Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Mi számít nálad középcsapatnak?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

LasDen
kösz a segítséget....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fyrex
nah akkor légyszíves aki az én topikomban tag azt most még kommenteljem egyet-kettõt aztán térjünk haza és spammeljünk ott, eleget javítottuk itt a színvonalat!!! köszönöm!! 😊

Avanti Crociati!

5w0rdf15h
fú 17 bocs nagyon bölcs vagy -.-

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

McFrost
na mivel ezt a "vitát" én szítottam , innentõl kuss és vége a flémoffnak , én csak Médzsiknek akartam tanácsot adni , de nem vette!
viszlát

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fyrex
ne könyörögjetek, mert magatokat alacsonyítjátok le...

van pár hülye... jah így is lehet mondani

de mi a maradék "okos"ból sem kérünk, ennyi az egész

jah nagy arcunk van kétségtelen, érdekes régen ez senkinek nem tünt fel?! jah hogy akkor nem volt szükség ilyen hangnemre itt?! tényleg... fantasztikus..

Avanti Crociati!

fsgh
😄DDD -.-

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fyrex
ne aggódj én már "kimentettem" akikre érdemes innen emlékezni 😊) de azért hajrá

Avanti Crociati!

ÉNE sehogy -.-

BUDA > miskolc.

Fyrex
na te meg arra dõlsz amerre a szél fúj 😄DDDd

2 napig te voltál itt a vaszizdasz ma meg nyitsz egy külön topikot...

Avanti Crociati!

Fyrex
már meg ne sértselek de egyáltalán nem az FM miatt húztunk el innen, hanem a sok reménytelen tucatember miatt... egyébként ha kiváncsi vagy rá nagyon hidegen hagynak az efemes eredményeid

Avanti Crociati!

Fyrex
mint az utolsó norm házigazda itt, azthiszem jogom felvilágosítani az itteni sötét embereket

Soma a házigazda itt még 800 hozzászólásig, utána pedig a MÁR MEGNYÍLT football manager 2007 topikban lehet folytatni, azért nem lett törölve, hogy ott folytassátok... és majd valaki közületek valót válasszatok oda, soma csak 800 hsz-re van itt!!!

Avanti Crociati!

McFrost
ezt a topikot nem kellett volna búcsúztatni....de nektek sikerült... FM TOPIK R.I.P.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fyrex
...ha...

Avanti Crociati!

Magic Boy
Ha visszajönnétek ti (a Fyrex fórum lakói) ésm pár régi akkor a régi rangjához méltóan tudnánk búcsúztatni ezt a topikot.

Fyrex
😄DDDD

deus ex machina érkezik az igazság

Avanti Crociati!

soma22
rettegjetek😄DD

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

McFrost
kétlem hogy menne nektek...

olympus
mááár csak pár hsz.

Divatcsapatok OLÉ!

Magic Boy
Már csak 800 hpozzászólás szerintem próbáljuk meg a régi rangjához méltóan búcsúztatni ezt a fórumot.

olympus
fasza

Divatcsapatok OLÉ!

Fyrex
nah mostmár szpemmeljük össze azt a 800at hogy könnyítsünk Soma-n és oda koncentrálhasson ahova tartozik 😊

Avanti Crociati!

fsgh
Olé..arra a 800 hozászólásra még😄DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

hunbasser
Házigazda: soma22

OLE! 😊

ReaL MaDRid x siempre

vmvr

Megvan az elsõ meccs!!! Nagyon nehéz volt, de megvan!😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

LasDen
Hejj micsuda jó meccs volt ez.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

néztem azért vettem meg, mert dicsértétek!

képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!

vmvr

Eb-re utazó keretem

amúgy pénzügyi kérdéseimre valami ötlet? vagy bárki másnak #99182

vmvr

Másodszorra is sikerült kijutni😊

A csoprotom az EB-n, nem lesz könnyû innen továbbmenni

elég kevesen juttak már el odáig...

Sziasztok!
Tegnap már kérdeztem de nem kaptam választ:-( Nem tudna valaki betenni egy képet Salomon Kalouról úgy kb 2011-2015 körülrõl? Vagy csak leírni hogy jó lesz-e! Köszi!
hunbasser
nem azért mondtam 😄

ReaL MaDRid x siempre

én sose nem szidtam

turpert
Ledesma egy istencsászár nállam olvass vissza kicsit

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

ugy látszik népszerû a srác nekem is megvan valóban nagyon jó

turpert
Ledesma<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

hunbasser
látod,jó klub az a Real Madrid 😄DDD

ReaL MaDRid x siempre

kicsi adatbázis
jácható ligák:Anglia összes liga,francia 1.2.osztály,Német 1.2.osztály,olasz seria A, B , c1,Spanyol 1.2.liga Portugál és Holland elsõ liga valamint kisebb kelet Eu-s országok és Argentina Brazília megnézésre.

szevasztok!

Tudósítok egy kicsit a Cambridge Citymrõl(angol conference dél - 6. osztály)
1. évemben bajnok lettem
2. évemben bajnok lettem(Nemzeti Conference - 6. meccsel a vége elõtt) 15 ponttal végeztem a második elõtt asszem 107 ponttal úgy, hogy miután megnyertem a bajnokságot 2 vereségem is lett, mert már nemnagyon érdekelt az eredmény és gondoltam had játszon az aki kevesebbet játszott! Egyenlegem -2.000.000 körül mozog, az a gáz, hogy a nem futball jellegû kiadás, meg az egyéb kiadás havi szinten olyan 600ezer fontot elvisz. Valaki ötlet hogy ez mi a fene lehet????

1. évben megnyertem az amatõr fa kupát, 2. évben kikaptam 1-0 a döntõben!

Nagyobb igazolások:
Németh Krisztián
Teddy Sheringham(idén vonult vissza)
Naybet
Darren Carter
Patrik Berger
Ricardo Vaz Te
Rivaldo(17 éves Mozambiki gyerek)
Vladimir Koman
Emmanuel Ledesma

eltudtam adni pár játékosom is így olyan 800 ezres bevételem lett, hogy csökkentsem a veszteséget, most olyan -700 ezernél vagyok. Kértem a vezetõséget hogy egy nagyobb stadiont csináljanak mert most 5000 fõs, és azért hiába 4. osztály az kevés! nem akartak ugye mert nincs pénz, erre ultimátumot adtam és jött a válasz hogy megnézik a lehetõségeket és megpróbálnak bõvíteni. ez a 2. szezon végén volt, most szeptember van (kb. 3 hónap) és még semmi válasz. 😞

aztán jött egy hír: A Real Madrid lett az anyaegyesületem, pedig nem is kértem hogy keressenek, mert nincs pénz, és mindig erre fogták hogy azért nem találtak. Ennek kúúrvára örültem, 127e fontot ad a Real évente, és küldött is 4 pléját a Castillából, abból 2 elfogadta, egy balhátvéd és egy VKP. most a Castillában keresgélek hogy ki jöjjön még 😄

Egyébként német klubok folyamatosan bombáznak hogy ez ajánlák kölcsönbe, meg ezt ajánlák kölcsönbe és a faszom kivan már ezzel, egy darabig elutasítgattam aztán akkor még több jött, utána elfogadtam aztán ha aláírt volna elutasítottam, mert ilyen fos szarokat akarnak adni, de ez sem segített. most egyszerûen le se reagálom nyomok egy továbbot! Esetleg valakinek egy ötlet még?

Képet majd dobok holnap, mert melózok. addig is az Fm legyen veletek!!

zaki
😞

Milyen ligák vannak bejelölve, és mekkora adatbázissal játszol?

Uefa kupa:

majdnem megvolt.

Darkon
De korán van még....Igen nekem is ez a bajom majd meg finomitok rajta ugyis.

Born to win

hunbasser
ha elküldte self a kérelmet a modimélre(amit biztosra veszek),akkor már nem fognak rá válaszolni,az elkallódott.
fifa 07 topiknál is ez volt,sztem szólj Borgnak,h nézzen már rá a levelekre,mert így sosem leszel hg

Darkon:a banner már alakulgat,bár nekem még így is túl nyers :S
majd megpróbálkozom én is egy bannerrel,ha nem baj

ReaL MaDRid x siempre

grat all.
Darkon:gut a banner<#wink><#wink>

zaki
Nem rossz... <#eljen>

soma22
tetszik, csak még nem irták át, igy nemtok betenni.
hg feliratot viszont kérem vedd ki, és a helyére inkább az fmfansite.extra.hu, mint elérhetõ kiegek letöltési "centerét" tedd be.
le és feltöltés vagy valami😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Zizou5
srácok, király gabi miért fut fel a szögleteknél? tulságosan unatkozik?? pedig nem vok támadoba se nem tolam feljebb tiszta vicc...

zorrobomber
bl-csoport:

zorrobomber