Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fernando torres
new game
loading database
kidob asztalra és ezt írja ki

McFrost
ebbõl sokminden nem derül ki, bõvebben, mikor ,hol miért csinájja?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
mind1 , túl vagy rajta

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fernando torres
vki #26233 !!!

McFrost
hail Gabcsi, nem volt vészes...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
csoki Isti 😊

részvétem , hogy dolgoztál

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Napot all!

gabber_saviola
13:54 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gabber_saviola
Torres ugyanezt csináltam és jó

franc0
azér ez így 1024x768-ban odabasz korán reggel

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

fernando torres
Gabber ugyanezt csináltam
nem lett jó

gabber_saviola
Torres ott a FAQ

és benne a http://huncm.freeweb.hu/

A magyarítás telepítése:
A játék \Data\Cache könyvtárából törölj mindent!!!
Töltsd le a kommentár és a felület magyarítást, és valamelyik adatbázis magyarítást. A tömörített állományokat csomagold ki egy üres könyvtárba (A kicsomagoláshoz 3-as, vagy újabb Winrar szükséges!).
A keletkezett 3 állományt a következõk szerint másold be az FM2006-ba (de elõtte biztonsági mentést csinálj az eredeti fileokról!):

A lang_db.dat filet az FM2006 \Data\Db könyvtárába.
Az events.cfg filet az FM2006 \Data\Match_events könyvtárába
A German.ltc filet az FM2006 \Data\Languages könyvtárába.

Ez után indítsd el a játékot. A Game Options-nál keresd meg a Language: sort,
és válaszd a magyar nyelvet.

Ha valami probléma akadna: [email protected]

(C)

fernando torres
megvolt de változás nulla

fernando torres
vki firkálja már le,hogy magyarosította az fmet htx.

franc0
szegény kijévó :c

fsgh
ürítsd ki a chace könyvtárat!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Grat!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

franc0
htx

megveszem majd asszem

csak kb most szembesültem vele hogy holnap vizsga és úristendenemtoksemmit

robotnyk
franconak helyzetjelentés
fernando torres
nem tudom magyarosítani a gamét 😞

gabber_saviola

gabber_saviola
mi ez a Priskin mánia? 😊

robotnyk
robotnyk
de te beírhattad hogy kocsog madrid, az a tiédet tükrözte -.-
BlueMaster
Akkor nincs ötletem mert az már tényleg nem normális... <#nemtudom>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

olympus
lehet h. közmunkára van itélve😄

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
kölcsön

Divatcsapatok OLÉ!

gabber_saviola
társasági 😊

robotnyk
szifiliszt
fernando torres
komolyan?
miért is?
hát nem baj

olympus
csak az a baj a barcával h. nagyon nagy az adosságuk.

Divatcsapatok OLÉ!

fsgh
jó de proáltam úgyis hogy 2nemzetbõl 3liga és ugyse ment fel... meg ha már 3órát kell arra várni hogy betöltsön milyen lesz a játék...

fernando torres
barca
tanulás miatt is, most meg van idõm de ez is a társadalmi életem rovására fog menni, mert biztos rá fogok kattanni

olympus
Hajrá kivel kezdesz!?
És miért csak most?:::::

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
reinstall...
(tipp)

Divatcsapatok OLÉ!

BlueMaster
Na, kaja megvolt...
Nem lehet, hogy csak lassú? Mert félig tök gyorsan megy aztán nagyon lelassul én oda szoktam tenni az egeret ahol megáll és akkor a legkissebb növekedés is látszik ami szabad szemmel fel sem tûnik, nekem eddig mindig felment, de bazi lassan...

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

fernando torres

fsgh
már vagy 4-5ször,próbátam😞((

olympus
ilyen nekem még nem volt. lehet egyszerûen megfagyott.
probáld újra.

Divatcsapatok OLÉ!

fsgh
<#conf><#conf><#conf>

gabber_saviola
sokban persze

fájlegyesítés, mert szétt van darabolva (mint az elõzõ)

srácok sokban különbözi gabber új csomaga a régi gabber csomagtól?És mit ért a mester összeillesztés alatt?
9csöves9
mostmár csak imádkozok hogy nehogy lesérüljön #26155

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
<#eljen><#worship><#worship><#worship>

Rudee
Ha fiatal kell, akkor jobbra Juanfran a megoldás.

Szar Bayern, szar Bayern :)

9csöves9
most adtam el 1,5 millió euroért,anno 50 ezerért vettem

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

olympus
<#gonosz1><#buck><#worship>

Divatcsapatok OLÉ!

gabber_saviola
tegnap szúrtam be ...

fsgh
Valaki segítsen! Megprobálok uj játék kezdeni elkezdi tölteni és a manager gyorslisták beállításokat betõlti félig és megál! Vártam vagy félórát és nem megy tovább😞((