Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
köcce Atti!
cép ték!
másik fele nem is jáccott!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Egész jó kis csapatod lett 2008-ra<#worship>

20227!

Hello managers!

20227!

McFrost
"Í éjj szpórtsz, szaros gém"

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost

fsgh
"elektronik ártszos fikamenedzser" Lol!!:-DDDDDd <#eljen><#hehe>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
hello!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
akkor az elektronik ártszos fikamenedzsert neked találták ki, az efem az manager játék

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fyrex
akkor sztem menj és játsz azzal, mert ha neked ez ilyen fontos szerepet játszik akkor nem érted a lényeget<#ejnye1>

Avanti Crociati!

Trnoki koma
halihó managerek

McFrost
itt nem a grafikán van a hangsúly!

csak ilyen felülnézetesen lehet nézni a meccseket, mert én eddig a fifa managerrel játszottam és ott lehet úgy is nézni mintha fifával játszanál
gabber_saviola
grat, és sok sikert a PL-ben

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sysfox
Ilhan Mansiz hosszú sérülése után most tért vissza. De milyen visszatérés volt ez! Pályára lépése utáni második percben gólt szerzett!
Úgy álltam hozzá ehhez a meccshez, hogy ha gyõzünk akkor tényleg jók vagyunk. A végeredménybõl nézve jók vagyunk! 😄DDDD

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Csoki Gábor! <#wave>

gabber_saviola
yo reggelt & csoki

tigeroo
htx
Sysfox
Egyébként Takahara szépen lassan elsõ számú csatárommá lépett elõ, ráadásul átvette a góllövõlistán a vezetést is. Pedig csak cserecsatárként számítottam rá a szezon elején. így járt McEveley és Torrejón is, mindketten bentragadtak a kezdõcsapatban.

robotnyk
livescore.com, nemmagyar
Sysfox
Komolyan mondom jó eséllyel pályázhatnánk ebben az évben a "kontrakirályok" jelzõre, és nem is érdemtelenül kapnánk meg. Takaharával az élen. Az elején még mindig a hétközi csúfos vereséget nyögte a csapat, de jött a kis japó és...

Sysfox
Hmm...a hétközi kupameccsen a Sheffield United a porba alázott bennünket, 0:3 lett a végeredmény. A csapat nagyon enerváltan mozgott, normális támadásunk sem volt. Remélem jókor jött a pofon.

Sysfox
Reggelt! <#wave>

<2 gyõzelemmel nyitotta a napot>

fsgh
Jóreggelt mindnkinek!
(Remélem ma élénkebb lesz a topic mint tegnap...<#crazya>)

McFrost
Rekkelt!

hát korán van még nagyon, ilyenkor ne várj itt aktivitást :ð
tigeroo
mégis benne van a top 10-ben

vagy mindenki egy lasztival alszik még? xD
kihalt tapig <#hehe>
tigeroo
szaztok!😊

tudtok egy olyan oldalt ahol a focieredményeket lehet megnézni?

ja és sry az offért...csak gondoltam ezt a topigot gyakran látogatjátok..
Jó reggelt! Újoncként a Brescia csapata a nyolcadik helyet csípte el! Most kezdõdik az új szezon, idén számomra az UEFA kupa kvalifikáció a minimális cél.
franc0
kihaltság

pedig Zaki ittvan, biztos orrbaszájba tolja 😄

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

gabber_saviola
csoki&grat

fsgh
Hello!és GRAT!!

Sysfox
Sziasztok! <#wave>

A múltkor biztos voltam a döntõben, aztán rájöttem, hogy van még egy visszavágó is...Johnson éppen jókor szerezte elsõ gólját idén. 5:1-es összesítéssel jutottam tovább.

nálam Illés Bélát megvette a Boro <#idiota><#eplus2><#hehe>

zaki
hát ez az

fsgh
Na ez LOL!!:-DDD

gabber_saviola
nem akartam mondani

zaki
hát igen. tavaly, volt hogy 12 játékosom volt sérült+2 eltiltott+3-4 fáradt, úgyhogy most felkészültem az ilyen esetekre 😄

csatárposzton nem lesz gond, az tuti 😊

franc0
látom még nem posztra igazolsz hanem a "ha ócsóé van jöjjön" szisztéma dívik 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

asfa
joak <#eljen>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

zaki
ezzel e kerettel szeretnék a premier ligába feljutni:

mindenki ingyen jött, 1 kátékos kivételével, õ is 65e euró volt 😄DD

asfa
jo ez a Feczesin kár hogy otthon nem sikerült ez a bravur de azért büszke vagyok 😄DDDDD

zaki
<#idiota><#zavart2><#smile><#eljen><#zavart1>

asfa
má multkor lecseréltem 😄DDDD és mutattam is neked ja de amugy ja végre 😄DDDD

zaki
végre lecserélted azt a fos alap skint <#wink>

asfa
dehogy az 😄DDD

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDD

zaki
csíter game <#awink>

asfa
valami probléma az utolso 5 perccel?

zaki