Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Born to win
de a széleken a si logókat hagyni kellett volna úgy,ahogy igazából vannak
ReaL MaDRid x siempre
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
grat mindenkinek fõleg VMVR-nek az eb-gyõzelemhez
Odsz:
Keret:
pénzügyek:

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
szeretnem megkerni, aki itt van, hogy kuldje mar el nekem privatban, hogy honnan tudok 7.0.1 patch cracket leszedni
elore is koszonom a valszokat
a meccs elõtt dragoner tüzelte a csapatot, hogy ha ezt megnyerjük a sopron ellen akkor a 2 maradék meccsen lazithatunk, ilyennel még nem találkoztam, de bejött, és dragoner lett a meccs embere a 2-0ra végzõdõ meccsen.
a vezetõség mint látjátok boldog, mint ahogy én is, mert igaz hogy erõs keret van már az nb2ben is, de erre akkor sem gondoltam mikor feljutottunk. egy 17 éves srác, zuniga vezeti a gollövõlistát, feczesin remekül fogja az öreg tökölit pótolni, csepregi pedig már most is többször a pihenõ veterán lipcsei helyén játszott; remekül.
a bl-re a védelem közepét mindenképpen erõsítenem kell, dragóner 32, lakos 34 évesek, és nem a gyorsaságukról híresek, tímár pedig nem tûnik klasszis védõnek, bár nagyon jól teljesített mikor dragóner év elején 3 honapra kidölt.
elnézést ha hosszúra sikeredett, és esetleg zavart valakit hogy éjjel szinte csak az én képeim szpemmelték tele a topikot, de eddigi legélvezetesebb idényem volt ez.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
még a végén kallström megprobálta észrevétlenül lefejelni dárdait... hát nem sikerült.. 😄😄

(mosmar tenyleg fmezeik)
Born to win
igy már 7 pont elõny😄
meccs elõtt vébergyurko beszolt, én pedig felvilágositottam hogy lerombolom álmait😄
sikerült😄
darkon:
nem fog menni, fyrex megoldja holnapra, mert darabolni kell, htmlezni, stb, szal nem feltétlenül benned a hiba😊
románokat megvertük 0-2re:
csoportom állása amibõl továbbjutottam az elõdöntõbe, ahol svájcot kaptam:
szurkoljatok, és sry a sok képért 😊
Avanti Crociati!
Born to win
reacot(4. volt) is megvertük szili duplájával, ute szopott a debrecentõl, igy ujra megnyugtató 4 pont az elõny, és visszatért a remek forma😊
ute ellen kövi meccs, ha nyerek sztem megvan a bajnoki cim
alázás nemlett, de fecze talán még edzésen sem volt, és máris golt lõtt.
az öngolt is õ passzolta a kotsog fejére😄
13 perc alatt meccs embere is lett.
kezd a köv meccsen😄

Megvan!!!! Magyarország Európa bajnok!!!😄😄😄😄😄
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
kellett a vérfrissités, lipcsei, és lakos mennek cserének, helyükön timár, és csepregi lesznek, györt idegenben meg is vertük 2-1-re, pedig 4 meccse gyözelmi szériájuk volt😊
Off: vki plz help, angol windowsom van msot es minden full angol, billentyuzet is, nemtudtok vmi progit vagy patchet amitol magyar lehet(lesz)?
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
kipukkadtunk
FM -et kipróbálom. Nekem az adatbázis, taktika, életszerûség számít. 😊
Football Manager:
- taktika, adatbázis, életszerûség szempontjábül favorit
Fifa Manager:
- külcsíny szempotjából veri az Fm-et és egyszerûbb
C.M:
- szót se érdemel.
Magyarosítás:
van hozzá, Fmhungary.hu
Divatcsapatok OLÉ!
Bocs a kérdésért, késõ van, nincs idõm visszaolvasni. Szeretném kipróbálni, Foci managerrel még nem játszottam. Ugye most van három, A Football Manager, A Fifa Manager, meg a Championship Manager. Azt hiszem azt olvastam, ez a legjobb, legnagyobb adatbázissal rendelkezõ. Örömmel látom, néhány képen Magyar nyelvû. Utólag magyarosítottátok, vagy kijött Magyarul? Elõre is köszi a választ!