Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
értem

de azt már nem hogy mér nem tudsz egy sajátra 15 percet szánni? :S

végülis te eltudtál adni egy 3milkát érõ játékost 35 milláért akkor végülis jó a traininged nem?

Avanti Crociati!

DONGUBA
koszi frost segitokesz vagy😛

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

McFrost
dolgozz egy kicsit Gubesz!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
én ez alapján állítottam be az eddzésemet és állat lett!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

DONGUBA
traininget----shedulet----TSH a kiterjesztese😄DDDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fyrex
igen de mostmár nem értem hogy mit szeretnél 😄

Avanti Crociati!

DONGUBA
azt irtad este feltoltod a tiedet nem?😊)

Fyrex
???

mosmár nem értem mit akarsz és mit mondasz :o)

Avanti Crociati!

DONGUBA
na megy ez...most nem tod?

DONGUBA
Fyrex nem kotekedesbol de olvastam es shedulet kertem de azert koszi.

Fyrex
az edzésekrõl, és a személyzetrõl:
az fm2006ban az edzéseket új formába öntötték. nem a gyakorlatokat kell összeválogatni, hanem a gyakorlattípusoknak a dominanciáját kell állítani egy-egy csúszkán. a gyakorlatok mennyiségétõl függ, hogy az edzések mennyire veszik igénybe a játékosok szervezetét, mennyire "kemények". általánosságban megfigyelhetõ, hogy keményebb edzéseknél több a sérülés, de gyorsabb a játékosok fejlõdése.
a következõ gyakorlatfajták vannak:
erõnléti: a játékosok alapvetõ fizikai adottságait fejleszti, pl. állóképesség, erõnlét.
aerobik 😉 : nem, ez nem a nõi zenés gimnasztika, hanem a gyorsaság, agilitás, és egyensúlyérzék fejlesztésére szolgáló gyakorlatcsoport.
védés: kapusedzés, csak kapusoknak. minden más csapatrésznél nullára tehetjük.
taktika: döntéshozó képesség, megérzés, és helyezkedés fejlesztése.
labdavezetés: cselezés, egyrintõ, technika fejlesztése.
védekezés: szerelés, emberfogás
támadás: összjáték, kreativitás
lövés: távoli lövések, befejezés, higgadtság
rögzített helyzetek: szabadrúgás, szögletek, tizenegyes, nagy dobás

az edzések hatékonyságának meghatározó tényezõje maga az edzõ, illetve a tulajdonságai. minden edzõ profiljában fel van sorolva, hogy milyen típusú edzést mekkora hatékonysággal tud vezetni. minél magasabb ez a szám, annál jobb az edzõ, és persze annál nagyobb igényei is vannak. az edzõ akkor tud a leghatékonyabban dolgozni, amikor egyszerre csak kevés, vagy csak egy edzés kategóriáért felel. ha elaprózzuk a tehetségét, az a minõség rovására megy. célszerû tehát a területeket specializálni. ha egy edzéskategóriát sok edzésen, sok játékos számára teszünk kötelezõvé, elõfordulhat, hogy az edzõ túlterhelté válik, ilyenkor be kell mellé osztani mást is (akármilyen béna is lehet, akár 1 csillagos is magában, nem rontja le le az edzés minõségét), aki leveszi a válláról a teher egy részét.
az edzõk tulajdonságai:
kapusok edzése: egyértelmû, miben jó.
támadás edzés: támadás, lövés
védekezés edzés
fitness edzés: erõnléti és aerobic edzések
mentális edzés: amennyire tudom, ez így önmagában semmire sem jó.
technikai edzés: labdavezetés, rögzített helyzetek
taktikai edzés: taktika

ne mondd hogy ebbõl nem tudsz edzést összerakni?

Avanti Crociati!

DONGUBA
ne piszkalj mar fyrex

DONGUBA
de ott nem talalok ilyet amit keresek

Fyrex
ügyes vagy

Avanti Crociati!

DONGUBA
ismerem a faqot

Fyrex
faq

Avanti Crociati!

Szép napsütéses karácsony reggelt!
Eddig 4 meccs és veretlen vagyok a bajnokságban a Newcastle-vel!Midlzborót2-0re,Liverpúllal 1-1, Fulem 3-1, Veszthem 0-0!Ezért még hangolni kell a taktikán!Most váltottam 4312re kicsit támadó vk kivátelével minden felnyilazva széles kissé gyors szélekre paszolós rövi passzos szerintem!
Kérdésem hogy az edzésben a színek jelentésére nem tudtam rájönni, hogy mikor jó és mikor nem!<#confused>
DONGUBA
lehet hulye keres de valaki tud nekem kuldeni training shedulet ami jo es fejlodnek tole a jatekosok es az ifik is?

siederhird
Ha nagy mázlim van továbbjuthatok, de kétlem.
Egy biztos a sérülésekkel nincs mázlim.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Sysfox
Yo reggelt! <#wave>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Fyrex
semmi gond, csak tessék odafigyelni 😊

Avanti Crociati!

siederhird
Fyrex O.K.! Bocsi

Fyrex
simán nyered 😊

Avanti Crociati!

McFrost
Bl-ben :
Real Madrid - Chievo

Fyrex
milenne ha kicsinyítenél és nem húznád szét a fórumot?

Avanti Crociati!

McFrost
Karácsonyt!

9csöves9
szeva Fájreksz<#pias>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Fyrex
hali all!

Avanti Crociati!

DONGUBA
thx

9csöves9
megjelent a Gabber 2.0 amibe már magyar lokok is vannak

DONGUBA
milyen pakk hol?

9csöves9
szépjóreggelt mindenkinek

Gabber,nagyon jó lett a pakk,hatalmas köszönet 😊

9csöves9
karácsonyi taktik?😄

siederhird
Hi jó reggelt mindenkinek!

DONGUBA
Reggelt es boldog karit ha nem kivantam eddig

Jó reggelt! Karácsonyi ajándék gyanánt meglepem magam egy olasz bajnokis címmel, a Brescia kispadján!
zaki
grat

zaki
baszki :o

olympus
yo8! mentem!

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
generált?

Divatcsapatok OLÉ!

yo8 <#wave>

gabber_saviola
csoki & yo8

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

asfa
na léptem jo8 all

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
kösz Gábor!

gabber_saviola
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

asfa
hu de durva pedig vereséget akartam hogy tuti uefa kupa legyen de igy még kijuthatok ami azé nem jo mert sokkal erõsebbek nálam és szart se érnék na mindegy ez azé szép eredmény

asfa
😄DDDDDDDDDDDDDDD mét ne?

mét? 😮
asfa
azzeg de keci csalo gép 😞

asfa
lehet