Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4 órával késõbb de megjöttem
töltöm a game-t 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Kicsit túlzás sztem :S
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Most már csk azon vacilálok ki l1en az elsõ számú csatár csere, anderson v walcott 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Szeva Soma kösz a szurkolást meg is lett az eredménye
turpert: hát ez télleg ciki :SSS

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
Figyelemreméltó mennyi gólpasszt adott, és elég sokszor lett a meccs embere is.

Eto'o egy állat 😛 kövi meccs is mallorca ellen kupában 😛😄

Aztán jött az utolsó meccs...hát továbbra is, 6-7 ifivel a kezdõben nehéz végigvinni az utolsó 7-8 fordulót, úgy hogy rengeteg rangadó volt még ezekben a meccsekben.Tehát, az utolsó meccs.Már majdnem kezdtem szidni mindent, mert ha döntetlen maradt volna, csak 3. leszek, az pedig jóval kevesebb pénz.De Kapllani segített, hála az égnek.
Hát, így néz ki a tabella a végén, 34 kemény forduló után:
3,5 millió eurót kaptam, a szurkolók,a vezetõség, a média össze vissza dícsért, és végülis, énis elégedett lehetek, mert a csapatot a média a 7. helyre várta.Mégis, kicsit savanyú a szõlõ, mert simán lehettem volna elsõ 😞
töltöm Karlsruhét, közben nézem a kézilabdát 😄

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
2 meccs 6 pont:

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ReaL MaDRid x siempre
de vszeg az átigazolási szezon vége elõtt nem nagyon lesz 😊
nm
mikor lesz uj patch, adatbázis frissítés?
kösz!