Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
csak klubb sikerekre akarok koncentrálni

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

franc0
:|
ilyen is van....

kereted 2008ban milyen?

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
olaszt miért?

<#sniffles>

olympus
Srácok szerintetek dúrva havi 800k£-ot fizetni részletnek?
24 hónapig?
Mert kicsit sok pléját vettem részletre.
😛😛

Divatcsapatok OLÉ!

McFrost
leigazoltam Maldinit eddzõnek😮
portugál és olasz szöv.kap posztot visszautasítottam

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

bekéne dobni egy 100mbites helyre egy komolyabb gépet azt lehetne nyomatni online-t.

gabber_saviola
ne fossál már Matyi 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nem merem 😄D

gabber_saviola
dobd be a Juve topikba, ott úgy is szeretik az arcodat ^^

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

kössz :-)

franc0
na ez dúúrva, és grat

zaki
lol, a blben, meg az olasz kupában is összekerültetek? gondolom + volt még egy bajnoki is

<#hehe>
http://iaro.srv.hu/kep/hoholamajuve.JPG

Fyrex
nah ma tényleg nagyon kuss van itt

Avanti Crociati!

Hali!
Suikerült valamilyen csoda folytán újraéleszteni egy korábbi Barnetes mentésem, úgyhogy most velük vitézkedem a League One-ban. Az elsõ meccsemen nem kis meglepetést szereztek a srácok <#vigyor3><#idiota>. (álmodni sem mertem ilyen szép szezonkezdetet az újonc csapattal)
benyo87
Én is beteg vagyok,foci közben elég durva izomhúzódást szenvedtem,5napig nem tudtam járni,ugyhogy ne hidd azt h én sem ültem ám sokat a gép elõtt<#vigyor>

olympus
az igazolásaidat megmutatod?

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
"beteg" vagyok és én se érek rá egésznap gépezni csak kb. 20 óráT😛PPP

Divatcsapatok OLÉ!

passz
nyerd meg mindkettõt és kapsz dupla annyit
Nem tudjátok véletlenül melyik angol kupa gyõzelemért mennyi pénz jár?

mert nem ér rá mindenki egész nap a számgépet buzerálni<#email><#nevetes1><#awink>
Tojesz
hali

olympus
miért nem ír senki??

Divatcsapatok OLÉ!

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

nincs ebben semmi szégyen ^^

franc0
mióta meccsmotor van azóta a zóna alap

bezzeg még anno a 01/02-ben....3-4-3, emberfogás és tied a BL
öcsém 11 évesen többszörös BL gyõztes volt az Oxford Utd-vel 😊

benyo87
én is a zóna felé húzok,mostanában azt szoktam alkalmazni...hát majd finomítok rajta <#worship>

ForRedGlory
Beszarás 😊)
januári igazolás, nem nyári 😊

😄

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

ForRedGlory
Nyári egyetlen igazolásom.... 3.3 millába fájt 😊

Pavel Maly

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

franc0
nm

ott szopjuk egymás faszát ahol érjük 😊

😄DDDD

charlee
Az én véleményem is hasonló:
Legyen 2 taktik. 4 védõ, zóna lestaktikkal, és 4 védõ szoros emberfogás lestaktika nélkül. Ha nem válik be az egyik, akkor meccs közben gyors csere 😊

Wij zijn Ajax, de beste!

ForRedGlory
Jó reggelt Mester 😊

Szevasztok! LEIGAZOLOM GUARÍNT! Csak 430 milliót kell rá összespórolnóm! Adna vki 200 misit?<#violent><#action>

képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!

ForRedGlory
Én azt gondolom, hogy lehet elemi hiba van a védekezésben 😛PP
Például ha zónázol, akkor nem szabad embert fogni, még személyi beállításoknaál se... Meg emberfogásnál nem célszerû lesre se játszani, mert akkor a védõnégyes nem vonalba helyezkedik, hanem ugye felveszik az embert és nem tudnak hatékonyan lesre játszani...Mert ha felveszik az embert, akkor belóg valaki 😊
Nekem az vált be, hogy zónázok és semmi emberfogás

gabber_saviola
csoki all

4 védõ akik zónáznak, nincs lestaktika

charlee
üdv. mesterek

nocd-crack az ugyan nincs, de van mini-image...

Wij zijn Ajax, de beste!

ForRedGlory
A veteránom nem akar elmenni túl meszzire Pesttõl 😊

benyo87
mármit az emberfogás a személyi beállításoknál?!és a szoros emberfogást is beállítok akkor?!-mert nekem emberfogásoknál a tapasztalatom h a világklasszis csatárt nem tudok egy hasonló kaliberû védõ megfogni..
mit gondolsz errõl?

ForRedGlory
4 védõ zóna 😉)
Semmi lestaktika és emberfogás 😊

benyo87
látom ilyenkor még mindenki alszik...várom a tanácsokat

benyo87
Na igen,ez a problémám is...én is mingid 4 védõt használok,és ha szoros emberfogásra teszem a két középsõ védõt akkor igen sûrûn lefordulnak róluk,v épp a két támadó csatár kikényszerítõzi v ilyesmi,közben meg a védõimnak ilyen 18-19-20 az emberfogása v épp a szerelése,és nem is lassuk...
Lestaktika...hát,nem sûrûn fujnak lest😊..nekem legalábbis..

Én 4 védõvel játszok, nem futnak fela szélsõk. + védõt használok ha meccs közben rászorulok a komolyabb támadó erõkre, de akkor eléjük rakok egy vkp-t. Ha embert fogsz akkor kizárva a lesre állítás, mert ahhoz zónázni kell.

Én megvettem amikor velük jáétzsottam, bár Knight-ra pályáztam de a Fulham riválisnak nagyon drágán adta volna sajnos. Úgy látom nagyon szétkapdtad az alapcsapatot a hátvédsor elõtt. Jól látom hoyg scak egy játékosod tud játszani a jobb oldalon?😄 Ja és Barrytõl vétek volt megválni. Bouma mindenkinél lesérül scvak nálam nem?😄

benyo87
Hellósztok!
Lenne egy körkérdésem,mivel eléggé idegesít h sok gólt kapok,és már elég sok védekezést kipróbáltam...ti mit tartatok a legjobbnak?!
4 vonalvédõs(lestaktikával)?!4védõ söprögetõvel?3 védõs?
lestaktika érdemes-e?!csapat taktikánál emberfogás v zóndavédekezés?és a személyi beállításnál érdemes-e a szoros emberfogás v inkább zóna védekezés?! stb..
És ezeket a kérdéseket ugy értem h pl egy Shevcenko ill Adriano ellen,vagyis igen jo csatárok ellen,pl egy MU védelem!<#eplus2>

olympus
Amúgy Sziasztok!

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
nem nehéz!
Kiválasztod pl. h. a Burnley a magyar Nb1-be kezdjen az Újpest pedig az angol ligában.
Kész ennyi.
A pénzügyek megnõnek az újpestnél.
Kész!

Divatcsapatok OLÉ!