Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaMarcus
hy
4 órával késõbb de megjöttem
töltöm a game-t 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

derley
Én most félidõben így állok, a védelmem még nem volt ilyen jo az évek alatt, mint most:

Mor3llo
okés, h fejlõdik, meg nagy tehetség, de azért 34millió euró ?
Kicsit túlzás sztem :S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

derley
Hyhy all!! Grat midnenkinek!! Nagyon jok vagytok!

soma22
mintha gyors lenne a kölök😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
mondtam hogy nem lesz gond

Ars3nal
nemrossz, bár még sokat fog fejlodni<#eljen><#eljen><#eljen>

GTheo
thx

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

5w0rdf15h
nah ezt megúsztam 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Ars3nal
kepet Walcottrol

ja es krat

GTheo
Walcott felépült, 76dik percben beáll eto'o helyére és tessék 😛
Most már csk azon vacilálok ki l1en az elsõ számú csatár csere, anderson v walcott 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

turpert
Egyenlegemen 120.000 van és 2.000.000 ajánlottak átigazolásként 😄

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

soma22
reménykedtem benne😄

Mor3llo
neked is 😊 Sopronnal alázod a népet 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gut player😄
Szeva Soma kösz a szurkolást meg is lett az eredménye

turpert
grat

grat<#taps>

Ars3nal
grat

turpert
hát nem is gyengén 😞

Mor3llo
szép jó estét 😊
turpert: hát ez télleg ciki :SSS

Vertem 2-1re a Hearts csapatát és továbbjutottam:

Mor3llo
Õ ingyen fog jönni.Elég jó kis baloldali kp.

turpert
asszem többet nemjáccok Baktalórántháza Fradi 0:0 végig 88 perc be egy helyzett alatt 3 kapufa 90. perc lesgól aztán ad egy tizit Lipcsei a kapusba lövi a kipattanót Tököli a kapusba vágja a kipattanót Laczkó az égbe bombázza majd a 93. percbe újjabb kapufa na mondja valaki ez után hogy nem vagyok szerencsétlen

soma22
Szevasztok!
Grat maldini, szurkolok

Ars3nal
jött kölcsönbe Legrotagglie,Sereni(a lekjobb),Virga
és megvettem Sándor Tamást😄

Ars3nal
<#eljen>

Mor3llo
Porcello az év játékosa lett:

Figyelemreméltó mennyi gólpasszt adott, és elég sokszor lett a meccs embere is.

Ars3nal
xar az Empoláj, inkább kezdtem Messinaval😄DDDDDDDDD

Mor3llo
köfi mindenki 😊

GTheo
4dik szélsõ védõ, zambrotta mind2 oldalra jó, guardado csak bal, eboué csak jobb, és ha vki megsérül akk...
Eto'o egy állat 😛 kövi meccs is mallorca ellen kupában 😛😄

Ars3nal
<#taps><#taps>

Mor3llo
4. jobbhátvéd ? nekem 2 van, 1 sérült, 1 van teljesen épen, az is tartalékbõl jött fel 😛

zaki
Na menj a p!csába... 😄DDDDDDD

zaki
Grat! Lényeg a feljutás!

GTheo
Plz vki gyors ajánljon nekem egy (csere) szélsõ védõt, akár meik oldalra lehet, barcába kéne, guardado,eboué és zambi vannak, kéne 1 negyedik... elõre thx...scoutot lassan tölti be kurv*ra :S

Mor3llo
Hát, valahol itt rontottam el.2 fordulóval a vége elõtt, kikapni, hát nem éppen jókor jött..a 'Lautern nyert, így ment 3 ponttal.

Aztán jött az utolsó meccs...hát továbbra is, 6-7 ifivel a kezdõben nehéz végigvinni az utolsó 7-8 fordulót, úgy hogy rengeteg rangadó volt még ezekben a meccsekben.Tehát, az utolsó meccs.Már majdnem kezdtem szidni mindent, mert ha döntetlen maradt volna, csak 3. leszek, az pedig jóval kevesebb pénz.De Kapllani segített, hála az égnek.

Hát, így néz ki a tabella a végén, 34 kemény forduló után:

3,5 millió eurót kaptam, a szurkolók,a vezetõség, a média össze vissza dícsért, és végülis, énis elégedett lehetek, mert a csapatot a média a 7. helyre várta.Mégis, kicsit savanyú a szõlõ, mert simán lehettem volna elsõ 😞

Mor3llo
Sziasztok, grat mindenkinek, fõleg Selfnek 😊)
töltöm Karlsruhét, közben nézem a kézilabdát 😄

igazságos döntetlen

billywood
én is így vélekedem 😊

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

hello, saját profil képet, lehet betenni a jatékba?
turpert
grat 😊

turpert
a faszból vannak ezek ? 😄

hunbasser
szép<#eljen> grat

ReaL MaDRid x siempre

Szevasztok Managerek!Grat all
2 meccs 6 pont:

LasDen
hát sztem idén az fmhungary egy rakás sz*r.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
egyébként grat,csak így tovább

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
huh,amikor a paintet megnyitod,húzd össze a "munkaterületet" kicsire,ha nyomsz egy ctrl+v-t(ez a beillesztés billentyûkombinációja),akkor magától akkora lesz a munkaterület,mint amekkora a kép.utána nem kell rajta nagyítani,meg ilyenek,csak simán elmented jpg-be

ReaL MaDRid x siempre

szerintem tudnál róla ha lenne, például az fmhungary-n már kinne lenne

de vszeg az átigazolási szezon vége elõtt nem nagyon lesz 😊

nm

Ellátogadtam a Stenford Bridge-re és 2-1re kikaptam a Lilákkal, de úgy hogy a Petr lett a mérkõzés embere....asszem ez sokat elmond<#vigyor1><#ejnye1>
üdv!

mikor lesz uj patch, adatbázis frissítés?
kösz!