Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg van az új tactic remélem bejön
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
ráadásul Ben arfa és romagnoli nyekkent x idõre
hát-hát
taktik gondom van úgy láccik a bajnokságba jó lesz de a bl-be...
na majd kitalálok vmit :S<#fogmosas>#fogmosas><#wilting>#wilting><#help>#help><#szomoru1>#szomoru1><#pardon1>#pardon1><#vigyor5>#vigyor5>
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

HSV 4-0 Sporting...
hát-hát...
vélemény?
és a figyelõ még jarolim-t tartotta veséjesnek de én guerrero-tól, sanogo-tól, meg vaart-tól jobban féltem és igazam lett sanogo 2-t lõtt vaart 1-t zúzott 25-rõl
Term. Grat Soma,Frost,Hegr,Self meg aki megérdemli 😄
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
én 2 éve anno felvételiztem központin. Magyar nagyon könnyû , 50/45 pontot a legbalfaszabb is elér. Matek viszont elég nehéz , még engem is megerõltetett ( pedig van ien városi 1. meg megyei 3. helyem 😄 ). Azt ajánlom , hogy az utóbbi 2 év matekját csináld meg , minidg uaz szinte 😊
Szombat reggelig nem fmezek ezt most bejelentem 😄 már 1 napja nem fmeztem, szombaton központi felvételit írok :S
Utána folytatom a Barcát ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
közbe jön egy hsv bl meccs és talán a chelsea ellen felépül már
a 3. ellen ûfél a dynamo zagreb
leglább az uefa kell
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

www.wildanimals.com/wesleysneijder
www.wildanimals.com/luisjimenez

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
abarca, cid, ben arfa, hrepka, vásquez
év végére bajnokságra török hátha meg lesz 😊
bl-be mindenképp be akarok jutni 😊
amúgy GRAT mindenkinek iszonyat jól tolja mindenki
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Hegeace, fradista vaok, de szorítok azért 😊
én meg lassan meek, holnap tiszta fejjel befejezem az idényt !

Keztem már egy komoly gammár és egész szépen összeállt a csapat:

Heló szia remélem hogy vagy
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Hát a Sneijder-Luis Jimenez kettõs jobbnak bizonyult a Lucho Gonzalez-Tomas Sivok kettõsnél. Mindketten gólt rúgtak , és szépen játszottunk
De a Köln is döntetlent játszott, így változatlanul elsõk vaunk 2-en.Viszont feljött a kis München 1 pontra ...szoros, de nagyon.Fõleg h most meek kis Münchenhez..
ajax - vitesse
ajax2 - nac breda
😄:SA😄AS😄:AS😄AS😄:as.d.asd.as.das.d.a.d.a
mostmár nyerd ám meg! 😄
carlos perez 😄S:AD:AS::S ezen haltam be röhögéstõl
ezekre a bassza meg az elnökre probáltátok már azt a beállitást, hogy minden ajánlat elutasitása?
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...