Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

olympus
Boateng elmegy õ jönne helyette.
Vélemény?

Divatcsapatok OLÉ!

ForRedGlory
Jó meccs volt 😊

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

szia forred!elküldenés nekem a taktikádat emailben?mármint a fájlt!kipróbálnám!kö[email protected]
gabber_saviola
szia neked is

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ForRedGlory
Jó reggelt 😊

Ennél gyorsabbat rúgott már valaki a PSV-nek? 😄DDDD

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Nah még ilyet nem b*sztam komolyan.Most a Barcá-val vagyok és éppen az Espanyol ellen játszottam spanyol kupa elõdöntõt.1-0 ra vezettem a 88.percben már elkönyveltem a gyõzelmet mondva ezek reggelig se rúgnának gólt nekem amikor...Victor Valdes elkezdett szaladgálni a pályán és felment csatárnak helyette pedig maxi Lopez állt a kapuba(máskor is volt hogy valdes a végén elõrehjött fejelni na de ilyet) és persze a 92.percben félpályáról gólt kaptunk.az volt a durva hogy nem is indult meg visszafele ez hülye kapus.még egy ilyen aszt repül mindegy hogy védett elõtte.:-((((((((((((
jah ok<#lama>

McFrost
mindenki gondolta hogy nem a tartalékokkal!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
<#worship><#worship><#worship>végre!!<#worship><#worship><#worship>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

hm?????<#wilting>

McFrost
<#wow2><#vigyor1><#hehe>

franc0
nofene tud ez a gyerek ha akar

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

nah szal én a Fiorentinával vagyok

McFrost
Messina 3. lett Palermo 5. valami van ott lnn😊
3.Messina 71 p
4.Milan 69 p
5.Palermo 67 p
6.Juve.....Capello repül

gabber_saviola
szia

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Hail All!
Ujra kezdtem a tegnapi kifagyás után, Milan -Chievo 0-0, Caranem lett gólkirály, a Fiorentina nem, az Udinese viszont kiesett...

Fyrex
találsz te jobbat is!

nem agresszív nem erõs!

technikailag jó de a többi...

egyébként azért észrevehetõ hogy a sok manager csak a technikai tulajdonságokat nézi vagy leginkább azt...pedig a fizikális és a mentális ugyanolyan fontos sztem

Avanti Crociati!

bocs a minõségért<#zavart2>

igazad van mos csináltam egyet kiváncsi vagyok hogy milyen lesz!csak az a hihetetlen hogy csít nélkül ilyen taktikákat lehet csinálni amivel az ember 8 10 gólt lõ egy meccsen, illetve a játkékosai!
gabber_saviola
nekem se szimpi

gabber_saviola
😄DDDDDDD

az is igaz

szoltan
Sziasztok! Cserének megéri?

Hala Madrid!

Sysfox
Az a "baj", hogy nem lehet egyértelmû taktikát adni, mert nem biztos, hogy minden csapathoz jó. Pl. nekem a régebbi taktikáim abszolúte nem jöttek be a Blackburnhöz, én Franco taktikáját módosítottam, úgy most jó a csapatomhoz. Én tanácsként annyit tudok mondani, hogy meccs közben nagyon rugalmasnak kell lenni, és variálgatni a taktikát az adott helyzetnek megfelelõen. Pl. vezetésnél lassabb játék, idõhúzás stb...

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

ezen vagyok csak néhány tippre vagy trükkre vagyok kiváncsi!
olympus
FIgyu!
Nem rosszból mondom.
De! Ennek a játéknak szerintem a sava-borsa a taktika megszerkeztése, a játékosok keresése. Szóval szerintem ne keress taktikát inkább csinálj egyet.

Divatcsapatok OLÉ!

ja igen😊most kezdtem el a gamet, és elképzelésem sincs hogy lehet ilyen jó taktikákat csinálni amiket itt olvasok!ute real ellen 10-0 meg ilyenek!bár a neten olvastam egy tactics bible nevû dolgot de mivel nem tudok angolul így kukkot nem értek belõle!
Tojesz
mármint,jó?😊

nem tudom leszedni!valami ötlet egy hó taktika létrehozásához?
GanXstaZoleeWrk
66 óta aszem epp ideje volt 😊)))

GanXstaZolee#2709

igen de ott nem mûködik a link!nem tudnám elküldeni nekem ezeket a taktikokat [email protected]
Fyrex
garat, gége meg minden<#eljen><#worship><#worship><#worship>

Avanti Crociati!

GanXstaZoleeWrk

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
Priskin nagy vétel volt szórja a gólokat eddig cak 19 éves ugye és parázik a nagy elvárásoktól 😊))

GanXstaZolee#2709

Fyrex
http://www.fm2005.tvn.hu/ alias FAQ

ott legörgetsz a 'Tippek-trükkök a játékhoz' részhez

Avanti Crociati!

elmondanád pontosan hol keressem?
Fyrex
hali, jó vagy 😉
<#worship><#worship><#worship>

Avanti Crociati!

GanXstaZoleeWrk
Jonapot

rég voltam de jaccom azert 😊))

GanXstaZolee#2709

Fyrex
nekem bejön

Avanti Crociati!

az okés de az ott lévõ ikonok nem mûködnek! egy tvnet-es lap jön be jó esetbe, de az se mindíg!amikor bejött semmilyen fmes cuccot nem láttam ott!
Tojesz
hali

Fyrex
faq

Avanti Crociati!

olympus
milyen taktikokat?
amiket forred meg franco használ azokat kérd el tõlük...

Divatcsapatok OLÉ!

honnan lehet ezeket a taktikokat leszedni?forred frabco meg a többiek???nem találom, és kipróbálnám már😞
Fyrex
nekem nem nagyon jön be...sõt...egyáltalán nem teccik

Avanti Crociati!

olympus
csoki!

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
Õ hogy teccik nektek?

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
FAQ!
Olvass vissza stb.😄

Divatcsapatok OLÉ!

sikerult vegre elhelyezkednem, sao paulo akarta,h legyek az edzo,elegge eros a keret, 12. helyen vettem at a csapatot, egy oylan problema van, hogy akarhanyszor rugok egy golt 2 percen belul egyenlit az ellenfel, pedig bika vedelem van otlet valkinek?
Fyrex
de ek a samppal jáccunk nem?😄

Avanti Crociati!

Fyrex

viszont nagy gondban vagyok 😄 megszólalt bennem a honvágy ma hogy a Parmaval kell efemeznem de akkor mi lesz szegény Aston Villával 😄

Avanti Crociati!