Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
jóvagy Zsoltikám <#smile><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

asfa
jojez grat! <#worship><#worship><#worship>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
már kezdtem izgulni 😄DD

zaki

zaki
nekem sem

gabber_saviola
migyá zavarba jövök 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

asfa
nem nekem nem

csm
memóriád páratlan, de már megyek is.

BMW 325 iX Rallye Car :)

RemX
Aki feltette a 6.0.2-t annak mindenkinek eredeti a játék?

csm
ok

BMW 325 iX Rallye Car :)

gabber_saviola
nini itt a srác aki leanyázott

asfa
kösz srácok
mutas Zaké a tabellád pls!

zaki
<#worship>

kb úgy állsz, mint én <#smile>

zaki
én is

robotnyk
volt
fernando torres
<#worship><#taps><#eljen>

gabber_saviola
fel

asfa
khmm..

RemX
és eredeti játék?

fernando torres
én fel

gabber_saviola
nem tudom nálam okés ilyen ügyben minden

RemX
Hadd kérdezzem meg... mindenki feltette a 6.0.2-es peccset?

robotnyk
hbd2u
fernando torres

zaki

RemX
Köszi Gabber!

Újra feltettem, felpeccseltem, betöltöttem a mentést és ugyanúgy ugyanaz a baj... 😞 Nem hiszem el.... mit rontok el?

fsgh
Nem megy valami jól a Barival négy bajnoki meccs 3 döntetlen 1 vereség!😞((

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

franc0
köszönöm a jókívánságokat

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

gabber_saviola
Dokumentumoknál és a gémnek a könyvtárját is, ennyi

saviola83
Sajna elbuktam a Szuper kupa döntõt a bajnok és kupagyõztes Anderlecht ellen de erre számítottam mert 3 nappal a bl selejtezõ elsõ meccse után és a visszavágó elõtt 3 nappal volt és a teljes csere csapat játszott valamintazok is csak 93-94%-osak voltak.Úgyhogy ez várható volt.De engem most a Bl jobban érdekel.

fsgh
BOLDOG SZÜLINAP FANCO!!!Mégy vagy 3szor ennyit😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

RemX
okie Zaki megpróbálom! ahhoz hogy teljes legyen a nullázás miket kell ki illetve letörölni? Dokumentumokban lévõt és játékkönytárat tudom... van még valami?

fernando torres
kár a 2 kiállításért, jó meccs lehetett volna
de jó volt 😄DDD

gabber_saviola
fejezd már be légyszives

1. kommentedet is olvasta mindenki

fernando torres
akkor meg írd le 1 hszban

zaki
reinstall

RemX
Bammmeg csak közöltem a fejleményeket hogy minél több infoja legyen annak aki tud és szeretne segíteni! mit ugatsz le minnyá? erre való a fórum nem?!

fernando torres
fejezd már be bammeg
ha vkit tud segíteni úgyis fog, ha meg nem akkor ,ezt fogod csinálni reggelig?

RemX
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! indítok egy játékos és akkor is BAHT van!!!!!!!!!!! MI A JÓ :..... anyjáért?!?!!?!? SEgítsen valaki plííííz!!!

RemX
Nem értem!!! leszedtem teljesen a cuccot a dokumentumokból is meg a rendes könyvtárát is és újra feltettem... majd ráraktam Gabber fasza csomagját és azóta váltogat át mindig Baht-ra meg mindennapos save game-re.... ÉS új játék indításnál is még emléxik az elõzõ telepítés beállításaira...... MIÉRT!?!?!?!??!

saviola83
Na eddig idén õket sikerült igazolnom.De még keresgélek.Fõleg középsõ védõ és támadó középpályás kellene még.

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

saviola83
Na a macedónokat 3-1 re vertük idegenbe remélem meglesz a továbbjutás.És az ellenfelet látva van egy kics esélyem a BL-be jutásra.

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

RemX
Feltettem újra a játékot és a régi mentéseimmel egyenlõre ezt csinálja... mitõl lehet ez?!?!?!?!?!?!? mindig thai bat lesz a pénz... 😞

asfa
Heppi Börzdéj Franco

fernando torres
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT FRANCO!!!
<#pias><#pias>

fernando torres
kiváncsi leszek mennyiért fogják elengedni

RemX
Srácok!!!

Miért van az hogy mindig visszavált a játék Thai Baht pénzre mikor átteszem eurora????????????? MITÕL LEHET EZ?!?!?!

Sysfox
Gamst Pedersen nagyon jó játékos! Vérzõ szívvel adtam el a Lazionak, 8.14 volt az átlaga...

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

gabber_saviola
gratulálok Fernando Torres

fernando torres
jó meccs volt <#ravasz1><#wink>

hoppsz, lehet jön Gamst Pedersen, Ezquerro már öregecske , és Messivel jól lesz majd rotálni