Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
ott hajolgatok melletted 😊))))))

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JackDaniels
😄DDDDDD
Veszett jó ez a szmájli.😊

\"Never say never!\" W Churchill

asfa
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD melyik szolga vagy te? 😄DDDDD

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

asfa
dehogy is csak Gábor feltuningolta 😊 csere kapusnak

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

JackDaniels
Nah ez a csítpléjer.😊) Világklasszis csatár és világklaszis kapus.😄DDDDDDDD

gabber_saviola
3as

zaki
😄 grat

kapus szintje? nálam kettes 😄

gabber_saviola

Tevez védett a 76. perctõl 😊

gabber_saviola
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

zaki
egy kis off <#zavart1><#idiota>

azért pihentettem egy kicsit ezt a játékot, mert 8 gyõzelem után itthon elvert a villarreal egy utolsó percben esett góllal, ez volt az egyetlen löbésük, késõbb megnéztem, hogy utoljára 3 évvel ezelõtt kaptam ki itthon, abban a szezonban is csak 1X 😄

zaki
Gabber a takarítónéni <#wink>

én lusta voltam 😄

Na, így már faja, gabber 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

gabber_saviola
okés akkor takarítás now 😄

JackDaniels
Gabber takaríccs már légyszíves. Olyan jól elvoltunk ezzel a foszsar játékkal, amíg egy okostojás be nem tolta ide a pofáját.
A kutya se kíváncsi, hogy kifejleszti most, ki régen, ki adja ki most és ki adta ki régen, vagy ki, kitõl mit vett át. Ez a topik nem errõl szól. Tudom, én is egy barom vagyok, hogy ilyen szar fos játékkal jáccok.

zaki
én nem

gabber_saviola
jó budos a játékod 😄DDDDDDDDDDDDDDD

grat

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

A visszavágó... Kaptak az arcukra a playáim rendesen a szünetben, miután 0-1-gyel mentünk be...

forestjr79
Ok, csak azért kérdeztem, mert figyelmezetni akarlak, hogy vigyázz a kölcsönjátékosokra, mert én nagyon megszívtam. Ingyen elment az összes.

Forza vecchio cuore rossoneri!

Szega87
ja amúgy fm 06 ba ez az elsõ játékom 😄

Szega87
mivel tegnap este kezdtem sajnos még csak szezon elején vagyok ,de én szépen végigtaktikolom a a meccseim nézem a fõbb momentumokat nem csak gólokat és emiatt nem oly gyors ....

fernando torres
800*600

gabber_saviola
mind itt a többiek (ne húzza szétt a topikot)

forestjr79
Elsõ idényben vagy?

Szega87
ja akko te vedted ki a hsz-t , mer csak nézetem hogy nincs meg a hsz-em csak ez emberek válaszai rá 😄DD Legközelebb mekkorára méretezzem? Oerxe hogy a Fioval vagyok , gondoltam 10 emberrel idegenbe jó eredmény az 1-5 ...

azért komolyak vagytok 5834!! új üzenet dec 23. óta.....
reggel 8-tól 12-ig kissebb megszakításokkal 1700-at sikeresen átnéztem :-)

20227!

forestjr79
A fio mentésemben Bojinov nem nagyon termelte a gólokat, eladtam Pazzinit, megvettem Iaquintát, Toni és Iaquinta vannak elõl, Bojinovot pedig jobb szélsõkp-ként játszatom felfutóba, és jobban teljesít, mint elõl (legalábbis rating alapján) . A két gólvágó pedig ontja a gólokat 😊 .

gabber_saviola
Szega lécci ne ilyen nagyban , köfi...jah és grat ha Te vagy a Fioval

fernando torres
má úgy belebonyolodtam ebbe hogy el kezdett fájni a fejem, meg még a lovagló Cara is rátesz 1 lapáttal 😛PPPP

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

Uhh, köszi....

fernando torres
sztem 1 jobb skin,Gabber pack, sztem

fernando torres
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jah és GRAT!!
Mokoena meccse volt

köszi,igen kezd belejönni végre!

20227!

JackDaniels
Teljesképernyõn tolom.😊

gabber_saviola
alt+tab ......

Pazzini pedig nem egy nagy eresztés, sokkal-sokkal jobb csatárok vannak nála. Bozsinov pl 😊

robotnyk
nem tudom ablakban játszani, mert 1024*768 fölött nincs olyan ehhez arányos felbontás, amit normális frekvenciával bírna a monitorom, szóval marad az alt+tab. viszont így tegnap lenyomtam egy fél szezont.

az idegesít, hogy általában villogás nélkül tudok váltogatni, mintha csak egy sima windowsos task lenne, de most valamiért most elõbb feketére vált, pedig az atis tray toolt is kinyomtam...
Sziasztok!

20227!

Szega87

Nálam Toni melett õ játszik nem Bojinov ! Lehet azér fejlõdik ennyira ...

fernando torres
dettó

DONGUBA
ja ertem.....en ha csinalni akarok valamit megnyom windows gomb es kesz😊)

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Csak mer ha nem úgy teszed, tényleg KURVA sok idõdet felemészti, nem tudsz mellette mást csinálni... Jó, persze, ha lerakosgatod a tálcára, de az meg fasság 😊
Sõt, szerintem ablakban jobban is néz ki 😄

gabber_saviola
én nem

fernando torres
én nem

azt áruljátok el nekem hogy a cél ember beállításánál mit jelent pontosan az hogy "a labdához"?a lábhoz ,fejre az okés!de a labdához kifejezés nem tiszta nekem!
DONGUBA
en nem de miert?Jobb ugy?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Csak egy gyors felmérés: közületek hányan játsszák az FM-et ablakban? Komolyan érdekel 😊

DONGUBA
Van egy ligakupa meg egy bl-hez hasonlo kupa igen.

fernando torres
nagyon nagy GRAT!!!!!
ez szép teljesítmény
(emellett van bl is?)