121242
Football Manager
  • PetruZ
    Igen, az lehet. Edzéstől függ. Ha bekattintod a "show potential attributes"-t, látod, hogy mik azok, amiket maximum elérhet. De az szinte biztos, hogy nem fog sikerülni az összes tulajdonságát így felnyomni, mert addigra rég meghal. :) Szóval az edzéstervek más és más csoportokra gyúrnak és azok fognak fejlődni, míg a többi stagnál, de inkább csökken. Tehát a max. ability-t nem lehet elérni, de a közelében lehet járni.
    A "positional rating" alatt érdemes megnézni, hová, milyen pozícióra fejlődhet a legígéretesebben (közben szintén kattintható jobb felül a pipa).
  • Darkon
    Orom fuleimnek es o ide miert nem ir
  • Squizzi
    akkor ö most szupertehetség ?
  • 5w0rdf15h
    hát gabber már a 2. osztályban jár...ott is feljutásra szal nem kéne lebecsmérlő dolgokat írni
  • Darkon
    Csak egyet latnek aki vegig is viszi
  • zaki
    Látom... :D

Lehet folytatom az Aston Villás mentésemet.
  • Squizzi
    KÖSSSSSSSSSSZ

Plymouth , WBA
  • 5w0rdf15h
    angol 5. osztály
    [gabber vírus ferőzte meg]
  • Ars3nal
    menj Barnsleyval:D
  • soma22
    most nagy az angol legalsoliga örület, tolj onnan valakivel, csapat annyi van mint a szemét:D
  • zaki
    Jah, Fradival. Lenyomtam most 2 nap alatt 1 évet, megnyertem 3 ponttal a bajnokságot a Debrecen előtt, pedig sokáig vezettek. MK-t is behúztam. Most bejutottam a BL-be megint, Bordeaux-ot vertem ki 6-1-es összesítéssel (4-1 itthon, 2-0 otthon), bajnokságban még 2 döntetlennel kezdtem már megint... 2009/2010-es szezonban tartok.

Elpusztult a gép, azért nem voltam vagy 2 hónapig.

Most akarok Angliában kezdeni egy új gamet, csak még nem döntöttem el kivel legyek... :S
  • soma22
    luxus...

te tolod most valakivel?
    régen hallottam már felőled:)
  • zaki
    Szívesen...
  • soma22
    potential ability alapján keress, érdemes 150 felettieket nézni, azok a huzosabbak.
    fiatalon ingyen vagy fillérekért szerezhetsz ilyen embereket, az hogy fejlődnek e már az edzőkön, edzésterven, és az edzőkomplexumon múlik
  • Squizzi
    és hogyan lehet keresni ilyen sztárokat ? mert zúnigát ugy mondták nekem
  • Ars3nal
    itt a keret, Cordóba istenpleja lesz bár most se gyenge, van pár vénember de nembaj:P

• hunbasser
    ha bepipálod a "Show potential attributes"-ot,akkor meglátod,h milyenek lesznek az értékei
  • Squizzi
    melyik értékböl lehet tudni hogy egy játékos nagy sztár lesz ?
  • zaki
    http://www.fmscout.com/
  • zaki
    Sok sikert... :c
  • Squizzi
    honnan lehet leszedni a legujabb Scoutot?
  • Ars3nal
    kezdtem Strasbourggal hosszú meditálás után, majd jönnek lassan a képek:)
  • Squizzi
    ez melyik skin ?
  • Pisti1026
    Hy all! Elkezdődött a második idényem. Bajnokságot viszonylag jól kezdtem, 5 meccs 3 győzelem és két vereség(MU-West Ham 2-1, Sheffiel U.-West Ham 1-0, na ezen a meccsen falra mászta egész meccsen mi támadtunk és egy tizeneggyesből kaptam ki.Igazolás nem sok volt csak Glen Johnson jött meg Woodgate megy egy pár nagy tehetség. BL-be két meccs a Barcelona ellen egy otthoni 3-3 és egy idegenbeli 5-1-es győzelem a Shalke ellen, amiről itt egy kép:
  • SeLFisCH
    Jól kezdődik a szezon

Legjobb védőm 10hónap,Legjobb csatárom 6 hónap
  • SeLFisCH
    Barátságos mecsekkel próbálok kilábbalni valamilyen szinten az 1M euros mínuszból. Eladtam egy plejámat 400E-ért,meg valszeg megy az urugayi csatárom a Napoliba 500E-ért. Igazoás jól megy,vmi 15 pleját szereztem,mind 160+ PA. Van egy 188 PA angol csatárom is

Cádiz:Juventus 2:2
    Cádiz:Athletic 1:1
    Cádiz:Everton 1:0
  • SeLFisCH

ui: új lp albumról a bleed it out-ot már 38x játszottam le zsinórban és nem unom :DDD
  • Csesza
  • PetruZ
    Befuccsolt a Stockport-om, totálisan besz*rt a Ravennám (fél év alatt 5 pont, utolsó hely), úgyhogy visszatértem a jól bevált Lucchese-hez és újrakezdtem ott.
    Még csak a friendly-k mennek, de a csapat sokkal ígéretesebb, mint korábban. Igaz, mindig kikapok 1-2 góllal, de amíg olyan csapatok jönnek a random sorsolás miatt, mint a Monaco, a Frankfurt, vagy a Leipzig, tojok rá. :) A kis 12 ezres stadionomban pl. a Monaco ellen még a fákon is lógtak: valamivel több, mint 14 ezren voltak kíváncsiak Kollerékre. :D
    A havi balance-om eddig félmillió eurós pluszt mutat, megszabadultam pár drága, de gyenge játékostól is, és vettem olcsó ígéretes srácokat, meg 20-30%-os loan-ban van 2-3 nagyon tapasztalt francia és német elsőligás, de mellőzött figura. Vettem egy fiatal spanyol balszélsőt (AM L) is, vele még lesznek gondjaim. Nagyon tehetséges, de amint betette a városba a lábát, összecsődítette a médiát és örömmel nyilatkozta, hogy mennyire boldog azért, hogy idekerülhetett, mert a klubot egy lépcsőfoknak tekinti a nagyobb európai élcsapatok felé. A szurkolók persze finoman elküldték az anyjába, nekem meg beszóltak, hogy az erősítéseknél legközelebb figyeljek a klubhűségre és a vöröscsíkos mez iránti elkötelezettségre. :)
  • zaki
    Értem, köszi. Én most a 3. évben vagyok a Fradival, 1. évben feljutottam az NB1-be, köv. évben meg is nyertem, aztán bejutottam a BL-be, a legjobb 16-ig jutottam, ott a Barcelona vert ki 5-0-ás összesítéssel... Pénzügyileg jól állok, 4,5m font van vásárlásra, és 15m az egyenlegen. Edző és utánpótlásbázist már fejlesztettem, most megint korszerűsítve lesz. Jelenleg a 20. fordulóban vagyok, le vagyok maradva a Debrecentől 3 pontra, mivel qrva sok x-et játszottam... (12gy7d1v) Csak az a gáz, hogy kevés gólt lövök, csak 25-öt rúgtam, viszont 8-at kaptam... Majd év végén tolok be pár képet.
  • SeLFisCH
    szerintem is
  • viktroo
    remélem ellenem sem lesz, ha egyáltalán játszik...most nézegettem a Madrid csapatát, Cristiano Ronaldo; Robinho; Gerrard; Cassano csak egykét név...az előző körben 7-1el ejtették ki a MU-t
    Nemtom milesz, sztem kiesek...
  • Squizzi
    irtam privibe
  • Bereet
    Micu is(Valencia)
  • soma22
    akkor a fradis mentésemben ugy vásárolták vissza, mert még meg is akadt a szemem a 70 millás vételen:D

[blben ellenünk momentuma nem volt]:D
  • viktroo
    Az a Bueno gyerek Real Madrid saját nevelésü játékosa
  • soma22
    ezt a bueno gyereket nálam is megvette a real:D

egyébként részvét
  • Darkon

• soma22
    na vége az első felvonásnak, de most nincs már kedvem a rájátszáshoz.
  • Taibi
    Szevasztok!

Lehet valahogy csak az utánpótlásválogatottat írányítani?
    Pl csak u21, felnőttet nem?
    Ha igen, akkor hogy?