Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennyire egy szemétláda sporit mint ez!
Guardado, és Cardénas kiállítása fullra semmi nem volt után meg kranjcar-nak eltörik a lábát és csak szabadrúgás!
<#levele>#levele><#levele>#levele><#gun>#gun><#gun>#gun><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1><#violent>#violent><#violent>#violent>

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
ReaL MaDRid x siempre
zaki: nekem is ugyan ez az elvárás 😊

akkor mekkora a képméret?750*valamennyi vagy 800*600?
Nagyon elégedett vagyok. Picit ideges vagyok a kapusom miatt, mert a 2. gólt 30-ról kapta, sztem védhetõ volt.
mellesleg hétfõre húzódott a hardver vásárlás,de valószínû,h akkor az összes egyben,ha minden jól megy(bár kicsit félek,h ez az ember nem tud majd 1-2 dolgot megszerezni nekem)
és akkor hétfõtõl nyomom az fm-et.jelenleg jó megvagyok nélküle.mondom JELENLEG 😊 jó játék ez,csak még nem fertõzött meg
ReaL MaDRid x siempre
ezérrt jáccott andy cole és egy rakat helyzetet kihagyott
az a jó h pár hét és debütálhatnak 😊)
6 friss igazolással jáccottam le a meccset 😊
de kb. 8-cal akartam 😊
de legalább Németh Krisztián góllal debütált 😊

és most vagyok liga1-ben, conferencébõl jutottam el idáig...
és most is naon jól állok... 4. vagyok...
de most kezdek 1et az egyik kedvenc csapatommal az OM-el, mert Oxfordnál már hiányzik a nemzetközi kupa<#hawaii>#hawaii>
ALEZZ MARSEILLE <#violent>#violent>Lyon
~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~
I’m Forever Blowing Bubbles...
<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1>

FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK
A legszebb az volt, amikor egy hozzám ingyen csapódott paragway-i játékosról állította, hogy rém szomorú, mert nincs nálunk honfitársa, és hogy lelki békéje érdekében ugyan már igazoljak még egy paragway-it, legyek szíves. Persze, ez nem jött össze, akik vannak, nem jönnek el Debrecenbe semmi pénzért.
eközben megjött higuaín, vitti, blaszczykowski és Daminutä is 😊
jó szezonkezdetnék nézek elébe
a média a 17. helyre vár, de mint mindig a cél az uefa 😊 (kicsit optimista vagyok😊)
25 játékosomból 10 sérült , kb az egész elsõ csapat , és 4/4 kapus is sérült 😄
most jó edzõim vannak minden kategória 5 csillagos 😊
a vb-n is fogsz eredményt elérni 😊
én pedig a portsmouth-al most a tottenham-mel fogok kezdeni a bajnokságba, eddigi igazolások akik már itt vannak(tehát már nem kell munkavállalási v iesmi): gago, guardado, bale, paillaqueo, vermeer, southgate(õt eredetileg edzõnek hoztam de most van a posztjára más szóval tartalék lesz)
és remélem jön még vitti is 😊
pár felkészülési meccsrõl kép:
Portsmouth 2-2 Nürnberg
Havant & Waterlooville 0-3 Portsmouth
Oxford 0-3 Portsmouth
és még jön a lens 😊
egyébként a depor és a nürnberg meccsen az egyenlítõ gól kapus hiba volt 😊
ma is van 1-2 órám , pénteken semmi , szombaton sem hiszem -.-
sikerült elfoglalnom a Magyar szöv.kapitányi posztot a cél a VB-re kijutás
FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!