Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyan edzéstervet hogy még a mütöasztalon is fejlõdjenek az értékei😄
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
olyan csatárt szereztem beszarás.
2,2 misi volt az ára😊nincs 20 éves
trinidadi sác kilõve:Skapusgond megoldva
marseilles ellen lesz a visszatérés, szerintem kimegyünk franciahonba játszani egy edzõmeccset valami nagyobb klubb ellen.

látszik, hogy melyik a király csapat 😛

majd megnézegetem köszike!
portugál csóka ellen...(hozzáteszem sok csíter van köztük)
mind1 szal a meccs: elején kizártuk 5 nagy csapatot (chelsea, barca, inter, real, arsenal)
erre õ MU-t választotta én meg Valenciat oké
elsõ meccset otthon toltam eléggé támadó taktikkal Villa be is talált elsõ 20 perc végén félidõ 1-0 volt
ezután egy nagyon szép akció végén újabb gól volt nálunk amivel már 2-0 volt de sajnos C.Ronaldo gyorsan szépített...majd Saha a meccs végén egyenlített is 😞
2. meccs már idegenben volt ahol kontratámadós def taktik dominált mégis én vezettem már a meccs elején Villa szöglet után oltári nagy gólt akasztott...majd végig én irányítottam 13/4 volt nálam és 1/0 volt nála a stat félidõben. Ezután kiegyenlített mezõnyharc volt majd újabb gól nálam 😛 Vicente egy hatalmas indítást kapásból vágott a kapuba ezután volt az egyetlen kapuralövése Scholes bomba...ami persze beakadt...de maradt az 1-2 ide így nyertem 😛 4-3as összesítéssel és nálunk az elõny ^^
huhh sry kicsit hosszú lett 😊
27 meccse veretlen vok 😛 12meccses gyõzelmi sorozat, bldöntõ elõtt összes kulcsjátékost pihentetem...
Lett egy amcsi fiókcsapatom, new england és nekik 2milla eurót fizetek ! de állítólag evvel betörök az amerikai piacra, és állítólag jelentõs haszonnal fogok ez járni, a szerzõdés jellege kölcsönös üzleti haszon mind2 fél részére. tényleg (sok) pénz fogok nyerni ebbõl? mert azért 2 millát fizetek.mondjuk az nem vészes de...na mind1 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
jelenleg 2 csatárt ostromlok,meg egy nagyon jó kapust,majd tolok róluk képet
ReaL MaDRid x siempre
Hunbasser a 4-3-3 vkpval naon jó!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
2.félidõben csak én támadtam szinte,meg a west hamnek volt 1-2 szöglete,4-3-3-al játszottam a 2.félidõben 2-2 szélsõ védõvel és középpályással,így jobban is játszottam mint az 1.félidõben,utsó 10 percre már támadás meg minden maxon ment.
nem jött össze :\ hagyom ezt a taktikot most,nem tûnik rossznak,legalábbis a 4-3-3 egy vkp-val.
ReaL MaDRid x siempre
Koblenz : szintúgy vhogy 60.percben kiállítotak tõlük vkit..itt is ráállok a támadásra, behozok 3 csatárt, szélsõket felnyomom, mint a gõz, erre fél órát lepörget esemény nélkül.Vicc ez az egész.Mikor pedig én akarom húzni az idõt, akkor meg 2percenként bedob nekik 1 óriási gólhelyzetet.Ilyen 2006-ban azért nem nagyon volt..
ha így marad,7-0-ával jutnak tovább az uefa kupában.szégyen és gyalázat,nem megy ez nekem,de nem adom fel,most átálltam teljes támadásra
ReaL MaDRid x siempre

hrepka nálam a fejjátékáról híres németh meg a cselezésérõl.
a kolnnel a 10.vagyok de van egy elmaradt mecsem es ha nyerek meg 6. is lehetek.most telen jon hozzam Sidnei Alpay helyere mert mar eleg oregesen mozog a fiu.kellene meg egy jo cstar(olcso kb 2,5millio euroert) nem tudnatok mondani vkit?Freist mar probaltam de 4,4milla az indulo ar es olcsobban nem adjak.
azért ez kemény csoport volt ennek a csapatnak