Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atesz89
Nem írnak különösebb korlátozást csak azt hogy a keretben legalább 1 21 éven alulinak kell lennie ja és 99 játékost nevezhetsz 😊

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Megértem Kim-et hiszen 18 éves vén csontjaival már mozogni sem tud , nemhogy focizni !

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

Uefa 1. forduloban Atletico-t kaptam , oda vissza kkaptam 2-1,re 😞 , de ha kicsit visszaolvasol akkor mindkettõ képet megtalálod

Ez a szint az : ' El van ragadtatva' után jön ? 😄

zorrobomber
zsír, nemzetközi porondon meddig jutottál? Dragónerre szparival régóta fáj a fogam, de vmi brutál hûség értéket adhattak neki mer nagyon nem akar eljönni 😄

És a gólkirály : 30 gol , minden meccsre 1 😊 , Dragóner meg év játékosa

Atesz89
valami légiós biztos de én eladtam az összeset ha betöltöm megnézem
köszi mindenkinek!

A bajnokság végeztével :

zorrobomber
Asszem Szpari után kezdek én is vmi egzotikus bajnokságban, meghoztad a kedvem 😊

DaMarcus
grat mindenkinek!
nagyon jó keret, am mexikóban van vmi korlátozás?

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

hát, igen, nagyon-nagy pléya -.-

ha van még valami faya kis eredményed akkor nyugodtan megoszthatod velünk 😛

Lehet hogy hülyén hangzik amit mondok:Ha kell valakinek egy jó vkp
akkor a pécsbõl vegye meg Pavicevicet

nálam a mérlege:nem tétmeccs:3m\1g
bajnoki:2\0
Kupa:1m\2g(!)

Vkp poszton van és 6 meccsen 3 gólt rugott!!!Szerintem egy csere vkp-nak egy ftc-nek vagy valaminek jó lenne<#integet2>
totti10
nagy grat! szép volt

hajrá,lilák!

Atesz89
Nah és lépek jó8 all!

Atesz89
Grat!
Íme a keret:

Mor3llo
grat mindenkinek ! 😊
Azért bizonyítottak most a fiúk:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

miki36
htx
reggel teszek majd képet keretrõl, te is rakhatnál😛

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Atesz89
Gratu pont kérdezni akartam te nem virítasz valamit 😛PP
Még 1x grat!<#worship><#worship>

miki36
közben befejeztem elsõ szezonomat az Udinésével😊

nemzetközi kupában nem indultunk, olasz kupából már a selejtezõben kiestünk, így csak a bajnokságra koncentráltunk. (persze ha nem lettek volna minusz pontok akkor nem végeztünk volna ilyen jól😛)

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
grat!

Gunnersboy
na megyek aludni, jóéjt mindenkinek! 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Atesz89
Gratula mindenkinek nagyon jók vagytok!<#worship><#worship>
Nem tudom milyen kupában a guatemalai bajnok ellen,nembaj majd ezt is megnyerjük:

Rajtunk kívül van még 1 mexikói,2 amcsi,1guatemalai,1 belizei,1 hondurasi és 1 salvadori csapat 😛

Mor3llo
ott rontották el a játékot, hogy belerakták az Altintop-fivéreket 😄 részemrõl csak ennyi megy a fejlesztõk rovására 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
depiszokcsúnyalett....

Gunnersboy

fuhh, megvan a továbbjutás 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Mor3llo
Téged szoktalak látni estefele is😊 jóéjt, és thx 😊

Mor3llo
h is van ? áj láv disz gém.2. félidõben át sem jöttek a térfelemre...Brinkmann 2 méterrõl feléfejeli...ááh :S :@

Gunnersboy

5w0rdf15h
jóa Babel rulz ^^

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

soma22
ma csak azért megyek elõbb mert reggelre megyek melozni😊
álltalában elég késõig vagyok majdnem minden nap😊
gratula neked, jó éjt

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Gunnersboy
én ittvagyok 😄

squizzi de semmi baj , majd felkeltem teszek be , csak már nem játszok

kösz-kösz soma , Andrade fantasztikusan robbant be a forumba . A bajnokság után a kupa is nagynehezen összejött 😊

Mor3llo
Huh..így szeretek visszatérni játékokba 😊 az elsõ bajnoki gyõzelem...kellett már, nagyon !

off:miért van az, ha én játszom, senki sincs fennt ? 😄

sqizzi (bocs ha rosszul irtam) tolj képet a keretedröl!
Gunnersboy
Babel sérülésbõl visszatérve jobb mint azelõtt..

soma22
jojo tudom, csak ilyenkor kicsit szarnak érzem magam, pedig a bajnokságban hasonlóképpen állunk, csak ehhez szöszölni kell többet a taktikával😊
sebaj, pár év és jönnek a magyar szupertehetségek remélem

5w0rdf15h
elsõ évbe jóez, bár magyar csóka szvsz nem oda való

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

soma22
graat😄<#worship><#worship>

kár hogy megfogadtam hogy csak magyarokkal tolom most, sztem andradeval, meg pár társával uefát nyertünk volna😊

Baaajnoook Csaaaapaat ! És a bajnokság a bu** liláknál dõlt el ! Ennél jobb nem is lehet 😊

soma22
értem, de szerintem igazoltál olyanokat akik feleslegesek lettek.
na mindegy, gratula az eredményért

olympus
akkor megnyugodtam😊

Divatcsapatok OLÉ!

Mor3llo
ezt nem hiszem el !!! 😊)) volt még 1 régi karlsruhés mentésem, csak formatáltam a gépet, és mikor vissza akartam rakni a mentést, nem akarta betölteni, és most betöltötte 😊 hát ez nadon fajaaa 😊 sztem õket is viszem azonnal 😊

Gunnersboy
huntelaar pihent, egykét nagyobb nevet pihentettem 15. volt az ellenfél talán igy gondoltam játszanak azok is akik eddig kevesebbszer 😊

olympus
huntelaar minuz...

Divatcsapatok OLÉ!

soma22
nem mondanám túl vaskosnak ezt a keretet az ajaxhoz képest...

Gunnersboy

Mor3llo
Azt hiszem mégiscsak kezdek egyet az Espanyol-lal.Nemrég kezdtem Velük, de elszállt a mentésem, pedig naon faja csapatot raktam már össze :S

soma22
hajrá, sok sikert

Gunnersboy
fuh, blben kikaptam hamburgtól, igy 3.vagyok azonos pontszámal az utolso meccs dönt, õk valencia, mi meg bordeaux ellen jáccunk, remélem sikerül továbbjutni😊