121242
Football Manager
-
#879 Az igen akkor remélhetőlegf a teljesben is benne lessz lés akkor én nagyon boldog leszek! -
#878 nem, lefordítottam munka időben:DD -
Kanál #877 igen -
#876 Hogy,hogy magyr?
Választható benne a Magyar nyelv? -
Kanál #875 gerrardot positionsnál érdemes megnézni... -
#874 jól átb@ztak :D -
Kanál #873 6 perce szenvedek vele de sehogy nem jön össze a vonalas cucc :D -
#872 Az év üzlete!
Egyik rivális méregfoga kihúzva!
4,5 milla font volt! -
#871 nálam a játékosok értékeinél nem számok vannak hanem vonalak, vissza lehet állítani vhogy a számokat? -
#870 itt meg van lóvé és itt is jók az értékek!
világverés lesz! -
Kanál #869 pedig nincsenek túl jó értékei. pozitívum: fel vannak javítva a Lyon pléják értékei =P -
#868 Nakatatól rémálmaim vannak,voltak,lesznek!
-
#867 úgy néz ki megkötöm az év üzletét! -
Kanál #866 akkor nem tom kivel kezdjem a demot O: [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1122310804]zeretettel várlak itt ^^[/URL] -
#865 csoki fsgh -
#864 Én mentem jo8 mindenkinek... -
#863 Hát az nem annyira jó mert nekem néha a 2005-el se nagyon ment... -
#862 szija mekfroszt, igen ma vagy holnap kapsz egy kall of dutist -
#861 Szia gabber! Nem tudom hogy mennek itt a dolgok, de itt mindenki Tőled kér logót, éne esetlege?:D -
#860 de holnap megcsinálom -
Oszi #859 Nekem nem tudnál segíteni logó ügyben mert így fehéren nagyon gyér? -
Oszi #858 A francia bajnokságban a lyont szeretem a legjobban!De inkább barcelona de a lyon a number two! -
#857 Visszavágó Wita ellen idegenben 3-3.Az már rögtön látszikhogy a védelemmel gondok vannak.Ott még meg kell találni a megfelelő edzőt és edzésmódszert na és a játékosokat. -
#856 jah holnap kapsz egyet, csak írd le hogy mi legyen a logóban, de ne kérjél nyagyon csicsát mert nem vagy vip (120*20 pikszeles), ha vip leszel akkor már tudok csicsát
-
#855 Gabber lehetne yge kérésem?Tudsz nekem csinalni ilyen lógót mint ami itt sokaknak van.Nagyon megköszönném.Ha akarod beteszem neked a palermo U18-as screensotjait -
#854 elkezdtem egyet a Newcastle-lel az első meccsemen 5-2 ide a wita gorica ellen." lövésből 2 gól nekik.Úgylátom a kapus és a védő edzésen még van mit finomítani.Owen 4 góllal mutakozott be -
Kanál #853 lyon fan e vagy? -
#852 még nem lesz callofduty! -
#851 igen -
#850 papa az efemfüggő :P -
#849 -
#848 ááá de várom már!!!!
Kiváncsi leszek rá!!!
Szerintetek úgy összeségében eddig nehezebb a játék mint a 2005-ben? -
#847 -
#846 úgy legyen -
#845 FM 2006 az év csapata:
-
#844 amúgy akkor azt mondjátok az edzés beállítása egy pict egyszerűbb mint a 2005-ben? -
#843 Na még 15 perc és lejön a gold demo.Kipróbálom milyen.az én fájlomneve amit szedek gold demo strawberry 394 MB.Jót szedek?Remélem igen. -
Oszi #842
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
A hét csapata a bordeux 3:0-ra verése után!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Sima győzelem Wiltord triplával!
-
#841 Én meg 28 éves vagyok, fémipari dolgozó, paksi lakos, focihomosapiens.
HA megmondod a kedvenc számod, akkor abból kitalálom melyik a kedvenc csapatod! -
#840 :DDDDDDDDDDDDDDD