Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saviola83
Jah csoki all.

GanXstaZoleeWrk
en a nagy csapatok tartalék csapatából igazoltam elég jó védõket WBA-val pl Mutól chelsea-tõl.

GanXstaZolee#2709

robotnyk
asszem õ lesz a következõ jobbhátvédem

saviola83
Na az ilyen meccsek után nem gyengén vagyok ideges.Persze azt ugye mondanom se kell hogy a 9 védõmbõl a 4 legjobb sérült pedig õ se valami jók.Egyszerûen nem tudok igazolni normális védõt.Senki nem akar jönni.Már fogalmam nincs mit csináljak.A védelmem katasztrófa.Semmi értelme így játszanom mert úgyis kapok gólt mindig akármit csinálok.Valami tlet esetleg.

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

GanXstaZoleeWrk
azért van benne fantázia 😊

GanXstaZolee#2709

zaki
pedig nem is egy nagy durranás 😄

Rudee
Még jó, hogy csak pár csapat akarja leigazolni:

Szar Bayern, szar Bayern :)

GanXstaZoleeWrk
na 3-3 idegenben izland-csehország. mind1 mert igy is toronymagasan jutottunk ki EBre.

GanXstaZolee#2709

McFrost
HAil All!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zaki
csõ

fsgh
Hello!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

GanXstaZoleeWrk
Bologna Ciprianival? 😊

GanXstaZolee#2709

gabber_saviola
Szevasz kedves Fájreksz

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Livorno, Messina, Siena , Lecce ?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fyrex
hali managerek!

Avanti Crociati!

en lettem a legsikeresebb magyar manager miutan megnyertem a sao pauloval a libertadores kupat, sot enlettem Magyaroroszag managere is 😊
okés nézek valami közép csapatot mert azzal jó szkudettót nyerni<#eplus2>
GanXstaZoleeWrk
na képet nem rakok be de W.B.A - Juventus 2-1 nagyon meglepõdtem mert szuperkupában levertek 1:0-ra kamu 11-essel de azért végig jobbak voltak köcsög Zlatannal.

Chelsea 12. vaze a premier leagueban 0-0-t toltam velük idegenben. Abramovics vajon hogy erzi magát? 😊

GanXstaZolee#2709

gabber_saviola
itt jól meg gondolod, hogy kit és nem veszel zsákbamacskát 😊

GanXstaZoleeWrk
jaja a lényeg hogy más olasz csapat hozza be a csizmába aztán onnan már el lehet happolni 😊

ja csoki Gabber!

GanXstaZolee#2709

gabber_saviola
évente egy non eu-st igazolhatsz, más olasz csapatból vehetsz non eu-st korlát nélül

szívem szerint az olasz bajnokságban nyomnám valamelyik közép csapattal,csak bosszant ez a légiós mizéria évenet 1!Úgyhogy lehet hogy angol vagy spanyol lesz!Bár szeretem a kálcsót
fsgh
hello!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
ezt nem tom!

csm
hali. felraktam mind2 peccset és keane az mu-ba van nem szabadlistán😞(

BMW 325 iX Rallye Car :)

ja bocsi még egy!a részleteknél érdemes teljesre állítani?miben változik ha nem teljes hanem normál?Lassítja a játékot?
fsgh
háát én 2 napon keresztül regeltõl estig nyomtam és úgy ment le egy szezon...

egyébként mi lenne a normális játék sebesség?ha mondjuk van idõd játszani egy délután alatt mennyit nyomsz le?
fsgh
Hello! és Jó napot!😊

gabber_saviola
jó napot Uraim <#wave>

fsgh
szerintem 3-4 ligát jelöj be csak a legmagasabb ligákal és csak 1-2 országból tölts be játékosokat...

2,4gherz proc 512ram(400as) 128as ati9600pro video kártya
hahhhóóó nincs itt senki?vagy ilyen jelentéktelen lennék?
fsgh
az attól függ milyen géped van...

jó reggelt!ha elindítotok egy új játékot, akkor lehet választani hogy teljes normál meg még valami legyen a bajnokság!Ennek van érdemben jeletnõssége?Mennyit érdemes teljesre tenni?Csak mert amivel elkezdtem játszani olyan lassú lett, hogy 2óra alatt csak két meccset tudtam játszani az meg kn 6 nap volt!Az 5 top liga van betöltve elsõ második osztály plusz játkosok kb 10ország!Mennyit érdemes, és melyik országokat?sajna újat kell kezdenem<#rinya>
ha beírod alura a keresõbe a hsz-nek a számát akkor kidobja 😛PP

GanXstaZoleeWrk
Ja nállam Mourinho-t akarják kirugni a tavalyi 5. hely a bajnokságban nem tetszett abramovicsnak ugynezem 😄 most se épp tul jok 😊 Sajnalom szegenyt mert joba vagyunk 😊

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
nem rossz statok alapján, általánosságba véve nagyon sok jó pléja van braziloknál szinte bárkit átlagon felüli stattal igazolsz abbol jó pléja lesz ha erõs csapatok ellen jatszol + edzés is jó.

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
joreggelt mindenkinek most ütöttem meg chartont otthon nallunk 3-0*ra Gerat kiallitottak chartonbol 😊)))

GanXstaZolee#2709

fsgh
Eadtam Drogbát 1,5 milliád forintért.. de csak azért mert nem ír alá uj szerzõdést:-((
Szerintetek ebbõl a gyerekbõl jó csatár lesz?:

fsgh
Nagyon ott van!!<#eljen>
Különben jó reggelt!!

GanXstaZoleeWrk

Na vélemény? 😊

GanXstaZolee#2709

fsgh
JoReggelt all!

Tess,Taki:http://www.nygreen.net/downloads/FMScout-v3.30b4.exe

20227!

szarok ra, lingeld mozst -.-
zaki
jó 8, én még maradok <#smile>

zaki
<#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#wow2>

ForRedGlory
jó8 😊
Ez a sok pénz elálmosított 😊

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

zaki
😊

nem szórom a pénzt, pedig megtehetném. ja, és 2X bõvítve lett a stadion+behúzható tetõ+talajfûtés 😄

ForRedGlory
Ez odabacós 😊)
Nem azé de ennyi pénzt Újpesten még sose láttak egybe 😄DD meg sehogysem 😄

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION