódjak.zaki sikerein felbuzdulva elhatároztam,hogy kezdek én is a MKD-szal
nagy grat!és juss fel a Championshipbe is gyorsan.taktikról és csapatról nyomsz egy képet?
Aachenben.õ lõtte tegnap a meccs végén a mindent eldöntõ 4. aacheni gólt
Magic Boy
Ha nem hosszabít akkor addig add el amíg pénzt látsz érte.

ÁÁÁÁ, Torres nem akar szerzõdést hosszabítani az Atleticoban!!! Mit csináljak szerintetek, hogy valahogy maradásra bírjam??? Vagy eladjam a chelseanek? De akkor meg kivel pótoljam?? Nagy dilemma! <#help>
Magic Boy
Lastuvka, Diego Cavalieri (palmeiras), Marco Amelia, Felipe, Tomasz Kuszczak, Maarten Stekelenburg, Jefferson.

Õk is jó kapusok.

Magic Boy
Grat.
Hogy szereztél ingyen Magyar 17 év alattiakat?
Hogy-hogy nemkért értük nevelési pénzt az egyesületük?

zaki
Rybka nálam még új, tavalyi efemben nem volt benne (nekem legalábbis). Kameni is jó választás. Ustari, vagy Arenas?

báttyó02
eladtam,de ochoa már az arsenalnál van szal bukta :\
most vagy kameni vagy rybka

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

zaki
Grat! Sztem add el Akinfeev-et, és vedd meg a helyére mondjuk Ochoát.

báttyó02
na hial

bajnokság,kupa sorozatban 4edszerre is összejött,és végre valahára a bl-t is megnyertem (H)(H)(H)(H)

döntõ volt a legnehezebb egyértelmüen:

most jött ingyé kraucs,van 30milka pénzem,+adott a milán egy nagyon elgondolkodtató ajánlatot :|

azt azért hozzáteszem akinfeev-rõl hogy a bl gyõzelemben nagyon durván közrejátszött (12meccs asszem,és 5kapott gólt)....bajnokságban meg 29meccs 10gól )

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gratula Zaki!

Szóval az én csapatom a te fiókcsapatod! 😄

sok sikert a továbbiakban!

zaki
Leigazoltam ingyen Rajczit. Máris több mint 1m fontot ér.

zaki
Ja, és egy kis érdekesség: kiesett az NB1-bõl a Gyõr, meg az Újpest... Szóval most tudok onnan igazolni...<#mf2>

zaki
Kicsit magasak a fizetések, most próbálok megszabadulni néhány játékostól, aki túl sokat keres. Emiatt nem is tudok normálisan igazolni, mert lekorlátozták a heti fizetéseket...

zaki
Ja, van már fiókcsapatom is, a 6. ligás Cambridge City, és az anyaegyesületem a Chelsea (Tottenham volt a másik aki lehetett volna)! <#mf2>

zaki
Na, vége az 1. évnek. Lényeg a feljutás, csak kicsit ideg vagyok, mert még mindig nem találtam meg a megfelelõ taktikát. Nagyon hullámzó a teljesítményem. Volt egy 15 meccses veretlenségi sorozatom, aztán következett egy 6 meccses nyeretlenségi sorozat, utána 7 zsinórban megnyert meccs, aztán 3 nyeretlen meccs...

Új stadion átadása csúszott 2 hónapot, -422 ezer az egyenlegem, igaz van negyed millió font igazolásokra, de eddig szinte csak ingyen igazoltam játékosokat, csak Jeremiásért fizettem 40 ezret, de nagyon jó játékos lesz belõle, láttam egy képet róla... Elég sok magyar játékosom van, nyáron pl 5 játékos jött, mindenki magyar... Szûcs Lajos, Böjte Attila, Vincze Ottó, Balaskó iván, meg Jeremiás. Tárgyalok még Cvitkoviccsal, Rajczival, Granáttal (õ nagyon valószínû, hogy jön), meg Tóth Balázzsal (õ is). Cél a feljutás egybõl a Championshipbe, és anyagilag megerõsödni.

FA kupában az 5. fordulóig meneteltem, aztán szépen lealázott a Portsmouth 5-0-ra, az vígasztalt, hogy késõbb végülis meg is nyerték a kupát.

soma22
vagy a meccset tetted fel?mert akkor sorry😊

soma22
szolnok, 26.másodpercben rugtak egy golt és ennyi.
addig amig min. 1 gollal többet rugok mint az ellenfél nem érdekel mennyi golt kapok.
(egyébként ugy hogy jobbhátvéd a dragóner nélkül játszottam, dragoner fél év inszalagszakadás)

mármint milyen kép?
innen melóból nem férek hozzá az oldalhoz, majd otthon megnézem.
soma22
nekem csak a kép letöltését ajánlja fel...

Hali!

Vezetem a Conference-Dél tabellát 13 ponttal a második Weston-super-Mare elõtt! 😄
18gy 4 d 2 vereség, FA kupában a wolverhampton vert ki a 4. fordulóban!😞😞
a másik FA kupában még vagyok!

majd jelentkezem! igazoltam magyarokat, akik jól teljesítenek