121242
Football Manager
-
#1782 médzsik Te csak itt szpemelsz , vagy már meg van a gém?
[érdeklődik] -
#1781 hatalmas respect
és követendő példa -
#1780 Mit fontosat javít a pach?
Megéri feltenni amónnak aki magyrul akar játszani azelőtt mielőtt kijön az FM2006-ra igazított magyarítás? -
#1779 jó lesz az angolul is úgy látom
[ma rakja fel a gémet] -
#1778 na sikerült újra éleszteni a gépem ,pedig már defibrillált, újból kezdtem a gémet,
meg peccseltem s már nekem sem műxik a magyarítás.... -
#1777 Azért csináltam,hogy legyen egy kis munkád! -
#1776 nem hiszem el hogy ennyire sügér vagy médzsik ......NINCS WAREZ A TOPIKBAN -
#1775 huncm -
#1774 Mi szar ember? :D -
#1773 Remélem igazad van.Én is hallottam valami ilyesmit.asszem a huncm oldalán lesz de a címet nem tudom pontosan. -
#1772 zebinával semmi baj
a taktikája szar :D -
#1771 Zebina helyett szerezz valakit!
És a Juvenak a cseréi se a legjobbak! -
#1770 Forza MIlan :DDD
de azért szorítunk -
#1769 engem akkor is Recoba értékei zavarnak... akkora gólt rúgott ellenem barátságtalan meccsen h csak na... -
#1768 gyááááááááááááááá!
Megőrülök! Egyszerűen nem tudok lehozni meccset kapott gól nélkül a Juvéval... NYerem, nyerem a meccseket de mégsem... mindig kapok gólt és ezért sok a dönci is... Nem értem pedig 4-4-2-t játszom a védelem: zebina, Cannavaro, Thuram, Zambrotta és előttük még két védekező felfogású kp is Vieira és Emerson személyében....
Remélem azért meglesz az olasz kupa meg bajnoki cím! -
#1767 szerintem a fordítók hamarosan átkonvertálják a 2005ös verziót, és úgy olvastam, hogy az kb 75-80%os fordítás lesz rögtön. -
#1766 Remélem nekem nem lessz hasonló problémám,mert FM 2006 lázban égek Angolul meg nemtudok! -
#1765 Jah nekem is van egy kis gon a magyarosítással.Ugyanis először az sima játékkal jó volt a demóhoz lévő magyarosítás de sajna miután feltettem a patchet az után nem tudom magyarra állítani. -
#1764 nálam a betisé és nem ingyen hanem valami 375e-ért -
Rossi1 #1763 Csaó!
Nálam is minden rendben mármint, ami az indulást illeti....:) Patch+kompatibilítás átálítás és simán fut.
Viszont lenne egy kérdésem... Akkor most melyik magyarosítás kell hozzá??? ami a 2006 demóhoz volt, vagy ami a full 2005-höz, mert itt mindkettőre igen olvastam...:) És 2005-ös skinek kompatibilisek a 2006-hoz is??? Köszi -
#1762 ja, én is csak onnan tudtam hogy a Barca leigazolta
meglepő volt mert két Delgados hír is volt, és azt hittem valami bug, hogy egyszerre igazol az Atletihez, meg a Barcához :D -
#1761 sztem delgadot nem kell bemutatni dehogy bosmanos azt nemtuttam :O
viszont hamár kapus, az aston villában van egy 18 éves király kis kapus. 600e fontért hozható -
#1760 Kérdés csak az,hogy hanyad osztályig igazol le! -
#1759 van egy Erick Delgado nevű 23 éves perui kapus, Bosmannal leigazolható a játék elején, egész jó értékekkel -
dalackraul #1758 sziasztok nekem elindul a játék és mikor töltené be ezt írja ki hogy array acces out of bounds kérlek segítsetek előre is köszönöm -
#1757 Oké!Részemröl rendben van! -
#1756 felejtsétek már el ezt a k**va listát, meg bevagdosását, ez még a spamnél is irritálóbb. -
#1755 jó'van azé' u18 :DDDD -
#1754 Stabilan 3.-ok vagyunk:
Legnépszerűbb témák
1. Quake 4
2. A Pc-s játékoknak leáldozott
3. Football Manager 2006
4. FIFA 06
5. F.E.A.R.
6. Need for Speed: Most Wanted
7. World of Warcraft
8. Battlefield 2
9. Call of Duty 2
10. Milyen zenét hallgatsz?
Lessz ez még jobb is! -
#1753 :DDDDDDDDDD
[nem lóg csak beteg és itthon van efemezni:P] -
#1748 hjah :D
még sulibol is logok most emiatt :D
-
#1747 :DDDDDDDDD
fő a függőség :P -
#1746 basszameg alig várom már hogy meglegyen :D
pedig ittvan a vinyon a quake4,fear,de valahogy egyik se goglalkoztat most ennyire mint az efem06 :D -
#1745 Örülök hogy neked is jó.Szerintem is így a lgekönnyeb és legalább nem basszintja el majd a daemont az anti blaxx. -
#1744 Saviola szerintem a legkönnyebb és legérthetőbb megoldás a kompatibilitás állítás :D de kinek a pap... :D
Már az első szezon vége felé közeledek a Juvéval! nagyon tetszik! -
#1743 hmmm.... épp meccset készültem játszani mikor kiírta h kevés a szabad memória tegyek szabaddá memoriát... oszt kilépett... vki tudja miért volt ez? -
#1742 igen! -
#1741 amikor akarok vkit igazolni akkor nem tudok neki adni szerződést mert nem látok semmit vagyis nem enged választani semmit ez a skin miatt van? :S -
#1740 szarozik a gépem... megette a tegnapi mentésemet... ketdhetem előről... -
#1739 nekem bejön a Milan kezdtem egyet és felraktam hozzá egy skint amit még a 2005ös topicba találtam nagyon kira vele