Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
csit edzést nemkap, max olyat amilyet gabber emlegetett anno:
olyan edzéstervet hogy még a mütöasztalon is fejlõdjenek az értékei😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

5w0rdf15h
😮 azigen már most bõven jók az értékei és ha még kap egy kis csít edzést <#ravasz1>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

soma22
na õaz:

egy istent faragok belõle az tuti😄

soma22
én a marseilles-t tuti
olyan csatárt szereztem beszarás.
2,2 misi volt az ára😊nincs 20 éves

5w0rdf15h
áh még letolok 1-2 meccset 😄

soma22
már aszittem egyedül szpemmelem tele a topikot ma éjjel😄
trinidadi sác kilõve:Skapusgond megoldva

5w0rdf15h
hajrá hajrá 😊

soma22
na az erõsitést megkezdtem:vermes már alá is irt, ingyen, nézegettem kapust,mert sara nem akar hosszabitani, pedig nagyon szeretem, meg németh is makacskodik, ugyhogy hrepkát, és egy trinidadi srácot szemeltem ki magamnak😊

soma22
téliszünetben:
marseilles ellen lesz a visszatérés, szerintem kimegyünk franciahonba játszani egy edzõmeccset valami nagyobb klubb ellen.

soma22
köszi nektek😊

5w0rdf15h
az komoly <#wow2> grat 😄

😄

látszik, hogy melyik a király csapat 😛

soma22

gratula <#eljen> <#smile>

soma22
meccs elõtt bepofáztak, aztán elég hamar el lett dönrve😊

soma22
csetelni kimondottan utálok...
majd megnézegetem köszike!

5w0rdf15h
KATT regelni kell majd játékoknál megkeresed FM 07-et és ott 1on1 ligába regelsz és lehet tolni a meccseket online 😊 aztán meg mIrc-en #hungary.fm-en mindig jó társaság van 😊

soma22
gratula
ezek a csoportosulások mere vannak?

5w0rdf15h
hát bakker rohadt jó meccset játszottam 2on2 ESL Winter Cupban 😊
portugál csóka ellen...(hozzáteszem sok csíter van köztük)
mind1 szal a meccs: elején kizártuk 5 nagy csapatot (chelsea, barca, inter, real, arsenal)
erre õ MU-t választotta én meg Valenciat oké
elsõ meccset otthon toltam eléggé támadó taktikkal Villa be is talált elsõ 20 perc végén félidõ 1-0 volt
ezután egy nagyon szép akció végén újabb gól volt nálunk amivel már 2-0 volt de sajnos C.Ronaldo gyorsan szépített...majd Saha a meccs végén egyenlített is 😞
2. meccs már idegenben volt ahol kontratámadós def taktik dominált mégis én vezettem már a meccs elején Villa szöglet után oltári nagy gólt akasztott...majd végig én irányítottam 13/4 volt nálam és 1/0 volt nála a stat félidõben. Ezután kiegyenlített mezõnyharc volt majd újabb gól nálam 😛 Vicente egy hatalmas indítást kapásból vágott a kapuba ezután volt az egyetlen kapuralövése Scholes bomba...ami persze beakadt...de maradt az 1-2 ide így nyertem 😛 4-3as összesítéssel és nálunk az elõny ^^

huhh sry kicsit hosszú lett 😊

soma22
nu megjöttem, töltöm a fradit

GTheo
Hunbasser, két szélsõ tkpnak két gyors techinkás srácot, kpra mehet tkp is akár nálam úgyvan h deco inkább támadóbb xavi meg átlagos, erõs csapat ellen vkp full védekezõ.Lederhose halmosi egy kincs volt akkr nálam 😊
27 meccse veretlen vok 😛 12meccses gyõzelmi sorozat, bldöntõ elõtt összes kulcsjátékost pihentetem...
Lett egy amcsi fiókcsapatom, new england és nekik 2milla eurót fizetek ! de állítólag evvel betörök az amerikai piacra, és állítólag jelentõs haszonnal fogok ez járni, a szerzõdés jellege kölcsönös üzleti haszon mind2 fél részére. tényleg (sok) pénz fogok nyerni ebbõl? mert azért 2 millát fizetek.mondjuk az nem vészes de...na mind1 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Mor3llo
majd megnézem 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hunbasser
akkor próbálgatni fogom!

jelenleg 2 csatárt ostromlok,meg egy nagyon jó kapust,majd tolok róluk képet

ReaL MaDRid x siempre

GTheo
Halmosi? nálam anno lokiban a legjobb volt !
Hunbasser a 4-3-3 vkpval naon jó!

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Chelsea 2-1;0-0-al kiejtve, köv ellenfél arsenal, idegenben 4-2 nekem otthon 3-0, döntõben valencia, bajnokságban 11 meccses gyõzelmi sorozat, 2 forduló van még meg bl döntõ

Mor3llo
nekem meg támadni nem hajlandók...egyszerûen tökölnek..jön úgyis a téliszünet, eladok 1-2 játékost, és kb veszek 800000euró értékben egy penge kis balszélsõt.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hunbasser
maradt a 4-0,az vígasztal,h a támadójátékom már nem olyan impotens,mint régebben,helyzeteim voltak dögivel,csak azokat ki is kellett volna használni.cissé elkezdte a könnyített edzéseket,még egy hónap és játszhat,kell is.
2.félidõben csak én támadtam szinte,meg a west hamnek volt 1-2 szöglete,4-3-3-al játszottam a 2.félidõben 2-2 szélsõ védõvel és középpályással,így jobban is játszottam mint az 1.félidõben,utsó 10 percre már támadás meg minden maxon ment.
nem jött össze :\ hagyom ezt a taktikot most,nem tûnik rossznak,legalábbis a 4-3-3 egy vkp-val.

ReaL MaDRid x siempre

soma22
nekem mostanság az idõhúzás uefában igencsak bevált

Mor3llo
akkor én mit szóljak ? utolsó két meccsem : Augsburg, kiállítottak tõlük egy embert kb a 60.perc környékén...kicsit jobban ráállok a támadásra, de ez a tetvedelm pörgeti az idõt mint az állat...erre 90.percben lekontráznak 10 emberrel, és 2-1-re nyernek..
Koblenz : szintúgy vhogy 60.percben kiállítotak tõlük vkit..itt is ráállok a támadásra, behozok 3 csatárt, szélsõket felnyomom, mint a gõz, erre fél órát lepörget esemény nélkül.Vicc ez az egész.Mikor pedig én akarom húzni az idõt, akkor meg 2percenként bedob nekik 1 óriási gólhelyzetet.Ilyen 2006-ban azért nem nagyon volt..

soma22
:S

hunbasser
4-0-ra állok a west ham ellen,az elõzõ meccset 0-3-ra õk nyerték...
ha így marad,7-0-ával jutnak tovább az uefa kupában.szégyen és gyalázat,nem megy ez nekem,de nem adom fel,most átálltam teljes támadásra

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Grat, qrva jól tolod!

itt a bajnokság:

de még Sidibét is ajánlom a budesligába Van Buytenen és Metzelderen kívül akárkit lefejel

soma22
pc guruk offtopikba help pliz

nézd meg a legutóbbi képemet milyen marha sikeres vagyok😄 amugy a keretedhez alakitsd ki a taktikot ha jók a szélsõid akkor a széljátékot erõltesd meg ilyenek...

soma22
még feljebb is

szerintem simán bundesligaszint lesz mind a kettõ

saviola83
Srácok ti hogy a francba bírtok ilyen sikeresek elnni nem érte,.Kipróbáltam ezer meg 1 taktikát de semmi nem jön be.Egyszerûen lejátszanak a pályáról.Esélyem nincs.Pl olyan emberkék fejelnek gól ellenem hgy röhelyes.Valaki seígtsen léccci emrt imádoom ezta játékot de kikészít hogy rongyávernek.Nem is eredményben inkább játékban.

cory11
hazamegyek és megveszem Hrepkát úgy is olcsón adják.

cory11
Nemeth mar megvan tavaly egesz jo volt a másodosztályban de idén kölcsönadtam a Saarbrückennek.Hrepkát meg folyamatosan kinálja az MTK.szerinted felfejlõdhetnek Bundesliga szintre?nyilvánvaló hogy késõbb mikor lesz több pénz akkor én is akarok venni világklasszis játékosokat.

soma22
ketten együtt lennének a legjobbak:
hrepka nálam a fejjátékáról híres németh meg a cselezésérõl.

Mor3llo
Töltöm Karlsruhét ...

én szerintem Némethet és Hrepkát is megveheted kb 1 000 000€-ért

cory11
szerintetek Nemth Krisztian vagy Hrepka jobb a gammaban?mondjuk van nalam kb 15-20magyar(fejbol nem tudom hogy mennyi)es vannak kozyuk jo csatarok pl:az ifiben Aranyos Mark(mar bemutatkozott a felnottben es eddig 3mecs 1gol), a fiokcsapatomnal(Perugia)van Faggyas,a ket Saliga a felnottben meg Gosztonyi aki 16 evesen debutalt a Magyar felnottvalogatottban es eddig 4mecs 4gol nalam meg nem rugott golt igaz kb 10-20 perceket jatszik.

remélem.Diósgyõr ellen meccsen 30 kapuralövésünk volt és 2-0ra nyertünk

cory11
hali es grat mindenkinek.
a kolnnel a 10.vagyok de van egy elmaradt mecsem es ha nyerek meg 6. is lehetek.most telen jon hozzam Sidnei Alpay helyere mert mar eleg oregesen mozog a fiu.kellene meg egy jo cstar(olcso kb 2,5millio euroert) nem tudnatok mondani vkit?Freist mar probaltam de 4,4milla az indulo ar es olcsobban nem adjak.

soma22
jövöre jobb leszel

Nincs😞 itt a tabella:

azért ez kemény csoport volt ennek a csapatnak

soma22
3. hely sincs meg?