121242
Football Manager
  • gabber_saviola
    médzsik Te csak itt szpemelsz , vagy már meg van a gém?
    [érdeklődik]
  • franco
    hatalmas respect
    és követendő példa
  • Magic Boy
    Mit fontosat javít a pach?
    Megéri feltenni amónnak aki magyrul akar játszani azelőtt mielőtt kijön az FM2006-ra igazított magyarítás?
  • gabber_saviola
    jó lesz az angolul is úgy látom
    [ma rakja fel a gémet]
  • McFrost
    na sikerült újra éleszteni a gépem ,pedig már defibrillált, újból kezdtem a gémet,
    meg peccseltem s már nekem sem műxik a magyarítás....
  • Magic Boy
    Azért csináltam,hogy legyen egy kis munkád!
  • gabber_saviola
    nem hiszem el hogy ennyire sügér vagy médzsik ......NINCS WAREZ A TOPIKBAN
  • Magic Boy
    huncm
  • RemX
    Mi szar ember? :D
  • saviola83
    Remélem igazad van.Én is hallottam valami ilyesmit.asszem a huncm oldalán lesz de a címet nem tudom pontosan.
  • franco
    zebinával semmi baj

a taktikája szar :D
  • Magic Boy
    Zebina helyett szerezz valakit!
    És a Juvenak a cseréi se a legjobbak!
  • Sheva
    Forza MIlan :DDD

de azért szorítunk
  • Sheva
    engem akkor is Recoba értékei zavarnak... akkora gólt rúgott ellenem barátságtalan meccsen h csak na...
  • RemX
    gyááááááááááááááá!
    Megőrülök! Egyszerűen nem tudok lehozni meccset kapott gól nélkül a Juvéval... NYerem, nyerem a meccseket de mégsem... mindig kapok gólt és ezért sok a dönci is... Nem értem pedig 4-4-2-t játszom a védelem: zebina, Cannavaro, Thuram, Zambrotta és előttük még két védekező felfogású kp is Vieira és Emerson személyében....
    Remélem azért meglesz az olasz kupa meg bajnoki cím!
  • robotnyk
    szerintem a fordítók hamarosan átkonvertálják a 2005ös verziót, és úgy olvastam, hogy az kb 75-80%os fordítás lesz rögtön.
  • Magic Boy
    Remélem nekem nem lessz hasonló problémám,mert FM 2006 lázban égek Angolul meg nemtudok!
  • saviola83
    Jah nekem is van egy kis gon a magyarosítással.Ugyanis először az sima játékkal jó volt a demóhoz lévő magyarosítás de sajna miután feltettem a patchet az után nem tudom magyarra állítani.
  • franco
    nálam a betisé és nem ingyen hanem valami 375e-ért
  • Rossi1
    Csaó!

Nálam is minden rendben mármint, ami az indulást illeti....:) Patch+kompatibilítás átálítás és simán fut.

Viszont lenne egy kérdésem... Akkor most melyik magyarosítás kell hozzá??? ami a 2006 demóhoz volt, vagy ami a full 2005-höz, mert itt mindkettőre igen olvastam...:) És 2005-ös skinek kompatibilisek a 2006-hoz is??? Köszi
  • robotnyk
    ja, én is csak onnan tudtam hogy a Barca leigazolta
    meglepő volt mert két Delgados hír is volt, és azt hittem valami bug, hogy egyszerre igazol az Atletihez, meg a Barcához :D
  • franco
    sztem delgadot nem kell bemutatni dehogy bosmanos azt nemtuttam :O

viszont hamár kapus, az aston villában van egy 18 éves király kis kapus. 600e fontért hozható
  • Magic Boy
    Kérdés csak az,hogy hanyad osztályig igazol le!
  • robotnyk
    van egy Erick Delgado nevű 23 éves perui kapus, Bosmannal leigazolható a játék elején, egész jó értékekkel
  • dalackraul
    sziasztok nekem elindul a játék és mikor töltené be ezt írja ki hogy array acces out of bounds kérlek segítsetek előre is köszönöm
  • Magic Boy
    Oké!Részemröl rendben van!
  • robotnyk
    felejtsétek már el ezt a k**va listát, meg bevagdosását, ez még a spamnél is irritálóbb.
  • robotnyk
    jó'van azé' u18 :DDDD
  • Magic Boy
    Stabilan 3.-ok vagyunk:

Legnépszerűbb témák
    1. Quake 4
    2. A Pc-s játékoknak leáldozott
    3. Football Manager 2006
    4. FIFA 06
    5. F.E.A.R.
    6. Need for Speed: Most Wanted
    7. World of Warcraft
    8. Battlefield 2
    9. Call of Duty 2
    10. Milyen zenét hallgatsz?

Lessz ez még jobb is!
  • Sheva
    :DDDDDDDDDD

[nem lóg csak beteg és itthon van efemezni:P]
  • báttyó02
    hjah :D
    még sulibol is logok most emiatt :D
  • Sheva
    :DDDDDDDDD

fő a függőség :P
  • báttyó02
    basszameg alig várom már hogy meglegyen :D
    pedig ittvan a vinyon a quake4,fear,de valahogy egyik se goglalkoztat most ennyire mint az efem06 :D
  • saviola83
    Örülök hogy neked is jó.Szerintem is így a lgekönnyeb és legalább nem basszintja el majd a daemont az anti blaxx.
  • RemX
    Saviola szerintem a legkönnyebb és legérthetőbb megoldás a kompatibilitás állítás :D de kinek a pap... :D
    Már az első szezon vége felé közeledek a Juvéval! nagyon tetszik!
  • Sheva
    hmmm.... épp meccset készültem játszani mikor kiírta h kevés a szabad memória tegyek szabaddá memoriát... oszt kilépett... vki tudja miért volt ez?
  • McFrost
    igen!
  • Sheva
    amikor akarok vkit igazolni akkor nem tudok neki adni szerződést mert nem látok semmit vagyis nem enged választani semmit ez a skin miatt van? :S
  • McFrost
    szarozik a gépem... megette a tegnapi mentésemet... ketdhetem előről...
  • Sheva
    nekem bejön a Milan kezdtem egyet és felraktam hozzá egy skint amit még a 2005ös topicba találtam nagyon kira vele