Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
feltöltök egy képet egy megfelelõ oldalra, pl itt a kepup.extra.hu, direkt linket bemásolom amikor kéri a kép beszúrásánál és mehet...vagy ezekszerint mégsem 😄
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

najóvan, fasz ki van ezzel a sok szarral, hogy nem sikerül a kép beszúrás, akit érdekel, kattintson 😊

én most így állok a szezon felénél, pár fordulóval ezelõtt vertük meg a doncastert (vezettek 9 ponttal) 4-1 otthon, az elõzõben, meg az MK Dons-t 2-0-ra.
Én most Franco 2006-hoz csinált taktikáját használom, mert eddig az vált be a legjobban.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Érkezõk (+ Okos István csak azt nemtudom, hogy õ miért nincs a képen<#szomoru1>#szomoru1>):
Távozók:
Januárban jönnek:

2-0-ról álltak fel a fiúk,Cissé sérült 😞
ReaL MaDRid x siempre
Írta pár napja a fõkészítõ az Index fórumán.
FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK
Pénzügyileg is kijöttem a sz@rból... -fél millió font volt a saram még a nyáron. Igaz még így is egy kicsit túlléptem a fizetési keretet.
Grat.
Van már kialakult taktikád?
Tegnap kért vki egy képet a keretrõl, hát itt van. Ez a végleges. Talán jön még 1-2 ingyen játékos.
tudom nem szeretitek ha valaki nyíííg a fórumon!valahogy nem tudom eltalálni ebben a játékban a megfelelõ taktikát ami azért furcsa mer eddigi játékokban mindíg elkaptam a fonalat!érdekelne ki milyen dolgokat állít be a taktikánál!Fiorentinával lennék de már csomó csapattal elkezdtem de félévnél tovább egyikkel se játszottam m,ert kész kínszenvedés volt az egész!privibe is jó lenne ha adnátok tanácsokat!Elõre is köszi és bocsi a rinyálásérT+
zsilike:
nemtom milyen peccsrõl irsz, de peccs nélkül is beadja és kb olyan ritkán mint amilyen ritkán valojában is játszanak havon.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...