Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki

köszönöm szépen!<#worship>

RemX
Srácok! hogyan tudnék javítani a 68%-os passzoláson? Mert ez nagyon kevés nem? a Fradival vagyok tehát nem egy sztár csapat... vegyem lassabra a játékot vagy hogy?

gabber_saviola

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hüle :-ddddddd

20227!

McFrost
miért magázod az Attit?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Hali Fater,köszönöm a gratulációt .-)

20227!

Kössz,Magic az elsõ évemben ez nem jött össze,de valóban erõs csapatuk van irl is,sztem bajnokesélyesek,és ez nagy dolog hollandiában

20227!

McFrost
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
hello

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Magic Boy
szia!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

McFrost
Hail !
újra vok

Magic Boy
A bajnokságot valószínüleg magátol is megnyeri az AZ,de a BL eredmény szép!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

gabber_saviola
megcsinálom, de volt már csalódásom

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

kommentátor nélkül :-)

20227!

a játékba kellene az alap háttért akarom lecserélni

csoki,all!

20227!

gabber_saviola
helló, ez nem a fotosopp topik ^^

A FAQ-ban nem találok jó 2 csatáros taktikát, esetleg kaphatnék egy tippet? Köszönöm!
hello!
valaki tudna nekem csinálni egy Atletico Madrid-os hátteret?

fsgh
ha majd többet játszotál a játékkal meglátod ez mindig így esz:-))
aki nem végez a vb-n vagy az eb-n kb az elsõ három helyen azt kirugják...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ja még 1 érdekesség:

- A vb után a portugál, angol, francia, német, olasz kapítányokat menesztették! 😄
ForRedGlory
Ja és megvan hogy kiket igazolok le 😊))
Ha annyi pénzem lesz akkor leigazolom az U21 aktuális összes sztárját és felnevelem õket 😛PPP

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

ForRedGlory
Látom, nem is baj 😛PPP

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

gabber_saviola
helló

faq-t nézd meg, sokat segít

gabber_saviola
takarítás vót a topikba 😊

Hello!

Nem rég kezdtem el játszani a játékkal. (Az elsõ offline focimanager játékom, amiben legalább 1 szezont nyomtam, szóval kezdõ vagyok 😊 )
1 szezont nyomtam le a Debrecennel.
Eredmények: kupa 4 közé jutás, bajnokság 4. hely

Tudtok valami általános tippet mondani a taktikákra, edzésekre? Milyen védekezést (zóna, emberfogás), egyéni utasításoknál mit szoktatok variálgatni? Heti 1 meccs elég? 😊 Valami jó 2 csatáros taktika?

Ja és 1-2 érdekesség:
- Ukrajna lett a vb gyõztes 😊
- Ferencváros a 16 közé jutott az UEFA-kupában
- Vettem egy csatár 70e-ért, a Lyon 2 hét múlva 620e vitte volna, de nem adtam 😊

Üdv!
zaki
persze

RemX
Ha újrainstallálom a játékot tudom használni a mentéseimet?

zaki
volt az a carlos perez nevû 20 éves támadóközéppályás/csatár, akirõl nyomtam be egy képet. na az fmscout szerint a korosztály toronymagasan legjobb játékosa, nem is emléxem, hogyan találtam rá anno 😊

robotnyk
én is, utóbbi brazil pléjákat onnan szedtem

ha már így összejöttünk, Pinto, Toró, Rafinha másnál milyen értékekkel fut?
RemX
nektek nem volt olyan hogy nem tudtok oldalt a menüben menni? én hiába nyomok rá nem vált át a kép csak mondjuk ha mutatja a highlightot... mi lehet a baj?

Az új peccs mentés kompatibilis? (és megy a nem hivatalos verzióval?) 😄

ForRedGlory
Nah így állunk 😊)
A ZTE nyomul, de nem találjátok ki kitõl kaptak ki hazai pályán 😄

RemX
Jó de ha úgy vesszük a gép is nagy geci! csak az egyik kapusom gyógyítottam meg és kikaptam és nem töltöttem vissza! 😄

MÁS: nektek nem volt olyan hogy nem tudtok oldalt a menüben menni? én hiába nyomok rá nem vált át a kép csak mondjuk ha mutatja a highlightot... mi lehet a baj?

RemX
Sárcok!!!

nincs valami mód hogy editáljam a mentett állásomban a játékosok állapotát?! ugyanis olyan szemétláda volt a gép hogy végre bejutottam a BL-be és az egyetlen csapat aki ellen lenne esélyem meccse elõtt lesérült mind a két nevezett kapusom! ha ilyen genya a gép én is az akarok lenni!

fsgh
miért adtad el ha ilyen jó volt??? Még várhatál volna egy kcsit...

fsgh
Idény fele és még mindig 100%?

Egy kis érdekesség:

Tuncay az elsõ szezon legelején súlyosan megsérült, így ki kellett hagynia az egész 2005/06-os szezont. 1 év múlva, amikor felépült, a tulajdonságai pocsékok voltak.(1 év alatt rendesen leépült.) Ezért senkisem érdeklõdött érte, így meg tudtam szerezni 8.5 millóért. 2-3 hónap alatt teljesen rendbe szedtem õt, majd szépen elkezdte rúgdosni a gólokat is... Következõ nyáron már fél Európa õt akarta megvenni tõlem... A Juve adta érte a legtöbbet, 35.5 milliót.
1 év alatt 27 milliót kerestem rajta.

McFrost

kocsog gép Bonanni 1 hónapra lerúgta Caracciolot...

hm, nekem fradival egyelõre csak félévnél tartok, UEFA-csoportkör (lejátszva 0 meccs, és 2. hely o.0)
Rudee
A többi magyar klub nemzetközi szinten nem sokat ért el, de így is jön föl a magyar liga:

Szar Bayern, szar Bayern :)

9csöves9
óó a kurva eget

tiszta hülyeség

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

zaki
nem 😄

9csöves9
hogyha a város tulajdona a stadion akkor azt már soha sem tudom átépíteni?

ForRedGlory
Jól van akkor béne vagyok és képtelen vagyok feljuttatni a Cambridge Cityt a BL-döntõs pozícióig 😄DDDDD
De az Újpest után az is meglesz, csak most elsõ a Lila 😛PPPP

ForRedGlory
Nem mondtam hogy rossz, csak rossz látni hogy a fradi is képes erre 😄DDDDDD De van egy év fórja 😉)

9csöves9
nálam sem annyira ütõsek az értékei de a gólokat vagdosta 😊 midjárt nyomok képet

gabber_saviola
gyenge válasz & magyarázkodás <#smile>

gabber_saviola
de , hogy látod...Rudi hozzádképest jól tolja? <#smile>

ForRedGlory
Nem hülyeség, ez az igazság 😛PP
Nagyon zokon vettem, hogy nem tudtam megvédeni a BL-címem a fiúkkal, hát majd most a full magyar Újpest ezt is eléri olyan 2030-ben 😄