121242
Football Manager
-
#1040 ennyi? :)
Mi a játék gépigénye? -
#1039 persze csak akkor tudunk teljes faqt készíteni mikor kijön a gém, de elindulni egy default faq-val el lehet
tuti hogy jönnek újak, akik még egyáltalán nem játszottak manager gémmel -
#1038 #998 -
#1037 az az igazság hogy többségére tényleg csak utána lehet válaszolni
de kell majd egy nem megy a játék, kiket igazoljak kérdésre válasz, a hol lehet letöltenire torrent, dc, van-e benne magyar bajnokság, van-e magyarítás... -
#1036 Tolka Park -
#1035 nah most csinálom a faq oldalát
jöhetnek akkor az összeszedett faq kérdések és válaszok, mert eddig csak Kanál volt -
#1034 aggyá képlinket ha olyat akarsz -
#1033 igen,ja!
szépstadion felülről -
#1032 Ja-ja így jó lessz!
Ezt talátam(A tört verzióról ne itt keress infót!Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!)!
Nemkéne Odaírni a Football manager 2006 topic szöveg alá? -
#1031 ok, és akkor a faq logóra kell klikelni és bejön a faq oldala -
#1030 Ez nagyonjó ötlet!
Nagyon tetszik!
Támogatom! -
#1029 mint nagy meccseken a tvben látni a játszó 2 klub címerét a füvön meg az erdményt -
#1028 grat -
#1027 zsír a bránner -
#1026 rajzold le mert nem értem pls -
#1025 Grat!
Honnan szedted azt a csajt(D'Anna)? -
#1024 szevasz fsgh, köszönöm hogy segítesz és yo8 -
#1023 szerintem:
pálya felülnézetből, egyiktérfélen FM2006 logo hologram, másik térfélen faq logo hologram, mint tvben nagy meccseken.... -
#1022 visszajöttem de csak 1-2 percre...A faq miatt
Szerintem jó ötlet és nem a bannerba hanem egy külön oldarra kéne csinálni.
Ma este már biztos nem de holnap összeszedem gondolataim és leírom hogy szerintem mi kéne bele..(hacsak nem írják le elöttem mert ugyebár én délelött suliba vok...)
csak gondoltam hozzászólok akkor már mentem is jo8 all! -
#1021 Szerintem is jobb lessz úgy! -
#1020 -
#1019 grat Kanál, köszönöm szépen -
Kanál #1018 nah megnéztem szal az összes kérdés arról szólna h hova rakjam be a fészpekket, szkineket,labdákat,országzászlókat stb.
- Háttér választás: C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006 Gold Demo\data\graphics\backgrounds átnevezni képet defaultra--> felülírni, persze fullban nem lesz kiírva a Gold Demo
- Zászlóak: C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006 Gold Demo\data\graphics\flags simán be lehet másolni, de ha valaki szórakozni akar akkor africa/asia/europe/oceania/namerica/samerica mappákba kopizni
- C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006 Gold Demo\data\graphics\pictures ide lehet másolni a mezeket be a kits mappába azon belül felírni és kész, ugyan ide lehet pakolni a címereket a logos mappába, valamint playersbe a facepekkeket,
- C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006 Gold Demo\data\graphics\pitch hálókat,labdákat a nets/baléls mappába felülírni
- C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006 Gold Demo\data\skins
skinek, bemásolni a skin mappáját ide majd beállításoknál kiválasztani
- C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006 Gold Demo\data\training letöltött edzéstervet bemásolni ide kiválasztani és kész
- C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006 Gold Demo\data\tactics letöltött tac fájlt bemásolni ide kiválasztani mentett taktikáknál
kb ennyi gyorsba
-
#1017 megcsinálom egy külön oldalon a faq-t, jobb lesz az úgy -
#1016 Szerintem egysorosban és olyan háttérel ami nemüt el enyire a bennertöl jobb lenne! -
#1015 nah készülnek a kérdések és a válaszok? -
#1014 mé papa, hogy lenne jó szerinted? -
#1013 teljesben lesz -
#1012 jesszus...mé ne érdekelne a véleményed -
#1011 ha nem ien fehér kocka lesz, akkor királyság! -
#1010 nekem tetszik -
#1009 Ha link lenne ami egy oldalra vezet akkor jobb lenne!Így engem zavar(tudom,hogy senkit se érdekel a véleményem)! -
#1008 922-es hozzászolás! -
Drizzthsz #1007 Mivan? Hol láttátok ti Ov-t? -
#1006 körkérdés:
kinek tetszik hogy a bannerban lenne a faq? -
#1005 Én meg az Orosháza-val(messze ők tünnek a leggyengébbnek)! -
#1004 Ha normálisan lesz benne akkor a Paks SE -vel fogom kezdeni!!! -
#1003 A legkissebben is benne van Orbán Viktor?
Hiába a program újra megmutatja,hogy milyen egy rendes adatbázis!
Remélem mostmár a Magyar 2. liga is normálisan lessz benne! -
#1002 nem vagyok az, csak segíteni akartam én is -
#1001 sértöggyé, ha komolytalan vagy