121242
Football Manager
-
oaken #1361 Remélem holnapra már kint lesz warezon,ha nem akkor jövő hétig várhatok rá és én már hétvégén ki akartam próbálni!Azt nem tudja valaki, hogy a CM-nek is jelenik meg új része?Kíváncsi lennék azért még arra is!Habár a SI Games profizmusát utólérni úgysem tudja senki! -
Drizzthsz #1360 Írkálhattok nyugodtan. De ha ma se jön ki, akkor megdugom magam, ecsém, ez már uncsi. 2 nap, s leglálisan is kijön. Nehogymá ne legyen warez előbb. :'( Itt amúgy kapni valahol a megjelenés napján? -
#1359 Jajjjj de várom már!!! még 3 nap..:-SSSS -
#1358 Jah igaz a Chievo-val az szép eredmény.Próbálj meg te is velük lenni vagy hasonló képességű kiscsapattal.Szerintem te is örülnél 2 egymás utáni győzelemnek.Nagy csapattal könnyű végigverni a világot.
Amúgy látom nagy a pangás a fórumban de ha majd megjelenik a játék írkálás lesz ezerrel szerintem.Amúgy még azt szeretném kérdezni hogy ide beírkálhjuk majd a fiatal tehetségeket az elején?Vagy mindenki keresgessen egyedül?
Egyébként GRAT McFrost.Tudod mi a jelszó!
FORZA CHIEVO!!!!!!! -
Kanál #1357 kusmá 2 győzelem zsinórban Chievoval mét nem lehet menetelés -
#1356 Nagy Menetelés: 2 Meccs sorozatban!! Az aztán a nagy menetelés:-DDDD
Ne értsd félre Grat!! De "Nagy" menetelés......2 meccs miatt.... -
#1355 ...és ezekután kilépett a valami hibával, úgyhogy hagyom a faxba....meg kell a puskapor a fullhoz......mer kiismer a gép... -
#1354 Grat! -
#1353 -
#1352 -
#1351 Dehogynem! Csak módosítani kellene a sok okoskának: fuck-ra... -
#1350 :SDADDDAS:SADDSA -
#1349 tudom csak kötekedős kérdésre kötekedős a válasz! -
#1348 Médzsik amég nincs kint a játék addig nem lehet normális faq-t csinálni -
#1347 Én biztos elfogom!
Apropó F.A.Q.!
A milyen ez a játék rész szerintem lehetne hosszabb! -
Kanál #1346 nem valószínű, de helyesírási szótárt is benyomhatnánk biztos mindenkinek jo vélleménye lenne rolla ^^ -
#1345 médzsik te is elfogod olvasni a faq-t -
#1344 És gondolod,hogy a sok újonc elolvassa a F.A.Q.-t(nemszokták)? -
#1343 nem fogom törölni a warezt mivel itt nem lesz warez
minden warezos kérdésre ott lesz a faq-ban a válasz -
#1342 Wohahhaa most ébredtem csak! 5 nap :)) és itt tuti lehet kapni majd bárhol!
Már csak ezért is megérte kijönni Írországba melózni, hogy egy full új játék nem a havi nettó fizetésem 8-10%-ába kerül :))) (hanem úgy kb. 3%-ba :))
DB -
Drizzthsz #1341 Áááááh, bazze, még mindig nem jött ki, pedig már csak 4 nap+ a mai van a megjelenésig. :( -
#1340 mert előrendelésben inkább a nagy címek vannak ott -
#1339 Nem lehet megrendelni náluk!!! November-decemberben megjelenő játékokat igen, de ezt nem! :( -
#1338 Na akkor mi a baj?
Nembírsz ki 2 napot? -
#1337 a tömegközlekedés innen kb. 6ezer lenne oda-vissza... :)
abból sokszor el tudná küldeni... -
#1336 jó persze ha eleve nem akarod megvenni akkor igen, most nem erről van szó -
Takezó #1335 2 nap bukta -
#1334 annyiból elküldi a galaxis 2 napon belül, amennyi a tömegközlekedés lenne oda-vissza. -
#1333 én is! -
#1332 máris izgatottan várom a linket -
#1331 Csak azért gondoltam,mert egyre több helyen tilos a warezelés! -
#1330 nem fogja megtiltani.... -
#1329 -
#1328 szerintem itt8vagy,ha gabber megtiltja akkor máshol)értesülni fogsz róla,ha van letölthető verzió!
Sokszor hamarabb le lehet tölteni,mint megvenni! -
#1327 még ezen a héten tuti megjelenik -
#1326 itt a tescoban már a 2005 sem volt :(
és csak azért akarom megvenni mert már szégyellem, hogy minden eddigi verziót ingyen szereztem. ha viszont az árakat nézzük azt rablásnak tartom. kicsiny töredéke amit ebből a fejlesztők megkapnak, szinte mind a hiénáké
"letölthető" változat meg a franc tudja mikor jelenik meg a neten :( -
#1325 Amúgy nemállok úgy anyagilag(most még),hogy megengedhessem magamnak egy játék(szórakozás)megvevését! -
#1324 Ott se lessz szerintem sokkal olcsóbb,mint akármelyik számtechesboltban! -
#1323 lol
tescoban is lesz, ha annyira megakarnád venni -
#1322 200km-et megteszel,hogy megvehesd az FM2006-ot ez nagyszerü dolog!
De szép lenne,ha Magyarországon olyan lenne az enyagi helyzet,hogy a többség megtehesse ezt!
Sajnos nemijen!
Így legtöbünknek marad a letöltés(ingyen vagy 200 FT-ért)!